Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seelamlarr..
Ben de remington s9000 almak istiyorumm..
Buharlı olanındann.
Saçlarım ucu çabuk kırılır benim çünkü..
Ama bu modelle dalga yapılamıyomuşş..
Sizce maşayı ayı almak mı daha mantıklı yoksa dalga yapabileceğin bi düzleştirici almak mı..
Ama sanırım düzleştiric ile yeteri kadar dalgalı yapılamıyorr..
Tavsiyesi olan...

ben babyliss kullanıyorum. ve çok olmadı bir kaç ay sadece. haftada bir yada iki kere kullanıorum ayrıca öyle çok da değil. kırılma yanma olmadı fakat kuaförümün söylediğine göre saçımdaki suyu kurutmuş :S

saçım ince telli de değil ayrıca biraz gürdür de öyle çabuk yıprancağını düşünmemiştim zaten belli bi yıpranma da söz konusu değil ama mat duruyor eskiye göre

bugün bikez daha düzleştirici kullandım diye çok kızdım kendimee
şuanda saçlarım yağladım bekliyorum düzelmez ama kalan sağlar bizimdir
saçları kestirmek için kuaför yolları yine göründüü mafoldumben

canim bende kullanmak istiorumda merak ettim yandimi uclarii tatlim

kafam karıştı iyice benim
saçlrım dalgalı vekolay kolay fön tutmaz
braun es3 mü
remingtonmu
babaylismi
philipsmi

ayrıca buklede yapsın istiyorumm
çıkmadımişin içinden yahuuu

buklede yapmak istiyorsan braun es3 yanı ınce olanı tercıh edecksn mecbr ama inceylede bazn duzlstrırken ugrasıyrsn bende kararsızdım bu konuda ama

kızlar ya ben bi alışveriş merkezinden rowentanın düzleştiricisini aldım 1 ay bile olmadan bozuldu. aldığım yere garantisiyle götürcektim ama fişi kaybetmişim.. nerden bilceklerki benim ürünü ordan aldığımı hadi dedim, garanti belgesinde düzleştiriciyi ordan aldığıma dair bişiler yazmışlardır.. bi baktım garanti belgesi bomboş hiçbişey işlememişler.. şimdi ne yapcam ben ya ( bi fikir verin. ordan aldığımı ispatlayabilirmiyim?

kızlar ben de uzun zamandır araştırıyorum ve artık son kararımı verip haftaya artık hem düzleştirici hem de maşa almak istiyorum..9950 remingtonu denemek için evkura gittim fakat remington bulunmadığını söylediler çok şaşırdım aslında buna..hemen babylissi önerdiler pro230 st88 kahverengi olanını ve babyliss 19 mm maşayı da denedim..düzleştirici gerçekten güzel düzleştirdi ama kız 230 derecede çalıştırdı,ben hayatta o sıcaklıkta çalıştıramam..en fazla 170 lerde çalıştırırım..maşa güzel kıvırdı ama yine de çok kararsızım kızlar ya..saçlarım da sorunlu yani dökülme problemim var o yüzden en az zararı vericek olanını almak istiyorum..düzleştiriciyi remington 1051 ya da 9950 almak istiyorum ya da acaba remingtonun buharlı olanını mı alsam, saça en az zararı hangisi verir kızlar? saç maşası olarak da babyliss düşünüyorum ne dersiniz? bahsettiğim ürünleri kullanıyorsanız yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten de..

rowentanin
bu urununu kullanan varmi
gercekten duzlestiriomu?

bende kararsızm arkadaslar phılıps xl modelimi yoksa braunun yenı modelımı braunla bukle yapma ımkanımzda varms ama phılıpsın kalın ucuylada daha kolay sac duzlestırlr komık ama arada kaldım:)kafamçokkarıştı

slm arkadaşlar remington s1031 modelin ince uçlusmu yoksa kalın uçlusumu daha kulanışlı kullanan varsa cevap yazsın sipariş verecem bayramda elimde olur inşallah
canım cevap veriyorumm..ince olanlar daha kullanışlı bence hem dalga yapabiliyorsun saçına,hem daha hafifler,hem de saç diplerine uygularken daha kolay uygulanıyor,kalın olan saç diplerine zor oluyormuş..ben de sorularıma cevap bulurum inşallah...remington 9950,1051,ya da buharlı olan arasında kaldım.

ben aldm kızlr dun bır anda hıc dusnmedgm bı modleı aldım phılıpsınsın ınce tıtresımlı bı modelını aldm kızlar sacımda denedılr cok guzl oldu. kendımde denedım acaba yapabılrmıyım dıye yaspabıldm gıbı umarm memnun kalrm buarada kalınla bıle sacımabukleyaptılr acayıp guzl oldu gerçi hemen indi saclrm ınce telli oldugu için neyse umrm memnn kalrm

çok kötü. zamanına almıştım. düzleştirmiyor. elektriklendiriyor.saç kabarık kalıyor papaz gibi.
aldım attım bir kenara duruyor.

saol canim soyledigin icin bende duzlestirici ariorum ama elektriklendirmeyen ariorumm

kızlar merhaba bende almayı düşünüyorum. fakat uzun zamandır kullanan arkadaşlar acaba saçı krıyormu bu düzleştiriciler bilgi verirseniz sevinirimn

kızlar merhaba bende almayı düşünüyorum. fakat uzun zamandır kullanan arkadaşlar acaba saçı krıyormu bu düzleştiriciler bilgi verirseniz sevinirimn

EE TABIKI SACA ISI VERIYRSN UZUN VADEDE YIPRATR SACI KIRABLR AMA BAKIMINI YAPARSN GUZL BAKSRSN SORN YOK SONCTA KUAFREDE GIDNCE İŞLEMLER SACI YIPRTYR DUSUN BENIM BIYOFORMDN GUZELIM SULUNNN GIBI SACLRM YANDI YINEDE MECBRN GUZEL DURMASI ICIN KULLANYRM DUZLEŞTIRICIYI AMA YAGLARLA FALANDA BAKIMINI YAPIYRM turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…