Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bana yardım edebilir misiniz mirmirmirmir
ben felix medusa ve felix ilda arasında kaldım. felix medusa ve ildayı kullanan varsa bana tavsiyede bulunabilirler mi acaba ? ./

selamm kızlar...ince telli saçlara sahibim..önereceginiz bi düzleştirici varmı??

benim saçlarım da ince telli..remington silk&curl 3 x kullanıyorum..en düşük ısıda yapıyorum ve yetiyor ayrıca ince plakalar sayesinde buklede yapabiliyorum..çok memnunum..kaydirigubbakcemile2
ama mutlaka ısı koruyucu krem sprey veya köpük kullanmanızı tavsiye ederim çünkü ne kadar iyi olursa olsun yüksek ısı zamanla saçı cansızlaştırıyora.s.

yardımın için cok tesekkur ederim.. bişi daha sorucamCADIARZU saçların kıvırcıkmı benimki dalgalı yani etkili olurmu?? bide hiç saç koruyucusu kullanmadım tavsiye edecegin bi marka varmı..son olarak ince saçlar için bakım olarak kullandıgın yada tavsiye edecegin bi maske filan varmı?? cok soru sordum sanırım kusura bakma:1rolleyes:

merhaba..saçlarım gur kalın tellı kabarık..phılıps xl saş duzlestırıcıyı kullanıyorum.3 yıldır..çookk memnunum..yakında bukle makınasınıda alıcam...

babylıss kullanıorum seramık yuzeylı ck memnunum:enbuyukkk:

Ben yaklaşık 2 yıldır arzum kullanıyorum.Saçlarımdaki kırık sayısı yok denecek kadar az(bakım falanda uygulamıyorum) Üst kısmı bombeli olduğu için saça içeri yada dışarı modellerde verilebiliyor.Normal düzleştiricilerde uçlar düz olduğu için dışarı kıvrım verilirken saçta iz oluyor bunda öyle bi sorun yok.Tavsiye ederim..

Ben ilk çıktığında 100tl almıştım şu anda daha uygun..

saçımı düzleştirdiğim zaman daha çabuk yağlanıyor saçım, benim gibi olan var mı aranızda?:uhm:
yaa sormayın ßende dzlestirdiğim an saç diplerim yağdan vıcık vıcık olmuş qißi qözüküyor..saçlarım ince çok..bu yüzden sanırım :bbo::bbo: fikri olan :çok üzgünüm:

ben de phılıps pro xl kullanıyorum.saçlarım çok kalın ve inatçı olmasına rağmen 15 dakikada kuaförden çıkmış gibi oluyorum.bir de tavsiye uçlarının püskül gibi durmaması için hafifçe uçlarını içe kıvırarak yapın .ben deniyorum çok güzel oluyor...kesinlikle pişman olmazsınız kızlar...

kızla bendekinde hiç uğraşmadan en fazla 10dk içinde saçınız dümdüz oluyor ve içi seramik olduğu için saçlarım yanmıyor 2 gün bozulmuyor tecrübeyle sabittir.

yaa sormayın ßende dzlestirdiğim an saç diplerim yağdan vıcık vıcık olmuş qißi qözüküyor..saçlarım ince çok..bu yüzden sanırım :bbo::bbo: fikri olan :çok üzgünüm:

slm jnm bı ara bende o soru nu yasadım saclarım aslında duz ama yınede hergun duzlestırıcı wuruodum duzlestırıcını sac dıbıne surme bı de sakınnnnnnnnnn nemlı saca uygulamayasakkelime

ArkadaŞlar beko dÜzleŞtırıcı kullanan varmı??????????

ben braun kullanıyorum güzel düzleştiriyoo fiyatları değişiyo bazıları 99 TL,bazıları 100 TL üstünde bazılarıda 50 falan heralde ben 99 tlye aldım çok güzel düzkleştiriyor ama düzleştirici saçları yıpratıyor diyorlar bilmem doğrumu.....

ben de philips kullanıorum tatlım yaklasık 5 yıldır saçlarım yaptığımda çok güzel oluyor ama uçları çok çatallaşmaya başladı 5 yıldır kullanmamın ve şaçlarımın boya olmasının etkisi vardır tabii

philipsin bu modelini kullanıyorum....salon straight pro xL...205 dereceye kadar çıkıyor maximum...ben memnunum....ama saçlarım çok kuruyor sürekli yapınca...bakım şart...

şuan sanırım daha ucuz bilmiyorum ben aldığımda 110 falandı....

ben remington kullanıyorum hem düz hem kıvırcık yapabiliyor çok memnunum benmki geniş ağızlı olan s1032 hem saçı koparmıyor ve saç resmen kayıyor yaparken ben herkese tavsiye ederim.remington saç ürünleri konusunda 1 numara lütfen alırken bunuda göz önünde bulundurun

arkdaşlar benimde saçlarım dalgalı çok zor düzleşiyor benim düzleştiricinin markası fakir .o kadr uğrşıyorum olmuo. benmi yanlş yapıorm yni yapamıyorum yoksa düzleştiricimi iyi düzleştirmiyor anlamadım siz nasl düzleştiriyorsunuz benm hemen bozuluo özellikle uçları dışa dönüyor

kaydirigubbakcemile3
Ben braun es 2 kullanıyorum. Saçlarım düz olduğu için ben bukle yapmada kullanıyorum. Harika oluyor valla bugün herkes kuaförden çıktığımı sandı.:1rolleyes:

ya cnm bende braun es 2 kullanıorm ama nedense saçlarm hiç düzleşmio.okdar kıvrckta deil..herkes bunu tavsiye etmşti bana aldm ama hiç işime yaramıor.bnm saçlrm çok ince telli olduğu içn en alçk dereceyle yapıorm ondan olablrmi acaba.bukleleri nasl yapıorsun beni bilgilendirebilrmisn acaba..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…