Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aldım bi kaç sefer kullandım
şimdi kullanmıyorum kuaföre gidiyorum saçımın arkalarını düzleştiremiyorum zor oluyo:umursamaz:

yıllardır babylıss kullanıyuorm saclarım duzlestı mukemmmel yapıoo,öneririrmm

kızlar bugün sabahtan bu yorumları okudum arkadaşlarıma danıştım bukadar sık eleyip sık dokumamın amacı bi dünya para verdiğim dolabı bekleyen bi makinamın zaten var olması bidaha aynı şeyi yaşamamak için tüm neti karıştırdım...şimdi piyasada kötü makina yok öncelikle şunu söyliyim sadece düzleştirici fonksiyonu olan bi makina tercih edin,öyle fazla ucu mucu olmasın.en az 210 derece ısınsın ki bana 170 yetti.markalar kafanızı karıştırmasın ben roventa supremıum aldım bugün süper denedim hemen alınca.tavsiye ederim 230dereceye kadar ısıtıyo benim saç tellerim ince ve çabuk kabarıyo kaç saat oldu duruyo öylece ama unutmayın saçtan saçada fark var dartyden aldım ben fiyatlar uygun ve orda denedik sizde denemeden almayın bence...

benim deneme fırsatım olmadan rowenta aldım
netten aldım hatta dedim offfff pişman olcam dolap bekçisi olcak dedim kendimce çok para vermedim
indirim vardı rowenta cf 7112
ısı ayarı var
ıyon teknolojisi var
3cm seramık plak ok işte :)
boooooooooooooovvv eve geldi geldği gün yemeğimiz vardı işyerinide saçım nemli idi b başladım onu acemi halimle (şampuandan da farkedio sanırım elseve benimki :)
bi güzel oldu bi güzel parlak falan böle:)))
iyiki almışım iyi imiş dedim yıkadıktan sonra uyguluyorum nemli saça
tabe bakım da lazım saçımızı mahvetmeyelm dimi

canım ne kadar bunun fiyatı bende braun ss var ama hiç memnun degilim eger uygunsa bunu alayım.

--------------------------------------------------------------------------------

sonunda uzun arayışlardan sonra düzleştiricimi aldım,bugün.babyliss pro230. ve de hediyesi babyliss pro180 ,25mm lik saç maşası...hem düzleştirici hemde maşa alacaktım.hemde bunu alacaktım ,yani bu maşayı... amanın birde baktım ki ,bu hediyesi maşası.. vede acaip inmiş. 209 ytlymiş düzleştirici sadece.
ama her ikisine 139 ytl verdim.. orada kız saçımda denedi,çok güzel..bayıldım....güzel bir alet....

bu mesajı yazmıştım 2 ay önce,canım...boynerden almıştım..
bu arada çok memnunum.....

Bende remington s1051 aldım..aslında bir anda karar verdim..yanında da saç maşası hediyesi var..doğru mu yaptım bilmiyoum?dalga yapması hoşuma gitti..149 a aldım 15 taksit..

Arzum Formina AR 542 kullanıyorum ve çok memnunum saçlarım dümdüz oluyor yaklaşık 2 senedir kullanıyorum saçlarım da fönden kaynaklanan bir dökülme olmadı.. 110 a almıştım şimdi fiyatları bayağı düşmüş..

bende almak istiyorum düzleştirici remington herkez memnun kalmış... bende ona karar verdim 9950 olanına.. kullananlar kaça aldı acaba fiyatını bilen varmı???

bence kesinlikle babyliss buharlı bi modeli var pro 230 steam. fiyatı 160 civarı ben çok memnunum.buharlı olduğu için sanki daha hızlı ve daha güvenli gibi.

ya kızlar off yaaa.. bu gün düzleştiricimi yere düşürdüm..
seramiğinin birazı kırıldı ama hala işe yarıyor çok mutsuzum.. sizinde başınıza böyle bişey
geldi mi

remington 9950 bulamadım bikaç yere daha bakcam baktığım yerlerde 2004 filan vardı onlar nasıl kullanan varmı?????

Babylissi tek geçerimm kuaföre gidip fön çektirmekten nefret ederdim doğru düzgün çekemezlerse saçım kabarıodu.İiiki babylissin düzleştiricisini almışım.Dümdüzz herkes saçımı düz sanıo uzun zamandır kullanıyorum :) Artık föne hiç gitmiorum kuaföre 15 dakda işim bitio.Maşasıda war ama ince olanı kalın uçlu olanlardan alıcam şimdide ama boyutuna karar weremedim.

Bende remington s1051 aldım..aslında bir anda karar verdim..yanında da saç maşası hediyesi var..doğru mu yaptım bilmiyoum?dalga yapması hoşuma gitti..149 a aldım 15 taksit..

Canım nerden aldın..
Yanında saç maşası hediyesi çok iyiymişşşş
Ben de remington düşünoyurmmyerimseniben

Kızlar Ramington S9000 i kullanan varmı?
Şu su haznesi olup su koyulann, yıpranmış saçlar için buharlıymışşş..
Bana çok iyi gibi geldiii.

Ramington da kararlıyım ben..
Ama model olarak s9000 ile s1031 ya da s1051 arasında kaldımm..

ben phılıps kullanıyorum çok memnunum kızlar:)

129 liraydı fakat ben alalı baya oluyo 100 e almıştık sanırım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
yaklaşık 10 gün önce braun ES3 aldım. saç düzleştirici konusunda çok acemi olmama rağmen ilk kullandığım andan itibaren sonuç süper oldu. Üstelik ne saç uçlarım çatal çatal göründü, nede saçım mat ve kuru oldu.

slm arkadaşlar remington s1031 modelin ince uçlusmu yoksa kalın uçlusumu daha kulanışlı kullanan varsa cevap yazsın sipariş verecem bayramda elimde olur inşallah

slm arkadaşlar ben de remingtonun wet 2 straightini aldım. gerçekten de ıslakken düzleştirmek gerekiyodelikafadulden yani kuruyken biraz zor oluyo. hem saç kurutma hem de düzleştirme ayrı ayrı saçıma zarar vermeyeyim diye düşündüm. bir de üstünde ıslakken düzleştirdiği için nemi hapseder gibilerinden bir şeyler de yazıyordu. bana da mantıklı göründü. şimdilik benim saç düzleştirmedeki beceriksizliğim yüzünden biraz uzun sürüyor ama bazen tek çekişte bile dümdüz yapabiliyorumalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…