Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese merhaba;
Uzun yıllar boyunca uzun ve kıvırcık olan saçlarını düzleştirmekle ömrü geçmiş biri olarak philips i öneririm. Ütü,fön v.b. yöntemleri çokça kullandım ama philipsle kendi kendime ve kısa sürede bu sorunu çözüyorum. Saçımı kuruturkende yurıdan aşağıoya doğru ve elimle düzelterek kurutuyorum. Birçok ürünü denemiş biri olarak aman ha sinbo dan uzak durun derim. philps ve babyliss en iileri. hatta saçlarım yavaş yavaş düzelmeye başladı mutluyum:) Yakın zamanda biri saç düzleştiri hediye etti. 1 kez kullandım memnun da kaldım ama bende var yani onu kullanmıycam. philips hp 4666 titreşimli fln kabarmasını engelliyor düşünen olursa satabilirim. garantisi fln herşeyi var.

arkadaslar ben hıç bi düzleştiriciyı tawsıye etmıyorum,tabı pıyasada dumduz yapan duzleştiriciler var babyblıss,plısps bunlar gercekten dumduz yapıyo,fakat bı muddet sonra bu duzlestırıcıler sacı okdr yıpratıyorkı kırık olusmasımı kuruma problemımı sac uclarda catallasma mat donuk ve saglıksız goruntu bırsuru zararlar,nekadar bakım yaparsanz yapın onune gecemezsnz duzlestırıcı kullandıgınz muddette,ben 5 yıl duzlestırıcı kullanms bırı olarak artık sac yıpratmasından dolayı bıraktım,sımdı profosyonel fon makınesı kullanıyorm,kuafor pazarlarında satılıyor,hem daha hos bı fon oluyo hemde sacla bırebır temas kurmadıgı ıcın sacı yıpratmıyo,kuafor pazarlarında cok uyguna bulabılırsnz yenı basladım kullanmaya cekebılcegımı sanmıyordum ama profosyonel oldugundan dırek duzlesıyo yormuyo yanıyerimseniben mıster turbo 2200w prfosyonel fon makınesı aldım tawsıye edrım,gercekten makıne profosyonel olunca cekmekte zor olmuyo :1hug:

babyliss var bende ve çok güzel düzleştiriyo çevremde düzleştirici kullananlarda bundan kullanıo ve cok memnunlar fiyatı 127 di en son .tavsiye ederim =)

Ben braun es 2 kullanıyorum. Saçlarım düz olduğu için ben bukle yapmada kullanıyorum. Harika oluyor valla bugün herkes kuaförden çıktığımı sandı.:1rolleyes:

kızlar ben güzellik salonumda geçen gün saçımı yaptırdım.
profesyonel bir kuaför değil. kendi makineleri ile öylesine yaptılar yani.
siyah tost şeklinde ve incecik bir alet.
baya ısı veriyor. bir iki seferde dümdüz yapıyor. bu aletin markasını bilen var mı? cünkü onlar markayı sökmüştü anladığım kadarıyla.
kablosuda siyahtı.

arkadaşlar.iyi bir saç düzleştirici almak istiyorum ancak kafam iyice karıştı.buharlı vitaminli .vss
lütfen bir karar vermeme yardım edin

bu püskürtmeli buharlı demek ouyor dimi

http://www.hemdebufiyata.com.tr/ShowProduct.aspx?ID=126054 bende philipsin bu modeli var kullanan arkadaşlerımın hepsi memnun kullanmayı becerebilsem bende memnun kalacağım çok sık kullanmıyorum ben gerektiği zamanlarda oyüzden yıpranma filan olmadı saçlarda bugün denedim becerebildiğim kadar yaptım güzel oldu birkaç denemeden sonra daha iyi sonuçlar alıcaığımı düşünüyorum

kesinlikle braun es3 derim saçım dalgalı ve ince telli kesinlikle fön çekemiyordum hemen elektriklenip kabarıyordu braun es3 aldığımdan beri rahat ettim 15 dk içinde saçıma fön çekiyorum iyonizer özelliği olduğu için elektriklenmiyor hemde saçımı çok güzel parlatıyor ben 156 ytl ye almıştım birkaç ay önce

babyliss'in buharlı olanından aldım bende bugün almadan önce satıştaki bayan saçımda denedi gerçekten çok etkili 10 dk.da bitirdi.buharlı olması çok iyi saçı kuru göstermiyo.

benim saclarim kivircik degil ama canim dipleride fönle dene kafani asagi eg ondan sonra bi tarak al eline diplerden fönle asagi dogru cek ondan sonrada düzlestiriciyle dene bence ozaman diplerede inmis olursun,. ben arkadaslara öle yapiyordum hep bana geliyolardi sac düzlestirmeye...

Kızım kullanıyor,fakir marka,gayet memnun.
Ama saçlara zarar verdiğini düşünüyorum.Sık kullanıldığı zaman saçları kırıyor.

bendede arzum var.sevgiler günü hediyesiydi.zorlanıorum ama saclarım hafif dalgalı.ütüde daha düz oluyor.daha ii sonuc almak için ne yapmam gerekiyor.uzun saclarım sanırım ondan.baskasının yapması gerekiyorr -tatlicadiarzu-

kesinlikle PHILIPS 4647 dümdüz yapıyor 2 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum

bende kullanıyorum remington markasınıtavsiye ederim ama geniş başlı olanı deneyin

philips in son çıkan ürünü var bende satıyorum sonic titreşimleri var. ve gerçekten iyi. haberin olsun

ben arceliğinkini kullanıyorum 1 yıl oldu alalı
cok memnunum elim iyice alıştı20 dk şıp şak hazır
saclarım uzun ayrıca

arkadaslar braun s3 almak ıstıyorum fakat kararsızım bana fikir verebilirmisinız

Kızlarrr rowenta for elite model look aldım ama ilk kullanışımda biraz saçlarımı yakar gibi oldu derece ayarını mı fazla açtım acaba bunu kullanan var mı ?varsa yorum yazsın lütfen:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…