Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
süpersin canım :) düzleştirici işini naptın?

Özellikle kıvırcık, bukleli ve dalgalı saçların kontrol altına alınmasını sağlayan, saçı düzleştirmeye yardımcı serum. ıçerdiği doğal özler buklelerin karışmasını ve saçın elektriklenmesini engeller. Zor fön çekilen, kıvırcık ve dalgalı saçlar için uygundur. Saça çok daha kolay fön çekilmesini ve fönün çok daha kalıcı olmasını sağlar. Kıvırcık ve dalgalı saçları yatıştırır, buklelerin daha belirgin ve canlı olmasını sağlar. Elektriklenmeyi önler ve saçı nemlendirir. Saçta kalınlık ve yapışma hissi yaratmaz. Banyodan çıktıktan sonra havlu ile nemi alınmış saça veya temiz kuru saça uygulanabilir.

benn braunun iontec ini kullanıyorum memnunum ama ne kadar da olsa kuaför olmuyor ancak ısısınıda çok yükseltmiyorum.iontecler saçı parlak gösteriyor. ben öğrenciyken çok çekmiştim bu kabarık püsküllü garip dalgaları olan saçımdan keşke o zaman lar çıksaydı bu düzleştiriciler

Phytolisse Ultra Parlaklık Veren Yumuşatıcı Serum
Altea içerir. Phytolisse anında saçlara ışıltı ve parlaklık kazandırır. Saçları düzleştirir ve yatıştırır. Ayrıca kırıkları onarır.

babyliss pro230 saç düzleştirici kullanan varmı?? Bu ürünü almayı dusunuyorum yada babylissin daha ii bi sac düzleştricisi?

Phytolisse Ultra Parlaklık Veren Yumuşatıcı Serum
Altea içerir. Phytolisse anında saçlara ışıltı ve parlaklık kazandırır. Saçları düzleştirir ve yatıştırır. Ayrıca kırıkları onarır.

PHILIPS PRO SALONSTRAIGHT 8350 öneririm cidden çok güzel süper bir düzleştirici :)

Fonex
Ananas özlü, elektriklenmeyi önleyen saç kremi

bende remington var cok memnunum.acar acmaz isiniyo 10sn icinde ve media marketten 49liraya almistim. tavsiye ederim sacimida hic yakmadi..

Redken
Cam Parlaklığında 01 Düzleştirici Serum ( Hassas Kontrol ) 100ml

Cam Parlaklığında 01 Düzleştirici Serum ( Hassas Kontrol )

Redken
Düzleştirici Saç Kremi 1000ml/33.8oz

Bu saç kremi çok kuru ve dalgalı saçlar içindir.
Fındık yağı, kandelilla vaks,katyonik arındırıcı özler içerir.
Saçı nemlendirir, güçlendirir ve kabarıklığını alır.
Pürüzsüz, kalıcı, neme dayanıklı, kıvırıcıklığı kontrol altına alınmış saçlar bırakır.
Daha parlak ve daha esnek saçlar yaratır.

Redken
Isıya Dayanıklı Koruyucu Saç Düzleştirici ( Çok Kuru/Dağınık Saçlar ıçin ) 150ml/5oz

Isıya Dayanıklı Koruyucu Saç Düzleştirici ( Çok Kuru/Dağınık Saçlar ıçin )

Redken
Straight 05 Düzleştirici Balsam 150ml/5oz

Bu ısı koruyucu balsam saçlara destekte bulunur.
Rutubete karşı dayanıklılık sağlarken kıvırcıkları ve bukleleri azaltır.
Saçlara kontrol, belirginlik ve ipeksi bir ışıltı verir.
Saçları pürüzsüz ve kolay şekillenebilir kılar.
Saçları güneş hasarlarına karşı koruyan güneş filtreleri özelliği taşır.
Saçlarda birikim yapmaz.

merhaba. ben bi braun ess yi almayı düşünüyorum fikri olan varsa yazabilir mi acaba ?
bir de saçım kalın telli ve çok kısa yanı kulaklarıma kadar geliyor bu yüzden düzleştirmede problem yaşar mıyım?
şimdiden teşekkürler...opuyorumnanaktan

Saclarin ilk yaptiginda kazik gibi duz olabilir kenarlari :) benim bi arkadasim bu sikintiyi cekmisti bi kac ay tabi sac tipinede bagli bir sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…