kesinlikle PHILIPS 4647 dümdüz yapıyor 2 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum
arkadaşlar ben normalde saçlarıma ütü yaparak düzleştiririm ısısını iyi ayarladıpğım için saçlarım yanmıyordu ayrıyetten bakımınıda yapıyorum zaten. ama bu sıcaklarda ütüleyemiyorum çok bunalıyorum zaten hamileyim çok zor oluyor. bir ara simbo marka saç düzleştirici aldım orda burda dandik küçük mağazalarda alışveriş yerlerinde satıyorlar fiyatıda 10ytl idi. aldığıma çok pişman oldum ütü yaptığımda ki gibi sonuç alamadım nedense ısısı yetmiyor gibime geldi iğrenç bir makinaymış. şimdi şöyle kaliteli düzleştirici arıyorum fiyatı hiç önemli değil saçıma değdirdiğim anda dümdüz kaymak gibi yapmasını istiyorum sizlerin kullandığı yada önerceğiniz bir düzleştirici markası varmı hemen almak istiyorum şimdiden teşekkür ediyorum
braun es3 satin hair colour saç düzleştirici kullanan varmı???
bende almayı düşünüyorum ama saçları kırıyor,yakıyor diye duydum..kullananlar siz de oldu mu hiç öyle bir şey.
asıl marifet kıvırcık saçı düzleştirmede bence...ben rowenta, philips, braun hepsinin en son çıkanlarını kullandım ama saçlarım tiftik tiftik oluyor düzleştirince ve bonus gibi kabarıyor...kıvırcık saçı düzleştirmiyorsa adına neden saç düzleştiricisi demişler anlamadım...
ben babylis pro 230 kullanıorum kesin memnun kalırsın tavsiye ederim süper bişi hemde indirimde suan çünkü arkadsımda denedim onun saçları bonus gibi dümdüz oldu yaptıktan 2 gün sonra konuştuk hala düz oldugunu söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?