Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar duzleştirme maşa gibi ürünlerde sac markalarnı kullanmak kesınlıkle daha ıyı yanı remıngton yada babylıss pro230 kesınlıkle tawsıyemdır.2 senedır kullanıorm dalgalı saclarm kendılıgnden duzlestı makınaya alıstı cnku ve seramık yuzeylı oldukları ıcın saca zarar wermıyor.ice dogru dısa dogru ve bukle de tek aletle yapılıyor suanda ındırımde ben aldıgımda 139 du en son 89 a dusmus

kızlar hepinize bir şey danışmak istiyorum.ben rowenta optiliss kullanıyorum bir buçuk yıldır.makinaniın performansı azaldı..yeni bir düzleştirici almak istiyorum ama bir sorunum var.
saçlarım düzleşmesine düzleşiyor ama şöyle fönlü gibi durmuyor..
dalgalı ve çok da kabarmıyor saçlarım..
ama ne yaparsam yapaym gzel bi fön olmuyor(
hang, marka almalıyım sizce?

ben philips salon straight pro xl kullanıyorum gerçekten verdiğim her kuruşa değdi normal kuaförün yaptığı fönden gram farkı yok kesinlikle öneririm

ben braunun es1 ını kullanıyorum bazen cokk güzel gorunuyor bazende sankı dogal halı gıbı ayrı ayrı heweslerle yaptıgım ıcın mı artık bılmıyorum ama yaptıktan sonra lavabo kenarı kırık sac dolu oluyor uzuluyorum :1no2:

arkadaslar bende kullanıyorum yaklasık 2 yıldır rowenta nın kını
tavsıyem ılk yıkadıgınız gun zor sekıl alıyor ertesı gun cok kolay oluyor ve yumusacık oluyor
benım saclarım kalın tellı oldugu ıcındır belkı bılemem zor sekıl alan saclarda deneyım derım

valla saçım düz o yüzden pahalı bişiy düşünmedim sinbo aldım 20 ytl ye çok iyi çok memnunum

su babylisin buharli olanlarindan almak istiyorum... saclarim dalgali kivircik arasinda ve kabarik sizce benim sac tipime buharli olan iyice sekil verir mi? ayy cok kararsiz kaldim..

braunu ES2 yi öneririm süper bi icat benim saçlarımda normalde düz gibi bununla 10 dkda kuaförden çıkmış gibiyim diğerleri boş hemen hemen hepsini denedim hiç bir işe yaramıyorlara.s

Remington kuLLanıyorum çok memnunum kaydirigubbakcemile2

s3 kullanan varmı, sizce es2 mi es3 mü, birde saçlarım boyalı değil,ama son es3 te daha fazla özellik var ve aynı fiyat,acaba boyalı olmayan saçlarıda güzel yapıyomudur,yoksa sadece boyalılar içinmi tasarlanmış,ikiside aynı fiyat, sizce hangisini alsam?

Fakir Liona Saç Düzleştirici kullanıyorum ve çok memnunum:)

kesinlikle philips :) 2 yıldır kullanıyorum..tabiki her düzleştiricinin ayrı zararı var ama ben gayet memnunum..ayrıca bi öneri elsevenin fön sütü var..
onu sürüyorum ilk bi kurutma makinesiyle kurutuyorum ve öle düzleştirici çekiyorum.
bütün gün ilk çektigim gibi ve zararı biraz daha az.birde glissin küçük kürü var +80 derece ısıya kdr korumak için onuda öneririm..

kızlar hepsi iyi hoşta bi sorum olucak ya bu saç düzleştiricileri saçınızı döküp kırmıyormu ya =( benim saçlarım hem çok dipden söküp döküyor hemde uçlarını çok kırıyor bakım felan yapıpmı yapıosunuz??? yardım lütfen.. artık kabarık iğrenç doğal saçımı kullanıyorum =( süz saçı sevdiğim halde ama saçlarımı kaybetmek istemiyorum

haklısın ben de kullanmıştım bir zamanlar,çok yıprattı saçlarımı,1 senedir kullanmıyorum ama daha toparlayamadım,eski haline döndüremedim saçlarımı,ben pişmanım kullandığıma

kızlar benim sacımın ucları yıprandı ve yanık gibi sert. haftada 2 kez fön cektiriyorum ve giderek yıpranıyor. E3 cıkmıs birde bu ürünü alsam daha da kötü olur mu acaba?

BRAUN un yeni düzleştiricisi çıkmış boyalı saçlar için bilgisi olan varmı yada kullanan

yıllar öncesinden sinboyu denedim, saçım o gün bugündür bi tutamcık kaldı..

sonra rowentanın lissimasını denedim, çeke çeke neredeyse hiç bişey bırakmadı..

asla almam diyodum ama öyle pürçek pürçek de gezilmiyo ki

en sonunda yazın buradaki tavsiyelerden yola çıkarak braun ES2 aldım.. nasıl memnunum anlatamam..

benim gibi septiklere, emin olamayanlara, kararsızlara ısrarla öneririmm

kızlar slmmmm bende düz saçlarım olsun isterim hep herşeyi denedim ütü bile yaptım saçlarımaa hep kırıklandı yandı uçlarıı şimdi avon ürünlerinden kullanıyorum çok memnunum sizlerede tavsiye ederimm düzleştirici balımından tutun onarıcı serumuna kadar herşeyini denedim harika ürünler hepsinize tavsiye ederimmm.... saglıklı ve neşeli günler diliyorummm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…