Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa bu makinenin üzerinde derecesi yazmıyo ama sadece yarım ay şeklinde çizgi var onu da 3 böüme bölmüşler ilk bölmede olması gerekiyodu galiba ama derece yazan bi makine almadığıma çok pişman oldum şimdi.saçım ince telli evet:çok üzgünüm:

birinin mükemmel dediğine diğeri hiç işe yaramadı diyor.çünkü herkesin saç yapısı farklı mesela röfle gölge gibi işlem görmüş saçlar daha çabuk şekillenir ,bazı saçlar ise ne yaparsanız yapın şekil almaz.şekil almayan saçın illa ki kalın telli gür olması gerekmez kimi zaman ince telli saçlarda şekil almayabiliyor.saçın şekil alabilmesi için yeterli ısıya erişmesi lazım çok ısı saçı yıpratırken az ısı şeklin kalıcı olmamasına yada hiç tutmamasına sebep oluyor.ısıyı deneme yanılma yöntemiyle bulacaksınız.bir kerede saçım dümdüz olsun diyorsanız pek mümkün olacak bir şey değil.(burada makinanın watı önemli düşük watlı bir alet geç ısınır ve ısısı pek yüksek olmaz dikkat edin kuaförlerde yüksek wattlı ürünler kullanılır) saçınız yeterli ısıya ulaşmazsa şekil almayacaktır.aynı saç tutamında çok fazla müdahelede bulunursanız yine aynı sonuçla karşılaşırsınız.tavsiyem bir ürün alacaksanız şu kadar zaman içinde iade edilebilir diyen yerlerden alın.deneyin beyenmezseniz iade edin.böylece deneme yanılma yöntemiyle sizin için en uygun ürünü bulmuş olursunuz.

braun es3 satin hair colour saç düzleştirici kullanan varmı???

ben hiç birini tercih etmiyorum çnkü saçlarımı mahfetti ki bide ben ılıkla yapıyodum çok sıcakta değildi ve en ii markaydı bnce sadece bakım yapın düzleştiriciden ve fönden uzak durmaya çalışın:)

merhaba öncelikle aynı sorunu ben de yasadım sinbo nun bir modelini aldım dediğin gibi ütü yapsam daha ıyı sonuç alıyordum sonra bu seramikli olan modelleri çıkmıs arkadasım almıs onda denedim sonuç mukemmel oldu fiyatı da 20 ytl internette mağzalarda 30-35 ben almayı dusunuyorum

braun es3 satin hair colour saç düzleştirici kullanan varmı???

evet bunu bende istiyorum ne olur biri kullandım memnunum desin yada değilim,
bayramdan önce alcam çünküü,
çok övdü satıcı ama karar veremedim kabarmasını hiç istemiyorum kabartıyormu acaba:uhm:

ben philips PRO XL kullanıyorum ve çok memnunum.tavsiye ederim..anında dümdüz oluyo saçlarım

bende almayı düşünüyorum ama saçları kırıyor,yakıyor diye duydum..kullananlar siz de oldu mu hiç öyle bir şey.

arkadaşlar ben 1 yıl önce aldım philips pro xl yi.ilk başlarda çok hoşuma gitti memnun kaldım.saçlarım düzdüz oldu diye sevindim.ama bu tür düzleştiriciler saçları yüksek ısıya maruz bıraktığı için çok kurumasına ve yıpranmasına sebep oluyor.ben kullanmıyorum eskisi kadar.saç tellerini yakıyor naylonlaştırıyor sanki.bu aletlerin hepsi aynı.en iyisi fırçayla çekilmiş fön.saçlar daha hacimli ve güzel oluyor.düzleştirici yapıştırıyor saçları.

benim bir sürü düzleştiricim oldu ama hiç istediğim gibi düzleşmiyordu 2 hafta oldu alalı babyliss pro 230 seramik aldım hatta arkdasım saçları bonus gibi onu bile düzleştirdi

bende philips pro xl kullanıyorum ve çok memnunum:1rolleyes:
ama eğer aynı zamanda saç düzleştirip buklede yapmak istiyorsan babyliss ve braunın düzleştiricileri ince olduğu için senin için kullanışlı olabilir.onlarda çok güzelyerimseniben

asıl marifet kıvırcık saçı düzleştirmede bence...ben rowenta, philips, braun hepsinin en son çıkanlarını kullandım ama saçlarım tiftik tiftik oluyor düzleştirince ve bonus gibi kabarıyor...kıvırcık saçı düzleştirmiyorsa adına neden saç düzleştiricisi demişler anlamadım...

arkadaşlar ben rowentanın bu ürününü kullanıyorum 2 senedir çok memnunum ipek gibi düm düz oluyor saçlarım beninkiler hafif dalgalı olduğundan çok çabuk düzleşiyor şiddeetle yavsiye ederim!!!... fiyatı binim aldığımda 80 civarıydı şu an bilmiyorum!!!...-tatlicadiarzu-

braun es3 ü dün aldım bugün denedim süperrrr süperr şiddetle tavsiye ederim:dance:

ben de alacağım ama herkes bir sürü marka ismi söylemiş bir türlü karar veremedim bide benim saçlarım çok kabarıyor napabilirim

ben babylis pro 230 kullanıorum kesin memnun kalırsın tavsiye ederim süper bişi hemde indirimde suan çünkü arkadsımda denedim onun saçları bonus gibi dümdüz oldu yaptıktan 2 gün sonra konuştuk hala düz oldugunu söyledi

peki ama çok yıpratıo saçlar elde kalıo falan dien de var Ben de çok istiorm ondan almak ama saçlarım daha kötü olursa die korkuormsenağlama

çok özel günler dışında kullanılmamalı sanırım ben o hevesle nerdeyse hergün kullandım alışkanlık yaptı sanırım saçlarım şuan okadar kötüki taraği çektiğim gibi dışarı çıkamıyorum mecburen yine düzleştiriyorum :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…