Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben grundig kullaniyorum ve coook memnunum... yaklasik 2 ay önce aldim, ve 20 dkda isimi bitriyorum... eskiden 1 saat ugrasiyordum saclarima fön cekeyim diye, inanilmaz rahatim simdi o konuda... saclarim piril piril pirildiyor bide dümdüz olunca :))

ben geçen hafta babylis buharlı düzleştirici aldım arkadaşlar süper yapıyor saçları vallahi 15-20 dakikada işimi bitiriyorum saçın ne dengesinide yok etmiyor sonunda buldum kendime göre bir düzleştirici ohhhhhhhhhhhhhhhh

ben phılıpsın modelını kullanıyorum.150 kusur ytl ye almıstım.10 dakıka bıle degıl bı kere sacımı gecınce dumduz yapıyor yapıyor aynı yerı bıdaha yapmıyorum memnunum.

ben phılıpsın modelını kullanıyorum.150 kusur ytl ye almıstım.10 dakıka bıle degıl bı kere sacımı gecınce dumduz yapıyor yapıyor aynı yerı bıdaha yapmıyorum memnunum.

bende phılıpsın düzleştiricisini kullanıyorum şu dijital ısı göstergeli olanlardan ve çok memnunum. istediğin ısıda yapabiliyosun. ondan öncede rowenta lissima almıştım çok kötü kabartıyor saçı ama phılıps öyle değil kabartmıyor hiç hemde saçları parlatıyor a.s

babyliss WET N' DRY dan bahsediyorsun galiba cnm..ben de kullanıyorum gerçekten çok güzel...hihoyyyt

Ya kızlar ben de Braun ES 2 kullanıyorum. Saçlarım röfleli. Kuaförüm saçlarımın kötü göründüğünü ve düzleştiricilerin röfleli saçları çok yıprattığını söyledi canım sıkıldı artık ara vereyim bari kullanmaya benneyaptımki

bende philps 4667yi kullanıyorum çookk çokk memnunum ama kuaförlerin söyldğine göre fönden daha çok zarar veriyomuş.

ben arzumun saç düzleştiricisini kullanıyorum ve cook cook memnunum harika birşey sizlerede tavsiye ederim...

ben sinbonun almıştım evde bir tane bulunsun diye..pek memnun değilim ama bu durum daha çok saçımın ince telli olmasından kaynaklanıyor.Kuaförde bile fön çektirsem 2 saat sonra hiç bir şey kalmıyo zaten düz gibi çektirdiğimde anlaşılmıyor.Ama fazla para vermek istemeyenler alıp deneyebilirler.İnternet üzerinden almıştım 25 ytl civarıydı

ben de arzum brina kullanıyorum fakat saçlarım çok fazla elektiriklendiğindenmidir benim beceriksizliğimdenmi düzleştiricidenmi kaynaklanıyor bilemiyorum dümdüz yapmıyor saçlarımı kabarma oluyor

ben de philips salon straight proXL kullanıyorum memnunum güzel oluyor ama sanırım ben de beceremiyorum tam olarak dümdüz olmuyor...

bir de rowenta lissima konusundaki düşünceleriniz nedir işe yarıyor mu?

saçlarımın altları dalgalı, hem kahkülüm var hem de saçlarım katlı kesim, artı gür ve kabarık sayılır bence... var mı bu saçı dümdüz yapacak düzleştirici

babylıse yıtavsıye ederım cokcok ii 5 dak duzleştırıyor 150 ytl ama deyiyor

kimse yazmamis galiba ama kizlar ben fakirin kini kullaniyorum cok da memnunum acikcasi fiyati da gayet uygun.

benim bi ablamda bayblise var diğer ablamda da arzum bende bugün premier aldım hepside güzel ama eğer içlerinden seçim yapmam gerekirse bayblise derim gerçekten güzel....

ben ilk cıktıgında almıstım maşallah kesinlikle tek gecerim süper bişiy 205 derecede düzeltıo we saclarım belime kadar we kıwırcık ben diyim 5 sen de 7 dakka da oluyor cok memnunum tavsıye ederim phılıps marka cnm

Eklentiler

• $HP4667_00-GAL-global.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
arkadaşlar aranızda remington shine terapy kullanan var mı???

benim bir saç düzleştiricim var ama uçlarını kuruttuğunu düşünüyorum.bu ürün ısı ile aktif hale gelen vitaminler içeriyormuş.öyle yazıyordu açıklamasında .

bu ürünü almayı düşünüyorum ama kullanan arkadaşlardan tavsiye almak istiyorum..

yha bende bu ürünü kullanıyorum ama saçlarımı çok ama çok kırıyo bu krııkların için ne yapabilriim acaba saçımı düzleştirdikten sonrada uçları kabarıyo bozuluyo napıcam ütfen yardım ediiinnnnpişman oldum aldığıma saçım uzundu bu ürünü kullandıktan sonra dediğim gibi saçlarımı kırınca kestirmek zorunda kaldım şimdide saçım kısa dalgalı olduğu için kötü duruyo kullanmak istemiyorum ama düzleştirmeyincede kötü duruyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…