Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar,
ben de dün aldım. babyliss pro 230 ST27E, wet&dry. aslnda ben remington'ın S2014 almaya gitmiştim ama babylissde ıslak-kuru özelliği var. ben de o an ona karr verdm onu aldm. ama eve eldm içime sinmedi. media markt kesnlkle değişim yapmıyorz dedi. doğru düzgn bi deneme şansm olmadı aslnda.sadece plakası remingtondan daha da ince. ben de siteye babyliss kullananlar var mı memnun mu diy girdm. sanırım memnunlar :) her ne kadr aklm remingtonda kalsada pe fark yok sanırım ikisi arasında...

kızlar arçelik kullanan war mı?? kalın düzleştiriciyle bukle yapmayı denediniz Mi oluyor Muuu

kızlar bende remıngton aldım. 2 ay oldu.model s-2014 (wat.120 -240) cok memnunum hemen tek cekmede dümdüz oluyor.ayrıca buklede cok güzel yapıyor.tavsiye ederim.almadan önce cok araştırdım her markayı bu marka sadece saç üzerinde üretilmiş tek markaydı.bunu tercih ettim plakalarıda uzun ömürlü saça daha az zarar veriyor.

bu söylediklerini araştırırken aynı zamanda remington r4444 shine terapi yedek kartuşu gördüm acaba bu ürün 9950 düzleştiricisi için mi eğer öyleyse onu almak mantıklı yoksa düzleştirici kaç kullanıma kdar bakım yapabilir ki elbet bitecek içerisindekiler varsa bunu kullanan yardımcı olabilirse sewinirim

Cnm ben arçelik kullanıyorum benim saçım kıvırcık bukle bulke onu bile düzleştrio çok memnunum ben

yaa düzleştirmesi çok harika dierlerine göre ama benim saşlarım kırıklandııııı :gitme: uçları naylon bebek saçı gibi olduuuu :gitme:

bende bir buçuk ay önce braun es3 aldım saclarım kıvırcık olmasına ragmen cok guzel oldu cokta memnunum:))

mrb arkadaşlar ben phılıps 105 den 205 e kdr ısı var saclarım dalgalı olmasına ragmen düzleştirdigim zamn 300 ısı civarda kullanıorum ama haftada 1 kez uyguladgm zamn 1 ay yakın saçlarım yıpranmaga başlıor mafoldumbenkullndıkça bundan memnun olmadm ama bana göre uygun düzgünleştirici söylerseniz çok sevirinim

bnde simbo aldım hiç bi işe yaramadı ısısı yok gibi bişey sonradan phlips denedim gerçekten harika saçları kısa sürede dümdüz yapıor

3 yıldır philips kullanıyorum cok memnunum..sactaki kırılma sanırım sacınızın saglıgı veya yapısıyla ilgili cunku ben de kırılma olmuyor..philipsin her turlu aletinden memnunum walla ben..sac düzleştirici alırken seramik tabanlı olmasına ve ucunun geniş olmasına dıkkat edin..küçük olanlar duzleştrmek için waktinizi alıyo..cok sık kullanmayın arada kendı halinde bırakın saclarınızı..ben banyodan sora düzleştiriyorum sacımı yıkmasam bozulmuyo yanı..yuzyılın ıcatlarından biri düzleştirici..2 ayda parasını cıkarıoo zaten ve surekli fönlü gezenıyoruz..

kızlar ben senelerdir düzleştirici kullanıyorum saclarım belime kadar oldugu için kolayıma geliyor föne nazaran.. Tavsiye edebilceğim kesinlikle cam olanlardan kullanmayın bazılarının için cam oluyor hem catlıolar hemde kalıcı olmuor içi porselen olanları tavsiye ederim..

eşim doğum günü hediyesi olarak babylıss ın düzleştiricisini aldı 3 senedirde kullanıyorum çok memnunum arada bir saçlarımı kendi haline bırakıyorum fazla kırılma olamadı ısı ayarıda var tavsiye ederim kızlar

daha once yazdimmi hic hatirlamiyorum. remington al pisman olmazssin

arkadşlar bendede babyliss wr 230 derece çok güzel bnm saçlarım normalde çok kıvırcıktı hayatta baş edemezdim ama düzleştiriciyi aldığımdan beri çok rahatım saçlarımın dipleri bile artk normal dalga yani ama kırıklar oluo tabi 180 mlyona almştım bn şuanda inmiştir.

kesinlikle philips i tercih edin. ben bir çok saç düzleştiricisini kullandım. en güzeli philips en kötüsü de rowenta

arkadaşlar, ben de buradaki yorumlardan yola çıkarak düzleştirici ürünleri biraz inceledim, remington iyi görünüyor ancak servis ağlarıyla ilgili bilgisi olan var mı? yarın bir sorun yaşadığımızda kiminle muhatap olucaz, hangi şehirlerde var acaba servisleri?

bu arada remingtonun da çok çeşidi var, ben shine teraphy ile silk&curl arasında kaldım, yorumlarınızı bekliyorum..

remington s 8203 ıslak kuru geniş plakalı olanından kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliorm.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…