Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende arzumun sac duzlestırıcısını kullanyrm ve cok memnunum.fıyatıda uygun 70 ytl.ben bı kac tane duzlestırıcı kullandım ama bu arzumun kınden cok memnun kaldım herkese tavsıye ederım.dusunmeden alın

remington kullanıyorum 2 senedır ve cok memnunum sac tellerim kalın ve bir garip dalgalı yanı ne kıvırcık ne de dogru duzgun bır dalgası var hele toplayınca alın kısmında cıkan saclar yok mu -tatlicadiarzu-

bu duzlestırıcıyı aldıgımdan berı boyle bır problem cekmıyorum hatta bır kac arkadasımda benden sonra aldılar onlar da cok memnun tavsıye ederım yani :lepi:

Merhaba arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım. bu aralar saç düzleştiriciye ihtiyacım olduğundan ilk olarak bu konuya yazmak istedim.benim saçlarım çok ince ve hemen yağlanıyor. kuaföre gidip fön çektirdiğimde ertesi güne fön kalmıyor;ama düzleştirici ile yaptığımda böyle bir sorunlar karşılaşmıyorum.kuzenimde braun'un satin hair bu yeni çıkan cihazdan var onu denedim;fiyatını bilmiyorum. bir de philips beauty var.sizce hangisi daha iyidir?

İki marka arasında kararsızsan tek kelimeyle Braun derim.Ama genel olarak soruyorsan,Braun,Remington ve Babyliss den başka bir markayı düşünme derim canım.Şahsen ben Remington ve Babyliss kullanmış biri olarak ikisini de tavsiye ederim aynı kalitedeler.Brun un maşası var o da süper...

bence philips daha iyi çünkü braun cok ince oldugu için düzleştirme konusunda baya bi oyalıyor...ama philips kalın oldugu için daha cabuk ve etkili oluyor...iri dalga yapma konusundada çok iyi..ama saçı hepsi matlaştırıyor işte bu kötü... CADIARZU :uhm:

kesinlikle katılıyorum sana yaklaşık 1 yıldan beri kullanıyorum saçımda kıvırcık olmasına rağmen ben çok memnunum başka markaların hepsini denedim sizede tavsiyemdir:sm_cool:

uzun bir düşünme süresinden sonra bende braun es2 aldım süper bir ürün bence.satin ion özelliği sayesinde kesinlikle elektriklenme yapmıyor.

braun es3 boyalı saçlarda çok etkili,ayrıca nemle birlikte düzleştiriyor daha az zarar yani,
bidfe saçın rengini bozmuyor sanırım 2 haftadır kullanıyorum çok memnunum tek kelimeyle süperrkaydirigubbakcemile2

braun es3 boyalı saçlarda çok etkili,ayrıca nemle birlikte düzleştiriyor daha az zarar yani,
bidfe saçın rengini bozmuyor sanırım 2 haftadır kullanıyorum çok memnunum tek kelimeyle süperrkaydirigubbakcemile2

Fiyatı ne kadarmış bakim bunun merak ettim valla. Bendede philips var dendiği gibi matlaştırıyor ama çabuk iş görüyor iyi yanı da bu.

baby liss kullan canım 230 dereceye kadr derecesi ayarlanabilio ama çok güzel yapıo kullanışlı tavsiye ederim 2 sendr kullanıorum hiç bişi olmadı fiytı 130 ytl

bende elektrklenme omadı aksine bnm saçım ztn elktrklidr daha çok bunu önledi

kızlar baby liss ii guzel duzlestirio ama benden size tavsiye fakir we braun sacı yakmamak kırmamak adına derecesini yukseltp ayarlamayı kendi ayarlayan duzlestiriciler cıkarmıs..isterseniz 200e kadar istediiniz yerde sabitleyebilirsinizde..:icecream:

Phılıps 4667yi tavsiye ederim.plakaları geniş olduğu için daha kısa sürede kalıcı sonuçlar alabiliyorsunuz.

arkadaşler ben braun es3 aldım bu gün güzel düzleştiriyo aslında henüz acemiyim
fiyat soran arkadaşlar için bilgi veriyim
şu çeyizi magazalarında 180 ytl ortalama
ama ben ykm den aldım 150 ytl+12 taksit+50 ytl lik hediye çeki
düşünenler kaçırmasın

kızlar bende braun es serisinden aldım 1 yıldır kullanıyorum mükemmel bir alet saçım hiç yanmadı ve ipek gibi elimden kayıyor şimdide remingtonun maşasını aldım oda çok güzel 3 sn ye tutuyorsun bi bakmışsınki seksimi seksi bukleler bide saçımı ön tarafa doğru eğip karıştırıyorum mükemmel doğallığı yakalıyorum hep düz sıkıldım artık canımmmm

kaydirigubbakcemile5
selam kızlaaar ben philps 4668 kullanıyorum ve çok menunun kuzen de 4667 kullanıyo o da çok menun saçların kalın telli olmasına rağmen kabarma felan olmuyo ama haftada 1 kezden fazla önermiyorum ne kadar seramik kaplı olsanda ısı çok yüksek olduğu için 2-3 hafta sonra uçları kırılıyo bilginize..kaydirigubbakcemile2

ben remington kullaniyorum en fazla derecesi 230 tabi herzaman yapmiyorum uclarim mahvolur ama yapincada cok güzel duruyor sac rengimde siyah ya cok hosuma gidiyor

remingtonun hangi modeli acaba?birde braun düzleştirici ile de bukle yapılamıyormu neden maşa alma ihtiyacı duydun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…