Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de Remington kullanıyorum cnm, modelini bilmiyorum ama çokkkkkkkk memnunum, daha evvel Braun vardı ama kırıldı :S Bu aletten şu anda çok memnunum, ısı ayarlı, 6 ayarı var. ınanılmaz ipek gibi yapıyor, saçlarım dalgalı normalde ama herkes düz sanıyor, hiç belli olmuyor. Ama ben düzleştirmeden önce muhakkak serum kullanıyorum ıslakken. Hem koruyucu oluyor, hem de pasparlak oluyor saçlarım:)))

sence ince palaka mı yoksa kalın olanlarınanmı almalıyım. saçlarım uzun.

Canım ben remington diye bi alman markası kullanıyorum çokta memnunum 220 dereceye kadar ısınıyo ve saçı kırmıyo hatta besliyo bile denebilir seramik kaplı falan philipsten rowentadan falan daha iyi diyolar valla ben 60 a almıştım yine olsa yine alırım sanada tavsiye ediyorum..=)Modelide hair essentials

Son düzenleme:
çok saol canım. zaten remington sadece kişisel bakım üzeri
ine çalışan bi marka.artık kararım kesin remington ama modeline kara veremiorm

merhaba !
ben ilk olarak fakitin aldım geniş plaka olanlarından ama saçlarımı çekiyordu sanırım plakasından kaynaklanıyordu ve kopmalar oluyordu saçlarımda
ama şimdi arzumun kullanıyorum ve önceki gün ilk kez kullandım ve sonuç mükemmel
diğer düzleştiricimle 2 saatte uğraşırken bunda 1 saattende az vaktimi aldı opuyorumnanaktan

braun es2 tavsiye ederim hem cok cabuk işiniz bitio hemde sacı parlatıo satin ions elektrıklenmeyı onluo yıpratmıo da ben cok memnunum herkese onerırım:lepi:

Herkese Merhaba,

Geçen yıl sinbo'dan 14 TL'ye saç düzleştirici almıştım. Seramik kaplı, ısı ayarlı olmasına rağmen hiç memnun kalmadım.
Geçen hafta ise philips'ten 59 TL'ye saç düzleştirici aldım. Gerçekten mükemmel. Hem fön çekiliyor hem de saçlar maşayla yapılmış gibi bukle bukle oluyor.

ya kızlarr acil....braun satin haır colour kullanan varmı.. ya benim saçlarım boyalı degil ama kadın illaki bunu sattı bana boyasız saça sahip olupta kullanan varmı acill nolurr

Ben arçelik saç düzleştirici kullanıyorum. doğrusunı söylemek gerekirse fazla memnun değilim saçımı düzleştiriyorum hemem bozuluyor. ertesi güne fönü asla kalmıyor. Saçımın rrengini çabuk solduruyor. başka makine almayı düşünüyorum kararsız kaldım hangisini alsam diye sizlerin önerebileceği saç regini koruyucu, kalıcılık ve yıpranmaya karşı makine önerebilirmisiniz.

Ben arçelik saç düzleştirici kullanıyorum. doğrusunı söylemek gerekirse fazla memnun değilim saçımı düzleştiriyorum hemem bozuluyor. ertesi güne fönü asla kalmıyor. Saçımın rrengini çabuk solduruyor. başka makine almayı düşünüyorum kararsız kaldım hangisini alsam diye sizlerin önerebileceği saç regini koruyucu, kalıcılık ve yıpranmaya karşı makine

ben de philips kullanıyorum, memnunum ama yasadıgım yerde degil yasadıgım yer nemli oldugu için press tutmuyor, ama ankarada falan yaptıgımda benim kabarık saçlarım bile düzleşiyor

ben 1 yıldır phılıps salonstraight pro XL kullanıyorum . çok memnunum. sürekli düzleştiriyorum kuaförüm bile çok beğendi fönlü gibi dedi ve benim saçlarım normalde baya dalgalıdır . biraz zaman ayırmak gerekiyor tabi. düzleştiricilerin hemen hemen hepsi saçları çok kırıyor .

teşekkürler arkadaşlar
banada
BRAUN SATINLINER ION-SHINE ES2 SAÇ DÜZLEŞTıRıCı
BRAUN SATIN HAIR COLOUR ES3 SAÇ DÜZLEŞTıRıCı
bunlarıda tavsiye ettiler arçelikten memnun kaldığımız için yine öyle olmasın ı istemiyorum bu sefer araştırak almak istiyorum

bende arzumunkını kullanıyorum cok menunum ..
plakalrının bırının ıcı bos bırının dolu...ıce ve dısarı fonlu yapabılıyorum sacımı resmen fonlu oluyo ...cok memnunum tavsıye edıyorum

benımkı 1 2 3 dıye derecelendırılmıs..benım sacım roflelı ama YINE DE 3TE KULLANIYORUM

bende arçelik'i 180 derecede kullanıyorum işe giderken her gün kullanıyorum mecburen süreklide kestiriyorum arçelik saçlarımı mavfetti ama yinede kullanıyorum.

BRAUN SATIN HAIR COLOUR ES3 SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ bunu önerdiler saç renginide koruyormuş doğrumu bilmiyorum kullanan varmı

bunun markayla yada dereceyle ilgisi olduguna pek katılmıyorum..tabkı seramık tabanlılar harıc..ben pilipsın ilk cıkanını kullanıyorum..160 derece kullanıyorum (zaten en etkili o 140 derecede daha gec sonuc oluor)sac tellerım kalın ve kırılma olmuoorr..tabı sık kullandıgınız içinde yıpranabilir sacınız..ama düzleştiriniz mutlaka seramik tabanlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…