Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben arcelık marka aldım cok memnunum ustelık fıyatıda uygun 50 ytl tavsıye ederım

ben sinbonunkini aldım param yoktu ve çok da para biriktiremeyeceğimi bildiğimden 20 ytl ye tüketici kalite ödüllü sinbonun saç düzleştiricisini aldım o kadar memnunum ki nazar değmesin 3-4 gün de dümdüz duruyor.üstelik dalgalıdır normalde hem de çok...aslında başka markalarınkine niyetleniyodum daha iyidir diye ama bunu aldım ve çok memnun kaldım nasıl denk geldi hala inanamıyorum 20 ytl ye bu kalite çok güzel 200 dereceye kadar ısınıyor saçlar arasından kayıp gidiyor çok güzel..tavsiye ederim herkesehihoyyyt

üç yıla yakındır remingtonun düzeleştirici ve saç maşasını kullanıyorum çok memnunum naniknanik

ya bu düzleştircieyle şekilller veriliomuş deişik videoları varmış bilen varmı

kızlar rowentanın tarak şek.olan düzleştiricisini kullanan var mı aranız da tevsiye edermisiniz ?

kızlar rowentanın tarak şek.olan düzleştiricisini kullanan var mı aranız da tevsiye edermisiniz ?

canım ben aldım ama hem düzleştirmek kolay olmuyor hemde hıc kalıcı değiı.yanı ben aldığima pişman oldum.simdi braun kullanıyorum.........................

kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr ben bugün braun un en son çıkan şu s3 iyonlu modelinden aldım.. harika birşey fiyatı biraz tuzlu geldi bana ama nasıl olsa bir defa alıyorum diye fazla gözüme gelmedi.. eve geldim, saçlarımı düzleştirdim inanılmaz muhteşem oldu.. ince telli, normal ve kalın telli saçlara uygun ısı ayarları var...ayrıca boyalı saçları da yıpratmayan bir seramik yapısı var...saç düzleştirici almayı kafasına koyan arkadaşlarıma braun un bu modelini şiddetle tavsiye ediyorum...ben bu modelin aynı zamanda saç maşasını da kullanıyorum inanılmaz harika...

Son düzenleme:
bende saç düzleştirmesi kullanıyorum.saçlarım düz gibi çok hafif dalgalı..düzleştirmeyi yarrım saatte yaparken dalgalıyı 15 dakikada yapıyorum.zamanla el alışıyo..PÜF NOKTASI normalde üsten aşagı dogru düzleştir gibi yapıyorum sadece bilegimi içe yada dışa dönderiyorum artık dalgaları netarafa istiyorsanız aşagı dogru yavaşca çekiyorum.
[

Arkadaşlar braunun promo pack diye üçlü bir seti varmış bu sette neler var bilen var mı?? Birde şu mavi suyun bir markası falan yokmu? Bende almak istiyorumda

Son düzenleyen: Moderatör:
saçlarım dökülmeye başladı :çok üzgünüm: çözüm bulabıldınız mı:sm_confused:

arkadaşlar herkese bi tavsiyem var.isteyen kaale alır,istemeyen almaz...kesinlikle düzleştirici kullanmayın..kuaförlerde tavsiye etmiyo..gerektiği zaman özel günlerde kullanın diye öneride bulunuyolar.belirli kullanımdan sonra nekadar kaliteli olursa olsun,saçlar kırılıyo,ve dökülmeye başlıyo..güzelim saçlarınızı mahvetmeyin:1no2::1no2:

Arkadaşlar braunun promo pack diye üçlü bir seti varmış bu sette neler var bilen var mı?? Birde şu mavi suyun bir markası falan yokmu? Bende almak istiyorumda

canım mavi su 2-3 marka altında satılıo sarıkız(mavi su) adı böle benim saçalrıma ii geldi yumuşacık yabıokaydirigubbakcemile5

simbo berbat bi kere onu söyleyeyeim bendeki seramik plakalı olan hem kırıyo hem bi işe yaramıyo
braun es3 aldım simbodan iyi tabi ama keşke reminmgton mu alsaydım ki

ben kesinlikle braun tavsiye ederim saçı hiç yakmıyor bence en güzeli braun aldığınıza pişman olmayacağınıza garanti verebilirim:) yaklaşık 2 yıldır onu kullanıyorum çok memnunum

ben sinbonun son çıkan saç düzleştiricisini kullanıyorum 21 ytlye almıştım ama inanın çok memnunum..internetten yorumları okudum o modelle ilgili hiç kötü bir yorum görmedim..Alırken çok tereddüt etmiştim bu fiyata performansı nasıl olur diye..

Her kafadan bir ses çıkıyo,nerdeyse herkes ayrı markalar öneriyo, benim de saçlarım kabarık ve dalgalı. üstelik de öle çok beceremem saçlarımı ayırıp da şekil vermeyi, hem kullanımı kolay bişi olsun istiorum,hem de ii düzleştirsin istiorum,anladığım kadarıyla çoğunluk babylissden çok memnun, philips için de yorumlar fena deil hımm napsam kii :uhm:

prenses 006 canımcım benim sana tavsiye edebiliceğim kesinlikle babyliss.saçlarının kabarık ve dalgalı olduğundan bahsettiğine göre doğru karar babyliss kullanmadığım kalmadı gibi bişi benim çok çabuk ve zahmetsiz düzleştiriceinden eminim babylissle. ben ise en son philips aldım ama nafile çok çabuk yıprattı kırdı ve kurudu ev düzleştirici doluo yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…