Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
düzleştiricilerin buharlı olanları varmış onlar kırmıyor mu ki acaba

onalr daha ıyymş arkdsm kullnyr o soledı ama mutlaka her neolrsa olsn zamanla ufak tefek yıprnma olack arastrmaya bile gerek yok bnceee tabı en az hangısı zarar verır dersn sanrm buharlı olanlr

32 W
Seramik kaplamalı düzleştirici plakalar
Bukle yapabilme özelliği
Sıcaklık kademe göstergesi
Farklı saç tipleri için sıcaklık ayar düğmesi(100ºC-200ºC)
Hızlı ısınma - 60 saniyede kullanıma hazır
360º dönebilen kablo girişi

kızlar bende bundan aldım daha yeni..çok ta güzel düzşleştiriyor..ama bununla bukla yapmayı henüz denemedim..fikri olan var mı *bu yada bu tip bişi kullanan,hem düzleştirici hem maşa olarak ?

kızlar merhaba bende almayı düşünüyorum. fakat uzun zamandır kullanan arkadaşlar acaba saçı krıyormu bu düzleştiriciler bilgi verirseniz sevinirimn

canım bende 1 seneyi aşkındır haftada 2 kere kullanıyorum hiç kırılmıyor saçlarım çok sağlıklı.çünkü saç serumu kullanıyorum.hem saçtaki kırıkları gideriyor hem de saçı yumuşacık yapıp fönden koruyor ve mis gibide kokuyor.sende sakın serum kullanmadan saçını düzleştirme bence benim tavsiyem yoksa çok bakımsız ve yıpranmış görünür saçların.benim normalde dalgalı saçlarım yani fönsüzbile çok sağlıklı serum sürdüğüm için.bana da kuaförüm önermişti kuaförlerde satılıyor.ayrıca remingtonun tek aşamalı 200 derecelisinden kullanıyorum.pürüzsüz yapıyor saçları tavsiye ederim.zemuszemus.

Hangi serum bu?bende avon kırık saç uçlarını onarıcı serum var.önden önce sürsem zararı olurmu acaba?

canım sen hangi modelini kullanıyorsun remingtonun? yani direk 200 derecede mi düzleştiriyorsun çok değil mi o sıcaklık ...

Hangi serum bu?bende avon kırık saç uçlarını onarıcı serum var.önden önce sürsem zararı olurmu acaba?

canım ben kuaförümden almıştım.kuaf marka ama avonunki de iyidir ama kuaförden al bence hem indirim de yapıyorlar bide kuaför kendide kullandığı için biliyor iyi olanını ama avonunki de iyidir bence.benimkinin markası kuaf çok iyi kokusuda süper bulabilirsin umarım.a.s

canım sen hangi modelini kullanıyorsun remingtonun? yani direk 200 derecede mi düzleştiriyorsun çok değil mi o sıcaklık ...

canım çok oldı alalı unuttum tam modelini.kutusunu da atmıştım yurda giderken zor oluyor taşıması diye.ama remingtonun modellerinin hepsi iyi.hele yeni çıkanlar ısı ayarlı daha iyi.ben aldığımda bu ürün indirimdeydi onu almıştım satış görevlisi de çok övmüştü ve çok memnun kaldım.bu kadar dalgalı saçlarımı bile jilet gibi yaptı.haftada 2 kez kullanıyorum tabii serumu iyice yediriyorum saçıma hem kırıkları gideriyor hemde yüksek sıcaklıktan koruyor 200 derece çok bir sıcaklık ama 160-230 derece sıcaklık ayarı olanlar daha iyi bence.ama benim saçlarımda yıpranma olmadı.zemuszemus

bu saça uygulanan serum nasıl uygulanıyor serumun çeşitleri varmı serum ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim. düzleştirici içinde benim saçlarım zaten düz aslında ama fönlü gibi durması için alıcam düzleştiriciyi onun için öneriniz ne olur.

fiyatı ne kadar..geçen biriyle konuştum...Felix mi kuaf mı bilmiyorum ama..kuaförleere malzeme satıyolarmış.koca kutuyu az kaldı elimde die 15 e verecekti..bilmiyorum ki

ben de 25 e almıştım ama çok memnunum çok iyi.zaten 2-3 damla sürüyorum.uzun zaman yetiyor bana.fön çekmediğim zamanlar bile yumuşacık ipek gibi oluyor saçlarım tavsiye ederim.

Schwarzkopf firmasının bir ürünü olan Osis Flatliner, maşalama ve fön işlemlerinde uzun süre kalıcılığın ve pürüzsüzlüğün rahatlığını yaşamayı sağlayan bir üründür. Osis Flatliner Maşa ile Düzleştirme Serumu, maşa ile düzleştirme yönteminde saçta koruma sağlamaktadır. ıçeriğindeki maddeler sayesinde 200 dereceye kadar saçı sıcaklıktan koruyan Osis Flatliner ile maşayla uygulanan düzleştirme yönteminde özellikle yaz aylarında yaşanan aşırı nem dolayısıyla maşanın uzun süre dayanmaması gibi sorunlarından kurtulmaya yardımcı olur. Osis Flatliner Düzleştirme Serumu’nun özündeki buğday proteinleri sayesinde parlak görünümlü saçlara sahip olabilirsiniz.

36 liraymis

bence kesinlikle babyliss buharlı bi modeli var pro 230 steam. fiyatı 160 civarı ben çok memnunum.buharlı olduğu için sanki daha hızlı ve daha güvenli gibi.
buharlı babyliss ile ilgili biraz daha ayrıntılı bilgi verebilir misin? iyon teknolojisine sahip mi? kalınlığı nasıl? kalınsa dipleri yapmak sorun oluyor mu? kaç dereceye çıkıyor? buhar gerçekten işe yarıyor mu? kalıcılığını etkiliyor mu? şimdiden teşekkürler

Schwarzkopf firmasının bir ürünü olan Osis Flatliner, maşalama ve fön işlemlerinde uzun süre kalıcılığın ve pürüzsüzlüğün rahatlığını yaşamayı sağlayan bir üründür. Osis Flatliner Maşa ile Düzleştirme Serumu, maşa ile düzleştirme yönteminde saçta koruma sağlamaktadır. ıçeriğindeki maddeler sayesinde 200 dereceye kadar saçı sıcaklıktan koruyan Osis Flatliner ile maşayla uygulanan düzleştirme yönteminde özellikle yaz aylarında yaşanan aşırı nem dolayısıyla maşanın uzun süre dayanmaması gibi sorunlarından kurtulmaya yardımcı olur. Osis Flatliner Düzleştirme Serumu’nun özündeki buğday proteinleri sayesinde parlak görünümlü saçlara sahip olabilirsiniz.

36 liraymis

Marlies Möller Essential Styling Straight Control Serum
. Şampuan

. Bakım Kremi

. Şekillendirici

. Özel Saç Bakımı

Tüm Markalar

KT-MM25678

Özellikle kıvırcık, bukleli ve dalgalı saçların kontrol altına alınmasını sağlayan, saçı düzleştirmeye yardımcı serum. ıçerdiği doğal özler buklelerin karışmasını ve saçın elektriklenmesini engeller. Zor fön çekilen, kıvırcık ve dalgalı saçlar için uygundur. Saça çok daha kolay fön çekilmesini ve fönün çok daha kalıcı olmasını sağlar. Kıvırcık ve dalgalı saçları yatıştırır, buklelerin daha belirgin ve canlı olmasını sağlar. Elektriklenmeyi önler ve saçı nemlendirir. Saçta kalınlık ve yapışma hissi yaratmaz. Banyodan çıktıktan sonra havlu ile nemi alınmış saça veya temiz kuru saça uygulanabilir

ben de 25 e almıştım ama çok memnunum çok iyi.zaten 2-3 damla sürüyorum.uzun zaman yetiyor bana.fön çekmediğim zamanlar bile yumuşacık ipek gibi oluyor saçlarım tavsiye ederim.

canım bu serumu nasıl kullanıyorsun
ıslak saça mı kuru saça mı uygulanıyor
biraz bilgi verebilir misin

Özel formülü sayesinde mat ve kontrol altına alınması güç saçlara, anında ipeksi bir yumuşaklık, düzgünlük ve göz alıcı bir parlaklık sağlamaya yardımcı olur. Günlük kullanımı, saçtaki elektriklenme ve kabarma problemini önleyerek, saçınızı kontrol altına almanızı ve düzleştirmenize yardımcı olur. Nem kaynaklı form kaybına karşı saçınızı koruma altına almanızı destekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…