Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hanımlar ben de düzleştirici almayı düşünüyorum saçlarım çok ince ve şekil almıyor hangi marka alacağıma daha tam karar veremedim ama ROWENTANIN CF 4012 ELITE STYLE diye bir modeli var 8 parça isteyen internetten bakabilir ama karar veremedim çok parçası işe yarar mı yoksa hepsi aşağı yukarı aynı görevi mi yapar kullananlar veya bilgisi olanlardan cevap bekliyorum.....

hanımlar ben de düzleştirici almayı düşünüyorum saçlarım çok ince ve şekil almıyor hangi marka alacağıma daha tam karar veremedim ama ROWENTANIN CF 4012 ELITE STYLE diye bir modeli var 8 parça isteyen internetten bakabilir ama karar veremedim çok parçası işe yarar mı yoksa hepsi aşağı yukarı aynı görevi mi yapar kullananlar veya bilgisi olanlardan cevap bekliyorum.....

ya canlarım bende braunun düzleştiricisini kullandım bi ara ama mahvetti saçlarımı döktü.belli bi zaman sonra zayıfladı,hacimsizleştirdi şimdi saçlarımı eski haline getirmek için bitkisel şampuan kullanıyorum ve saç kurutma makinasına geri döndüm.ben pek tavsiye etmiyorum açıkcası ...

ben bunları okuyunca iyice kafam karıştı hangi marka güzel ve zararsız allah rızası için yazsın biri bana

ben bunları okuyunca iyice kafam karıştı hangi marka güzel ve zararsız allah rızası için yazsın biri bana

Rowenta denedim ,Arzum denedim, buharlı bir tane denedim. Arzumdan memnundum gercekten taa ki bugüne dek.Bir siteye üyeyim ben Türkiyede yeni çıkan ürünleri ilk bana yolluyorlar uygun görürlerse.Philips Sonic marka düzleştirici yolladılar.Isı ayarı var ve elektronik...Titreşimli desemmm:) Titreşimi istediğin zaman kapatabiliyorsun desemmm:) Saçlarımı 20dk içinde düzleştirdim desemmmm ne dersin.??İyon özelliği cogunda oldugu gibi bundada var parlak gösteriyor sacı.. Fiyatı 149 ytl değerinde. Bana ücretsiz geldi ama kesinlikle memnun kalırsın:sm_cool:

Modelinide sölesende bizde alsak

Yaklaşık 1 senedir philips kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum ve tavsiye ederim. Her gün uyguluyorum saçıma ve sanıldığı kadar çok yıpratmıyor. Ki benim saçlarım normalde kurudur

arkadaşlar ben de philips almıştım ama saçlarımı felaket döktü, üstelik haftada 1 kez kullanıyordum, herkes yaramıyor, dikkat edin.

Şimdi benim saçlarımda kıvırcık ve kabarık hangi ürün iyi gelir benim saçıma saçı benim gibi olanlar varsa kullandıkları ürünü kod ve markasıyla yazıp bilgilendirebilirmi acaba beni

Şimdi benim saçlarımda kıvırcık ve kabarık hangi ürün iyi gelir benim saçıma saçı benim gibi olanlar varsa kullandıkları ürünü kod ve markasıyla yazıp bilgilendirebilirmi acaba beni

Kesinlikle philipsin
PHILIPS HP 4667 INFLUENCE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ
tavsiye ederim

Evet lafebesi arkadaşımın dediği gibi bu philips düzleştirici çok güzel. Ben arkadaşımda denemiştim ve çok güzel sonuç verdi. Bende kendim Braun ES2 kullanıyorum,çok harika bir ürün. Onu daha çok tavsiye ederim,ancak tek bir kötü özelliği var plakası ince olduğu için saçı düzleştirmek biraz daha zahmetli oluyor..

ben 3 yıldır braunu kullanıorum cooooooooookkkkkk memnunum saclarım dummmduz oluo:teytey: ama yenı bısı ogrendım duzlestırıcıyle saclardalgalı da yapılabılırmıs gecenlerde seda seyanın programında gordum.yapanınız warmı warnızda

Babyliss 2170 E Islak Kuru Saç Düzleştirici kullanan arkadaşlar varmı.yorumlarınızı bekliyorum

ben brown da denedim ama açıkcası hiç memnun kalmadım...saçlarım kıwırcık..kuaförde fön çektirince 1 gün dayanmazdı..fakat sonra philips Philips HP4667/00 Influence Saç Düzleştirici denedim bir arkadaşımda vardı..benim saçım hem kıvırcık hem ince telli bu makinalar hayatta işe yaramaz diye önyargılı davrandım..arkadaşım illa al akşam dene dedi..iyiki demiş..hemen kendimede aldım..gerçekten çok memnunum..çok sık yapmıyorum..doğal kullanmayı seviyorum ama kullandığımda gayet kalıcı ve dümdüz..bu modeli gerçekten tavsiye ediyorum..

Philips HP4667/00 Influence Saç Düzleştirici 100 ytl falan sanırım şimdilerde..eve kullanmak için aldığımda 110 du..şimdi sipariş verdim aldığım yere kalmamış..çeyizime de alıp koyucam kullandığımı anneme vericem o benden çok kullanıyor hoş nişanlım kıvırcık seviyor saçlarımı ama arada birde değişiklik fena olmuyor

Son düzenleme:
philips cok hos ya biraz zahmetli ama dümdüz yapıyo

kizlar bi arkadaş sormuş ama kimse bişey yazmamiş.ben saçimi dzleştirdikten 5 dk sonra dişa kivriliyor.ne yapmaliyim?????lütfen yardim

ince tutamlar halinde ayırararak yapınca dışa yada içe kıvrılma olmuyor cnmm..

arkadaşlar bir aydır kendime düzleştirici bakıyorum burdan yazılanları da okudum aklım iyice karıştı ne alsam acaba.Sinbo hakkında yazıları okuduktan sonra gittim kendime sinbo aldım ürünün kablosundan değişik sesler geliyor elimde patlar diye korktum iade ettim.Ayrıca 200 derece ısınmasına rağmen saçımı düzleştirmedi ne alsam diye düşünüyorum braun baybilis ve remington arasında kaldım yardım lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…