N
nrgs
Ziyaretçi
- Konu Sahibi limonatam
-
Merhaba arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım. bu aralar saç düzleştiriciye ihtiyacım olduğundan ilk olarak bu konuya yazmak istedim.benim saçlarım çok ince ve hemen yağlanıyor. kuaföre gidip fön çektirdiğimde ertesi güne fön kalmıyor;ama düzleştirici ile yaptığımda böyle bir sorunlar karşılaşmıyorum.kuzenimde braun'un satin hair bu yeni çıkan cihazdan var onu denedim;fiyatını bilmiyorum. bir de philips beauty var.sizce hangisi daha iyidir?
bence philips daha iyi çünkü braun cok ince oldugu için düzleştirme konusunda baya bi oyalıyor...ama philips kalın oldugu için daha cabuk ve etkili oluyor...iri dalga yapma konusundada çok iyi..ama saçı hepsi matlaştırıyor işte bu kötü... CADIARZU :uhm:
braun es3 boyalı saçlarda çok etkili,ayrıca nemle birlikte düzleştiriyor daha az zarar yani,
bidfe saçın rengini bozmuyor sanırım 2 haftadır kullanıyorum çok memnunum tek kelimeyle süperrkaydirigubbakcemile2
kızlar bende braun es serisinden aldım 1 yıldır kullanıyorum mükemmel bir alet saçım hiç yanmadı ve ipek gibi elimden kayıyor şimdide remingtonun maşasını aldım oda çok güzel 3 sn ye tutuyorsun bi bakmışsınki seksimi seksi bukleler bide saçımı ön tarafa doğru eğip karıştırıyorum mükemmel doğallığı yakalıyorum hep düz sıkıldım artık canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?