Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba remington marka düzleştirici kullanırsan çok memnun kalıcaksın simbonun ısısı gerçekten çok kötü kullandığına değmez ama diğeri öyle deil ütü gibi düz yapıyor ve çok fazla kırmıyo :)

dün gece babylisste ilk denemem.
çok memnun kaldım. kuaförden çıkmış gibi oldu

güzel olmuş güle güle kullan..mutlaka altan bir ince tarakla ilerle düzleştirirken tarağı takip ederek in saçlarından...tarak saçı açarken üst üste gelmelerini engeller ve kırmaz...

güzel olmuş güle güle kullan..mutlaka altan bir ince tarakla ilerle düzleştirirken tarağı takip ederek in saçlarından...tarak saçı açarken üst üste gelmelerini engeller ve kırmaz...

aa öylemi.tamam canım.ilk defa denedim düzleştirici... tutmayı ,kullanmayı , yaparken çözdüm... iyi fikir.böyle yapayım bundan sonra... ilk deneme işte..
yaptıkça püf noktalarını öğreneceğim. bunu da öğrendiğim iyi oldu....

benim remington markası
braunda var ama sürekli olarak
remingtonun kullanıyorum ve acayip memnunum

slm kızlar Babyliss ST95E PRO230 Buharlı Saç Düzleştirici kullanan var mı?

ben yeni çıkan braun dn aldım çok memnunum iyon püskürtmeli yakmıyoda saçı saçın incelik kalınlığına göre kendin ayarlıyosun bence çok güzel

Allahım iyice kafam karıştı;okudum yorumları ama şaşırdım kaldım;braun Es2 kızkardeşim kullanıyor (hem maşa yapıyo,;hem düzleştiriyo)biliyorum gayet güzel ama sitelerde bulamadım o yüzden es3boyalı saçlar için olanı almaya karar vermiştim ki burda remington'un çoğu modeli övülerek aanlatılmış..saçlarım çok ince telli degil;kalında degil..rahat düzleşebiliyor.hergün düzleştirmeyi düşünmüyorum;ama saçlarıma bir türlü şekil veremiyorum;bazen tamamen düzleştirmek bazen önlere şekil vermek için kullanıcam.bide bana yardımcı olsanız:size güveniyorumm

gulşah bende ;braun bnm saç tellerim ince ve hiçbir şekle girmiyoduuu bikaç tne düzleştirici kullandım ama memnun kalmadımmm braun gayet iyi çok memnunum

bn bi kaç marka kullandım son olarak arçeliği aldım ozmnlar 70tl ydi sanırım çok memnunum :)

evet aslında braun vardı kafamda sadece;boyalı saçlar için olan(saçım boyalı falan değil bu arada)kalitesini az çok biliyoruz..ama remigton u övenler çoğunlukta..bakalım..kartım kesime girene kadar vaktim var burdan fikirleri almaya devam etçem..

bendede sinbo var canım düzleştirmeyi pek ii yapmıyo tost iii bende yaptım bi kaç kez ama ugraşamıyorum tostla tek başıma ,şindi düzleştirici başka sinbo var bende 200 kadar cıkıyo ayrı ii ama oo memlunum .

arzum brina kullanıyorum walla ben çok memnunum....hem düzleştiriyo hemde süper bukleler yapıyo...zemuszemus

braun es2 kullanıyorum ilk çıktığında almıştım saçım ince telli olmasına rağmen çok fazla kırıkta olmadı ve çokk memnunum :))

kizlar bii sorum var bi ara tvlerde reklaami vardi velform un galiba döner baslikli aninda düzlestiriyo deneyen varsa lütfen yazsin

wella nin infrarot koruyucu olanini almistim icindeki isinlar sacin kirilmasini engelliyo tek cekiste düzlestiriyo ve kabarmiyo cok memnunum

[I]saç saç zemuszemus büyük ilgi alanımdır..bende düzleştirici kulllanıyrm 3 yıldır onu öncesin ütü ve fön çekiyordum..düzleştiricileri görene kadar..yıpranıyor mu diyorlar..yaw elbette ama bakımını yapıp sacı tazeleyip veya koruyabilirsin..saçıma fön çekmiyim napimi gülü seven dikenine katlanır..elidor krem 7/24 ü herzamn saçımı yıkadıktan sonra uçlara sürüyorum fön çekmemi kolaylaştıryr çok güsel ve vazgeçilmezimdir.tavsiye ederim herkese!.. :lepi:ben arzum ar 540 kullanıyrum iyi sonuç veriyor ama beni yoruyor artık remingtona gecicem..vereliniortaken iddealı onu görüyorum..:hooray:number one..arkadaşımda var kullandım hiç yormuyoya..:dance:[/I]

Bende BRAUN ES2'yi kulllanıyorum hem düz yapıyor hem de kıvırıyor ben çok memnunum tavsiye ederim

Saçınıza ne yapmak istiyorsanız; diyelimki sadece düz kullanıyosunuz tek görevli almanız daha iyi sonuç verecektir..bunu bir satıcı söyelemiş ve mantıklıopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…