düzleştiricilerin buharlı olanları varmış onlar kırmıyor mu ki acaba
kızlar merhaba bende almayı düşünüyorum. fakat uzun zamandır kullanan arkadaşlar acaba saçı krıyormu bu düzleştiriciler bilgi verirseniz sevinirimn
canım sen hangi modelini kullanıyorsun remingtonun? yani direk 200 derecede mi düzleştiriyorsun çok değil mi o sıcaklık ...
canım bende 1 seneyi aşkındır haftada 2 kere kullanıyorum hiç kırılmıyor saçlarım çok sağlıklı.çünkü saç serumu kullanıyorum.hem saçtaki kırıkları gideriyor hem de saçı yumuşacık yapıp fönden koruyor ve mis gibide kokuyor.sende sakın serum kullanmadan saçını düzleştirme bence benim tavsiyem yoksa çok bakımsız ve yıpranmış görünür saçların.benim normalde dalgalı saçlarım yani fönsüzbile çok sağlıklı serum sürdüğüm için.bana da kuaförüm önermişti kuaförlerde satılıyor.ayrıca remingtonun tek aşamalı 200 derecelisinden kullanıyorum.pürüzsüz yapıyor saçları tavsiye ederim.zemuszemus.
Hangi serum bu?bende avon kırık saç uçlarını onarıcı serum var.önden önce sürsem zararı olurmu acaba?
canım sen hangi modelini kullanıyorsun remingtonun? yani direk 200 derecede mi düzleştiriyorsun çok değil mi o sıcaklık ...
canım ben kuaförümden almıştım.kuaf marka ama avonunki de iyidir ama kuaförden al bence hem indirim de yapıyorlar bide kuaför kendide kullandığı için biliyor iyi olanını ama avonunki de iyidir bence.benimkinin markası kuaf çok iyi kokusuda süper bulabilirsin umarım.a.s
buharlı babyliss ile ilgili biraz daha ayrıntılı bilgi verebilir misin? iyon teknolojisine sahip mi? kalınlığı nasıl? kalınsa dipleri yapmak sorun oluyor mu? kaç dereceye çıkıyor? buhar gerçekten işe yarıyor mu? kalıcılığını etkiliyor mu? şimdiden teşekkürlerbence kesinlikle babyliss buharlı bi modeli var pro 230 steam. fiyatı 160 civarı ben çok memnunum.buharlı olduğu için sanki daha hızlı ve daha güvenli gibi.
ben de 25 e almıştım ama çok memnunum çok iyi.zaten 2-3 damla sürüyorum.uzun zaman yetiyor bana.fön çekmediğim zamanlar bile yumuşacık ipek gibi oluyor saçlarım tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?