Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim bi philips düzleştiricim var bi de simbo. ben mesela saçlarımın tel tel olmasını istiyorum düzleştirici yaparken nelere dikkat ediosunuz?

vallahi bende saç düzleştiricinden yana şansım yok birtane aldım sinbo seramik tabanlı falan ama ısısımı yeterli değil bilmiyorum çook uğraş veriyorum zaten benim düz dahada düz olsun istiyorum ama uçları süpürge gibi oluyor bu hafta braun almayı düşünüyorum kardeşimde var ve çook memnun bakalım alacam birtane

ben philips kullanıorum yaklaşık 2senedir.[fiyatı da 90-100ytl arası] seramik kaplı olduğu için saçları yakmıyor artı saçı düzleştirmeside tartışılmaz. heralde işini daha iyi yapanı yoktur diye düşünüorum Bilginize....

arkadaşlar ben rowenta lissima ilk çıktığı zamanlarda o kadar para verip ama aldığıma bin pişman oldum.saçlarım kıvırcık deil hafif dalgalı ama onu bile düzeltmedi öyle bi köşede duruo kurutma amaçlı kullanıyorum sadece.sonra ütüyü deniyeyim dedim ama oda cok yıpratıodu.bigün markette dolanıodum sinboyu gördüm 14liraydı fiyatı bi alıp deneyelim dedik ucuz nasıl olsa kaybedecek bişi yok die düşündük.aldım eve geldim o hevesle yaptım olmadı sinir oldum.sonra bikaç deneme daha yaptım.yaklasık 5 düzleştirmeden sonra saçlarım alıştı şimdi sadece bir kere üstünden geciyorum ve saclarım dümdüz oluo.ve ısısı düşük olduğu için yıpratmıo saçlarımı hiç.çok memnunum valla sizlere de tavsiye ederim arkadaşlar.

kızlar benim tavsiyemde byblıss memnunum ama günlük işe giderken kullanıyorum aradabir ama farklı bir yere gidiceksem kuaförü tercih ediyorum özellikle hafta sonları fön gibisi yok

hangi marka olursa olsun yakıoooooo we kırıooo

çok pişmanım almasaydm keşke

arzumun seramik düzleştiricisi çok güzel saçı parlak parlak yapıo. babyls wet in dry var oda idare eder

bende ion shine kullanıorum saçıı yıprtmıoo ayrietten ion üfleyerek sakinlik ışıltı kazndırıor yavsie edrm

philips var bende de. kırıyo mutlaka ama zaten arada bi kırıkları aldırmak gerek

herkes derecesini kendı sacına göre ayarlarsa yakmaz. ınce tellı bı sacı 170dereceye wurursan kırar tabı zamanla
püf noktalarına dıkkat ederek uyguladıkca cok sorun yasamayız arkadaslar sonucta ütü kadar kuwwetlı deıl we fön gibide ısı dırekt uygulanmıyor saça.hepsi aynı işi görsede en cok tercıh edılen markalarada öncelık wermelıyız tabıkıa.s

Son düzenleme:
Valla Benim Philips Yanliz Benim Sacim çok Kivircik Ve Harika Yapiyor Dumduz Kuaförde Bile Bu Kadar Duz Olmuyordu

phılıpsın hangi modeli yazarmısın lütfen bende almalıyım saclarım bayaca dalgalıda....:lepi:

phılıps ama hangisi bırcok duzlestırıcı var bu markaya aıt belirtırsen sevınırım...

arkdaşlar remington süper babyliss te öle ikisinide tavsiye ederim fakat düzleştirici alırken kalın ağızlılardan kaçınmanızı ve ince tutamlar halinde saçınızı düzleştirmeye özen gösterin

neden kalın agızlı daha cabuk olmazmı hızlı olmalı kendım yapabılmelııyım o yuzden soruyorum ...)))

ben arzum formina aldım süper normalde saçlarım düz dalgalı arası ve hafif kabarık bununla normal zamanlarda 5-10 dk de yeni banyo yaptığım zamanlarda 20-25 dk de kuaförden çıkmış gibi oluyo saçlarım çok iyi herkese tavsiye ederim

bence de philips harika yapıyor.benim saçlarım dalgalı birde ama sonuç mükemmel oluyor.tavsiye ederim.2 yıldır kullanıyorum.ben de 80 e almıştım ama şimdilerde 60 - 65 civarında .

Sinbo marka ne aldıysam 1 ay içinde bozuldu . Braun satin çok güzel iyonlu olan. Saçlarım dalgalı ve baya çok, 1 saatte kuaförden çıkmış gibi oluyorum :) Saçlarım röfleli ve kalın telli, 160 derece de gayet iyi oluyor. çok fazla tutarsam uçlar kıtır kıtır oluyor zamanla, o yüzden haftada 1 kere yapıyorum ve kerastase bakım yapıyorum düzeliyor.
Sadece braun un düzleştiricisi ince olduğu için zaman uzuyor tabii, şimdi philips in xl olanını deneyeceğim, daha geniş ve güvenilir bir marka.

Yaptığım araştırmalarda en uygun fiyat da burada Sanalmagaza Alışveriş Portalı,Philips HP 4667 SalonStraight Pro XL Saç Şekillendirme Seti

evet neden kalın ağızlı almıyalımki daha çabuk biter birde benim saçım gibi uzun ve gürse

kızlar ya braun yada phılıps alın cok gusel bn phılıps kullanmıorum saclarımda fazlaca dalgalı cokda gusel vede kalıcı yapıo
bırde onerı tarak ıle yaparsanz saclarınz yıpranmıo cunku tarak ıle yapılınca kıvrcık sac kalmıo deneyın
hihoyyyt:lepi:

arkadaşımdan denemek için braun aldım yaptım evet güzel düzleştirdi ama saçım sonradan kabardı
kabarmaması için napcaz benim saçımda kıvırcık ve kabarıktır normalde ama ben ince olsun istiyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…