kızlar remington aldı pazar günü pek kullanmadım ama en iyisi diye aldım en pahalısını ben philips kullanıcısıydım memnundum ama remingtonu çok araştırdım saçlarımda kıvırcıkk
ya kızlarbugün babamla evkur'a gittik braun es2 almak için orda yukmuş isterseniz sipariş veriim bi hafta sonram gelir didi sonram babyliss i göstertti şu buharlı en son çıkan ve nano teknolojili bitane daa 2088 in üst modeli allahım onu aldım bende 160 ytl bayıldık. efe geldim saçımı düzleştirim die 180 derecede yaptım saçalrım düz sayılır ve çok ince telli:S saçlarım çatur çutur mahvoldu napçam allahım artı nepçim elektiriklendi ya babama sölesem şimde sölemiorum kızıcak biliorum 2 saat karra veremedim kızlar dedi babyliss hepsinden ii braun bunla yarış edemez ben bunu bi hafta kullanırsam saç kalmıcak bende
ben sac duzLestirici kuLLnmıorum ama bu hafta aLmayı dusunuyorum a. bana bı mrkA onerırmsız ? asLında philips aLmayı dusunuyorum . philips i cok owuyoLar:1rolleyes:
valla hayatım evkur gibi alışveriş merkezlerinde çalışanlar ürün satmak için hertürlü yalanı dökerler keşke media markete gitseydin beğendiğin ürünü denettiriyorlar. önce fön çeker beğenirsen alırdın. bence aldığını hemen geri ver yerine başka bir ihtiyacınızı alın saçlarına yazık etme derim ben.vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?