Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
simbo seramik 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum

arkadaşlar merhaba bende bugün katıldım aranıza
düzleştirici araştırıyorum 15 gündür remington yıpranmış saçlar için olanını almaya karar verdim s 9000 ama bide 9950 var avakado yağlı fiyat farkı yok gibi 9950 kullanan varmı saçları yağlı gibi gösteriomu bide düzleştirici kullanan arkadaşlar işlemden önce fön çekme sütü falan kullanıyomu saçlarını korumak için o kremlerin makineye zararı olurmu acaba

arkadaşlar merhaba bende bugün katıldım aranıza
düzleştirici araştırıyorum 15 gündür remington yıpranmış saçlar için olanını almaya karar verdim s 9000 ama bide 9950 var avakado yağlı fiyat farkı yok gibi 9950 kullanan varmı saçları yağlı gibi gösteriomu bide düzleştirici kullanan arkadaşlar işlemden önce fön çekme sütü falan kullanıyomu saçlarını korumak için o kremlerin makineye zararı olurmu acaba yardım lütfeennn

bende remington s9000 var, bano yaptıktan sonra saçlarıma düzleştirici köpük var, markasını hatırlayamadım, ama ısı korumalı, onu sürüyorum, kuruyunca da düzleştiriyorum. çok güzel duruyor.

bende remington s9000 var, bano yaptıktan sonra saçlarıma düzleştirici köpük var, markasını hatırlayamadım, ama ısı korumalı, onu sürüyorum, kuruyunca da düzleştiriyorum. çok güzel duruyor.

tuçe düzleştirici köpüğün adını - markasını yazarsan çok sevinirim. teşekürler.a.s.

saç düzleştirici saçlarımı çok yağlandırıyo. aslında görüntüde sorun yok ama ben yağlanmış gibi hissediyorum, ağırlık oluyo saçımda.gerçi saç tipimde yağlı ama offf

arkadaslar bende philips kullanıorummm en son çıkan modelini aldımmm 205 dereceye kadar olanından...fakat cok cabuk bozuluyo sacım yhaaa...ilk 1 saat sonra yine dalga dalga oluyor... benim saçım kıvırcıkta değil üstelik...... bence babylıss superr KESİNlikle BABYLISS DİORUM..pahalı ama super...hiç bozulmuyor..mükemmel düzleştirior...babyliss le saç 10 dk ta dümdüz süper bişi yhaaa tavsiye ederimmm:lepi:

bende fakirin düzleştirisini kullanıyorum cook güzel memnunumda 45 almıştım 2 sene oldu tavsiye ederim seramıklı olanı alın bence

ben phılıps salonstraıght pro xl kullanıyorum ve muhteşem hiç bi bozulma olmuyor kesinlikle tavsiye ediyorum 10 gün yıkanma kalır saçının düzlügü

ben Braun Satin Hair kullanıyorum. seramikli olduğu için saçlarımı elektriklendirmiyo bide satin-iyon düğmesi var ona basıp düzleştirince saçlarım çok güzel parlıyo. bi kaç saniyede ısınıyo. çok memnunum tavsiye ederim.

arkadaslar bende piliphs kullanıyorumçokta memnunum tavsiye ederim

kafam karıştı iyice benim
saçlrım dalgalı vekolay kolay fön tutmaz
braun es3 mü
remingtonmu
babaylismi
philipsmi

ayrıca buklede yapsın istiyorumm
çıkmadımişin içinden yahuuu

saçımı düzleştirdiğim zaman daha çabuk yağlanıyor saçım, benim gibi olan var mı aranızda?:uhm:

kızlar ben philips sac düzleştireici kullanıuorum ve cook memnunum bukle yapmak isteyenler ince olanını alsın benimki kalın sadece düzlüo incesi cok yönlü tavsiye edeirm

burayı okuyunca benimde kafam çok karıştı...

babyliss Pro 230 Radiance mu?
braun es3 mü?

saçlarım ince telli ve yumuşak ..ayrıca dalga yapmak içinde kullancağım acaba hangisini tavsiye edersiniz??

ben 1 hafta önce remigton s-9902 aldım mükemmel düzleştiriyo kalıcı ,gür ve omuzlarımdan biraz daha uzun saçımı 15 dakkada dümdüz yapıorum.bi sorum olucak ben saçlarımı geçen sene platin sarısı yaptırmıştım normalde siyah sayılır saçım sora o sarılardan kurtulmak için kısa kestirdim önleri uzun arkası kısa önde o sarılardan kalan sarı saçım bi türlü boya tutmadı.7 kere falan boyadım o uclarındaki sarı geri döndü şimdi siyah saçım ama düzleştirici bu sarıdan kalan uçlarını yaktı. sizce o röfleden dolayı yıprandığı için midir yoksa düzleştirici her yerini yakardı neden sadece o uçlarını yaksın dimimorelim baya bozulmuştu 2 günde bi maske yapıorum bakalım nolucak kestiremem çünkü 1 hafta önce krıklarını aldırmıştım

bende düzleştirici arıyodum ve geçenlerde tesadüfen bime girdim. premierin saç düleştiricisi vardı 30 lira bayaa bi düşündüm ve aldım. üzerinde göstergesi var derecesini ayarlayabiliyosun. beğenmesseniz paranız iade dediler bende deneyim beğenmessem veririrm dedim bi kullandım çok hoşuma gitti. saçlarım düzdü ama röfle yaptırdıktan sonra at kılı gibi oldu hiç bi şekle girmedi ve mecbur kaldım. iyikide almışım. tavsiye ederim.ince olanından aldım.(galiba bikaç çeşit varmış premierin)hem ucuz hem kullanışlı.:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…