Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar remington aldı pazar günü pek kullanmadım ama en iyisi diye aldım en pahalısını ben philips kullanıcısıydım memnundum ama remingtonu çok araştırdım saçlarımda kıvırcıkk

kızlar remington aldı pazar günü pek kullanmadım ama en iyisi diye aldım en pahalısını ben philips kullanıcısıydım memnundum ama remingtonu çok araştırdım saçlarımda kıvırcıkk

çok iyi bir seçim yapmışsın canım çok kullanışlı bir alet güle güle kullan

bende philips saloon kullanıcısıydım taa ki düzleştiricim elimde patlayana kadar :1no2:

Son düzenleme:
bende philips salon almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim...

valla hayatım evkur gibi alışveriş merkezlerinde çalışanlar ürün satmak için hertürlü yalanı dökerler keşke media markete gitseydin beğendiğin ürünü denettiriyorlar. önce fön çeker beğenirsen alırdın. bence aldığını hemen geri ver yerine başka bir ihtiyacınızı alın saçlarına yazık etme derim ben.vereliniortak

ben sac duzLestirici kuLLnmıorum ama bu hafta aLmayı dusunuyorum a. bana bı mrkA onerırmsız ? asLında philips aLmayı dusunuyorum . philips i cok owuyoLar:1rolleyes:

aslında philips bu tarz ürünlerde pek başarılı değildir ve en pahallısı da o dur. rowenta lara bi bak istersen iyon özelliği var saçların elektriklenmez. seramik yüzeyleri de satıcılar pek önermiyo saçları matlaştırıyormuş.

canım ben de evkurdan aldım babyliss daha bir hafta olmadı ama saçıma orda denediler kendim gördüm o şekilde aldım ve çok memnunum şu anda gerçekten çok etkili.Tabiiki de satmak için her çalışan fazlaca övgüler yağdırıyo ama denemeden almayın derim tabiiki

arkadaşlar remington S2013 kullanan vr mı onu almayı dşünüyorm tavsiye eder msinz??

Ben rowenta kullanıyorum.Hiç sorun yaşamadım.Memnunum yani..

ben arçelik kullanıyorum fiyatı 60 TL 2 yıldır kullanıyorum ve çoookk memnunumm... tavsiye ederim:)

braun satin hair colors aldım üç ay önce kızlar..inanılmaz güzel çok memnunum..boyalı saçları hiçç yıpratmıyor.bende boya yok o yzden dahada güzel oluyor..kesinlikle tavsiye ederimmm zemuszemus

saçlarım gür ve kıvırcık
REMINGTON S9904 LıMıTED EDıTıON SAÇ DÜZLEŞTıRıCı bu modeli almayı düşünüyorum
kullanan arkadaşlar varmı acaba yorum yapabilirlerse çok sevinirim

sonunda uzun arayışlardan sonra düzleştiricimi aldım,bugün.babyliss pro230. ve de hediyesi babyliss pro180 ,25mm lik saç maşası...hem düzleştirici hemde maşa alacaktım.hemde bunu alacaktım ,yani bu maşayı... amanın birde baktım ki ,bu hediyesi maşası.. vede acaip inmiş. 209 ytlymiş düzleştirici sadece.
ama her ikisine 139 ytl verdim.. orada kız saçımda denedi,çok güzel..bayıldım....güzel bir alet....

Saç düzleştiricilerinin hiç birini tavsiye etmem. Bende kullanıyordum.. Hangisi olursa olsun ne kalitede olursa olsun. Saç uzmanın bana yasakladı.. Saçın özünün %94'ü su ve şekerden olusur. Ve bu gibi düzleştiriciler,maşalar saçtaki suyu ve şekeri kurutur. O anlık güzel bir saç elde edersiniz ama banyodan cıktıktan sonra doğal haline bıraktıgınız zaman saclarınız kirpi gibi olur bu da sacların yanmasındandır. Kullananlara oldukca az kullanmalarını tavsiye ederim mümkünse hiç kullanmayın.. Eğer saclarınızın doğal olarakta saglıklı görünmesini istiyorsanız. Bu bir kişisel tercih tabi

merabaa :) ben ne zamandır yorumlarınızı okuyorum.
remington s1031 ve braun es2 arasında kaldım. ikiside çok güzel. ama karar veremedim
kullananlar yardımcı olabilirmi?
şmdiden tşkkr edeerim :)

dün gece babylisste ilk denemem.
çok memnun kaldım. kuaförden çıkmış gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…