Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben arkadaşımla aynı anda saç düzleştirici aldık ben satıcı kızın tüm önerilerine rağmen babylissi değil braunun son çıkanı aldım arkadaşım hem fiyatından hem de derece ayarından ötürü babylissi aldı.ertesi gün okulda onun saçları daha güzel gözüküyordu.hemde onun saçları dalgalı olmasına rağmen..benim saçlarım düzdü ve istediğim sonucu alamadım braundan..kısacası pişmanım babylissi almadığıma..

bişe sorucam arkadaşlar boyalı saclarda düzleştirici dahamı iyi tutuyo

Kesinlikle babyliss güzel bir ürün kasım sonunda aldım ve hiçbir şikayetim yok sadece ilk kullanımda biraz acemi oldugum için saçlarımı çok fazla yolmuştum:)

Modeli Babyliss 2086 teknosa dan ve 79 ytl ye almıştım :) Hala satılıyorsa bence kesinlikle kaçırmayın 230 derece ye kadar da ısınıyor

kızlar bugün remington marka saç düzleştirici sipariş verdim.aslında bende bir tane seramik kaplı vardı ama saçlarım röfleli olduğu için shine-terapy saç düzleştiricisini aldım.içinde ısı ile aktif hale gelen vitaminler varmış.kullanayım sonuçları yazarım.inşallah açıklaması gibi sonuçları da güzel olur..

benim saçlarım yoğun kıvırcıktı geçen seneden beri düzleştiriyorum ve başıma gelmeyen kalmadı...remington kullandım ve saçlarım yandı,matlaştı...kestirmek zorunda kaldım şimdi de eski kıvırcıklığı yok ve sürekli fön çektirmek zorundayım...kullandığım koruyucu serumlar da cabası..bence hiç kullanmayın direk fön çektirin yada doğal olsun

mrb kızlar ben bikaç haftadır felix medusa kullanıyorum ve cok memnunum saclarım kabarık ve dalgalı yarım saate düzekştiriyor ince plakları sayesinde bukleyi de cok kolay yapıyorum

Bendede braun es2 var ve çoook memnunum. Harika bir alet,saçları çok parlak gösteriyor. İlk başlarda yavaş bitirmeniz gayet normal. Ben ilk aldığımda bir saatten önce halledemiyordum şimdi ise 15 dk.da tamam Herkese tavsiye ederim..

REMİNGTON S1031 3x PROTECTION SLEEK & CURLY SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ KULLANIYORUM VE ÇOK MEMNUNUM .HEM DÜZ HEM ÇOK GÜZEL BUKLELER YAPIYOR.ALMADAN ÖNCE ÇOK ARAŞTIRDIM VE 4 ARKADAŞIM KULLANIYOR HEPSİDE ÇOK MEMNUN.SAÇLARIM KIVIRCIK OLMASINA RAĞMEN DÜMDÜZ YAPIYOR.BEN BİR SİTEDEN SİPARİŞ VERDİM VE ŞUAN İNDİRİMDE.

bende pilipsinkini kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır kullanmaktayım çok memnunum arkadaşım babylisnkini aldı oda memnun ama pilipside öneririm

bende remington s 2014 aldım gayet memnunum
fiyatı 81 TL

bence braun es 2 harıka bısıyy 10 dakıkada super duzlestırıyo ayrıca kabarmasınıda onluyoo

bende philips'in 205 derecelik düzleştiricisinden kullanıyorum çok çok memnunum ama,2 ayda bir kırık aldırıyorum ne yazık ki..

bende philips'in 205 derecelik düzleştiricisinden kullanıyorum çok çok memnunum ama,2 ayda bir kırık aldırıyorum ne yazık ki..

hihoyyythihoyyytcanım bende aynı ürünü 1 yıldır kullanıyorum ama kırık olmuyor bende:uhm:

Merhaba arkadaşlar ben remington 1013 ile braun es 3 arasında kaldım remington konusunda eğer bozulursa tamir acısından süpheliyim braun un es 3 modelini de beğendim ama o da bukle yapamaz diye endişe ediyorum hangisini almalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum

fakirin makas şeklindeki düzleştiricisini kullanıyorum seramik yüzeyli ve çokta memnunum.

arkadaslar bende remıngtonun bır saç duzlestiricisini kullanıyorum super duzlestırıyor ama su anda pıyasada yok heralde cunku bır arkadasım benden gorup arastırdı fakat hicbir yerde bulamamıs sunuda soylemeliyim ki duzlestiriciler gercekten saçı cok yıpratıyor

Son düzenleme:

arkadaşlar yardımınızı bekliorum ltfen a.s.

Ben Philips'in 4665'ini kullanıyorum, yeni alacaklara kesnlikle tavsiye ederim.hihoyyyt
Seramik plakaları ve iyonik özelliği sayesinde hiç elektirkleme yapmıyor. atrıca 210 dereceye kadar çıkabilmesine rağmen ısısının ayarlanabilmesi sayesinde 180 civarında uyguluyorum genelde. Bir de en önemlisi plakalarının eni dar olduğundan, saçımın uçlarına dışa ya da içe doğru kıvrım verebiliyorum. :lepi:

solist ben bugün es 3 aldım çok hoşuma gitti:sm_cool: ama ben düzleştirdim sadece fakat buklede yapıla biliyomuş denemedim daha canım ama es 3 hakkındadaki yorumlarda herkes çok memnun olduğunu söylüyor:teytey:

bende Braun ES2
Saç Şekillendirici kullanıyorum.çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…