Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben braun kullandım hiç memnun degilim!!! plakası hep soyuldu bi kez degiştirdim 2. kez yine aynısı oldu düzleştirici almayı düşünen arkadaşlar tavsiye etmem sizde benim durumuma düşmeyin.remington ve baybliss i öneririm size

ben bir senedir braun boyalı saçlar için olanını kullanıyorum 180 tl cıvarındaydı aldığımda ama şimdi ucuzlamıştır diye tahmin ediyorum haftada 6 gun her sabah kullanıyorum saclarımı ıyıce kurruttuktan sonra sadece 10 dk mı alıyor veınanmayacaksınız ama saclarımda hıc kırık olmadı saclarım epeyce uzun yıpranmadıda sadece tek sorunum eskıden saclarımı yıkayıp kuruttugumdada azda olsa fonlu gıbı duz dururdu şimdi birazcık tülermiş gibi duruyo yada ben hep düzleştirmeye alıştığım içşn bana öle geliyo Allah icat edenden razı olsun valla föne verdiğimiz paraların haddi hesabı yoktuuu ben çok memnunum baybıless dıye bı marka daha var onuda eltim kullanıyo onunda sacları dalgalı ve gür çok memnun oda 150 tl almıstıııı

3,5 senedir BRAUN saç duzleştirici kullanıyorum tesadufen aldım ama muthiş memnunum sacımda ne bir yıpratma ne bir kırık hiç birsey yapmadı maşallah kendiside hala taş gibi :lepi:
hani bi bozulsa bişi olsa gider gene aynısını alırım ... cok memnunum cokkkk saclarım ipek gibi oluyor onla ....

benim saçlarım çok kıvırcık ben remingtonun s2014 modelini kullanıyorum çok memnunum canım 6 kişiye tavsiye ettim kullanıyorlar onlarda çok memnun

merhaba kızlar ben remington sleek and curl 1031 aldım rich with ions dio fakat nedense elektriklenio yine de saçım burda genelde remington denince teknosaya gittim adam vardı ilgilenen arasından bunu gösterdi bi de kalın plakalısı var dedi inceyi aldım bukle de yapıomuş die Kullanan var mı bu modelden:1closedeyes:

kızlar meraba herkese... ben roventa cf 7112 almayı düşünüyoum.. nasıldır sizce bi fikri olan varmı lütfen yazın... az bi zamanım var almak için....

Arkadaslar ben Tondeo kullaniyorum daha önce Phillips kullandim fakat hic memnun kalmadim. Tondeo cok basarili sonuclar veriyor.
kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar herkese merhaba.
saç düzleştirici almayı düşünüyorum,ilk defa kullanacağım.
marka olarak remington almayı düşünüyorum.fakat nasıl tercih edeceğimi nelere dikkat edeceğimi çok da bilmiyorum.
Hepsiburada.com : REMINGTON HAIR ESSENTIAL CS5002 SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ | Sağlık & Güzellik bu ürünü kullanan var mı aranızda?
ya da tavsiye edebileceğiniz başka bir model.
hem düzleştirici hem bukle yapma özelliği olanlardan memnunmusunuz ?

merhaba arkadaşlar.

ben de philips saloon pro xl kullanıyorum1 bucuk yıldır.Yalnız makine bir gun aşırı ısındı ve üstteki demir tabaka büzüldü iyice.garantiye verdim yenisini verdilier..

yalnız şimdide başka bi sorunum var.aleti 150 derecede bile asşırı ısınıyor.demir tabaka elimi yakıyor.

diğer makinemde hep 170 de kullanırdım ama üst tabakası ılık olurdu.sizde boyle ısınma sorunu varmı?

cvplarınızı beklıyorum acilen.okula gitmeden garanti işini halledeyim mirmirmirmir

merhaba arkadaşlar ben ilk olarak philps kullandım ondan memnundum taki kızkardeşimin kullandığı braun S2 kullanana kadar. philips beni çok yoruyormuş .meğerse nekadar kolaymış saç düzleştirmek. Hemen gittim aldım anneler gününe özel %25 indirmle. benim saçık kıvırcığa yakın dalgalı. kullanımı okadar kolayki saçlarınızı düzleştirirken saçınız makinenin arasından kayıp gidiyor 2. pres harekette dümdüz oluyor. ve ion teknolojisi ile saçlarım pırıl pırıl parlıyor ben çok memnunun şiddetle öneririm. pişma olmazsınız yerimseniben

ben babyliss kullanıyorum çok memnunum kıvırcık saclarda bile cok etkili..düzleştirdikten sonra elektriklenme falan olmuyo kesinlikle saça parlaklık veriyo..babyliss zaten saçlar üzerine ürünler sunan bi marka diğer markalarda da iyi olanlar var ama ben yine de saç konusunda babylissi değişmem..

Merhabalar saçlarım kalın telli ve her model saçımda durmuodu fakat kesinlikle braun satinliner mükemmel herkese öneririm hem saçlarımada parlaklık verdi:CüvCüv:

Merhaba arkadaşlar..
bende saçlarımla uğreşmaya bayılırım.. babyliss rowenta falan bi sürü düzleştirici, maşalı saç seti falan aldım en güzeli remington artık fönle falan hiç uğraşmıyorum hemen ısınıyoo 10 dk da saçıma şekil verebiliyorum tavsiye ederim.

kızlar bende babyliss aldım bugün içime sindi alırken özellikleri iyi geldi ion özelliği de var elektriklendirmiyomuş ama henüz kullanmadım inş. pişman olmam.

Guzel marka bende babylisse kulaniyorum ck memunum ama hergun yapmayin sac cabuk yipranir

ben sac duzLestirici kuLLnmıorum ama bu hafta aLmayı dusunuyorum a. bana bı mrkA onerırmsız ? asLında philips aLmayı dusunuyorum . philips i cok owuyoLar:1rolleyes:

bı turLu krr veremedım yardımcı oLursanız sevınırım.alkisalkisalkis

yha sacLarım gür ve kaLıN TEllı boyaLı da deiL hnqi markayı onerırsınız modeLını de yazarssanız sewınırım... =) a.s

öncelikle yazım kurallarına dikkat edip uyarsan size kurallarına karşı gelmemiş olursun canım ben 3.5 yıl boyunca remington kullandım çok memnundum fakat bozuldu ve tamir edilemiyor yerine philips salon lardan aldım remington u aratıyor ama yinede kullanışlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…