babyliss 2025cre seramik düzleştiriciyi ve babyliss pro 200 2362 ce model maşayı aldım kullanıyorum.bilgi almak isteyen arkadşlar olursa yardımcı olmak isterim.
yanlız düzleştirici dalgalı saçlar ideal çünkü kıvırcık saçlı olanlar zorlanıcaktır saçı düzleştrmekte.maşaya gelince 200 dereceye kadar ısıtıyor ve hemen şekil veriyor benimki 25 mm olanı doğal bukleler elde edebiliyorum ama 19 mm standart maşa kalınlığı ayrıntılı bilgi almak isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olucam....
içtenlikle teşekkür ediyorum, bir de tarifinizle deneyeceğim..(az kalsın yakıyomuşum saçlarımı 150 derecede kullanıyordum!?)
kızlar felix saç düzleştiriciyi kullananan varmı iyi yada kötü bilgi verebilcekk birii
şu adreste resmi var
PratikEv - Felix FL-571 Myra Saç Düzleştirici - Kişisel Bakım - Felix - Saç Şekillendirme
yok kuşum yakmıyo walla zaten derece ayarları war üstünde ısısını ayarlıyosun onun ben 1senedir kullanıyom maşallahı war
bende 2 yıldır remington kullanıyorum çok memnunum dümdüz yapıyor ve ısı ayaraları var saçıma zarar vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?