Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar ben farklı farklı topiclere bişeyler yazıyorum ama nedense kimse bana yardımcı olmuyo halbuki ben bu sitenin müptelası oldum neden böle yapıyosunuz yaa (( neyse son kez yardımınızı isticem saç düzleştirici almak istiyorum ama güzel buklelerde yapabileyim arada sırada şimdi kafamda belirlediğim 4 model var hemen yazıyorum size braun es3 phılıps salonstraight 4668 phılıps sonıc 4666 hani şu titreşimli modeli veee remington sleek curl 1051 anca bu kadar eleyebildim nolur bana yardım edin yaa hadi arkadaşlarım kardeşlerim ablalarım kullanan yada yakınında kullanana şahit olan varsa yorumlarınızı bekliyorum pzt siparişimi vercem artıkın iyice sabırsızlanıyorum şimdiden mucxladım sizi :)))

ben şöyle yardımcı olayım kardeşim braun es2 ile hem düzleştiriyor;hem dalga yapıyor saçlarına..gayet güzel ve kalıcı oluyor..diğerleri hakkında bir fikrim yok maalesef..bende düzleştirici almayı düşünüyorum..bakalım hangisi??

aaa şimdi kendimi bu kulupten biri gibi hissetmeye başladım çok tşk yaparım gülşah ablaa :))) abla diyorum çünkü içimden bi ses senin benden büyük olduğunu sölüyo ya da tavrın çok içten o yüzden öle geldi herneyseee gülşah ablacımm sen ne zaman almayı düşünüyosun eğer şu bi kaç günde alırsan benide bilgilendirirmisin çok kararsızım aldığımda ahh keşke diğerini alsaydım demekten çok korkuyorum şimdiden teşekkürler mucxladım senii :)))

yardımınıza ihtiyacım varr!! ßenim saçlarım çok kıvırcık.Yani 2 gün önce ßaßyLiss'in IsLak-Kuru Saç DüzLeştiRiCisini aldım 70 YTL'ye..Ama memnun kalmadım malesef ya saçlarımı yapıyorum ama ardından hemen kabarıyoo..arkası ve saçımın uçları hemen kıvırcık oluyo.Hiç memnun kalmadım açıkçası..ßenim saçıma hangi marka düzleştirici yarar acaba lütfen cevap yazın! Acaba Remington mu alsam ıslak kuru olanındann..ßenim saçım zor..Yani hem çok kabarık hem de çok kıvırcık ve ince telli..ßanyo yaptıktan sonra saçlarım çok güzel.Ama sonraları hiç tarayamıyorum ve düzensiz kıvırcıklar oluoo..Süper düzleştiren bi marka var mı önerebileceğinizz..??! Düzleştiricimi değiştiricem de başka alcm yerine.Hemen yorum yazarsanız sevinirim...

canımm ben de babylissin pro230 olanını kullanıorum ama çok memnunum sacımda kıwırcık normalde ama allah allah bende kabarma olmuo ben sacım kuruyken düzleştiriorm saclarımı..

arkadaşlar genel tavsiyem sizlere remington ben sleek@curl modelinin ince başlıklısından aldım ve mükemmel sonuçlaar çıkarıyo ortaya önlerine şekil vermek dalga ve bukleler yapmak gerçektn mükemmel bi cihaz tabi zor saçları olanlara bu konuda öneride bulunamam 230 dereceye kadar ısınıyo ve oldukça kuvvetli saçlarım ne çok düz ne kıvırcık nede kabarık orta halli bi saç ve beni acaip mutlu etti reklamlı ürünlere yöneliyoruz hep ve bu büyük bi hata kesinlikle remington öneriyorum burdur gibi küçük bi şehirde yaşıyorum orda bile servisi var artıı kendilerine güvenleri çok fazla olmalı sadece bi saç düzleştiriicisine 3 yıl garanti vermişler benden bu kadar yardımcı olabildiysem ne mutlu hoşçakalın kızlaaaar :)))

canımm ben de babylissin pro230 olanını kullanıorum ama çok memnunum sacımda kıwırcık normalde ama allah allah bende kabarma olmuo ben sacım kuruyken düzleştiriorm saclarımı..

aynısı bende var.inanılmaz güzel yapıyor.dümdüz. herkes kuafördemi fön çektirdin diyor. çok memnununm.

tşekkür ederim canımm..ßen ilk önce ıslak saça yapmıştım..ßir daha deneyim o zaman kızlar önerileriniz için teşekkürler =) ßu sefer de kuru saça kullanırım.ınş kabarmaz =)

gulsah035 ,benim düzleştiricimin resmini istemiştin.

BABYLISS ST86E PRO 230 NANO TEKNOLOJıLı SAÇ DÜZLEŞTıRıCı

Nano Teknoloji
Sol-Gel Titanyum Seramik kaplama
Profesyonel
120 – 230 °C
30 x 110 mm plakalar
Otomatik kapanma

ben de bunu aldım bugun kargoyla gelicek.bakalım nasıl.umarım iyidir.
Babylıss pro230 st88e nano teknolojili saç düzleştirici

ben de bunu aldım bugun kargoyla gelicek.bakalım nasıl.umarım iyidir.
Babylıss pro230 st88e nano teknolojili saç düzleştirici

ben çok memnunum.harika düzleştiriyor. hatta kuaförlerin fönünden ben pek hoşlanmazdım.
3 tel saç gibi olurdu düzleştirirken. sevmezdim. bu saçları daha dolgun ve dümdüz yapıyor. o yüzdende çok memnunum.
güle güle kullanın..

ben braun satin hair colour iyon teknolojisi kullanıorum
boyalı saclar için ben cok memnunum gayet güzel !! opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $productimage-picture-braun-es3-satin-hair-colour-sac-duzlestirici-61215_t334.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 67

canım ne kadar bunun fiyatı bende braun ss var ama hiç memnun degilim eger uygunsa bunu alayım.

saçlarım zaten düz ama fön çekmek çok zoruma gidiyor
o yüzden düzleştirici almak istiyorum fakat çok kararsızım
bana biraz yardımcı olabilir misiniz?

kesinlikle remington diyorum bir numara...alın pişman olmazzsınız!:lepi:hihoyyyt

Düzleştiricim olmasına rağmen saça verdiği kopmaların ve zararların bılıncınde olduğumdan ve dayım Türkiye'nın en iyi kuaförlerınden biri olduğundan genelde kuaförde fön çektirmeyi tercih ediyorum.Saçlarım bu yaşıma kadar sapasağlam hala lastik tokayla zor topluyorum.Düzleştiriciler saçların düşmanı.Çoğu arkadaşım bu makına yüzünden kel kaldı ve saçlarında protez var.Allah korusun.Daha elımı surmuyorum bu cıhaza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…