ben remington aldım memnunum, senin saydıklarından da ilkini denemiştim bir yerde güzeldi..arkadaşlar bişey sorucam benim saçlarım ince ve yağlı hafif dalgalı saç düzleştirici kullanmak istiyorum ama karar veremedim 3 ürün beğendim 1. Babyliss PRO230 ST88E Nano Teknolojili Saç Düzleştirici 2.braun ee2 3. brauness3 bana bir tavsiye verebilir misiniz?
ben remington aldım memnunum, senin saydıklarından da ilkini denemiştim bir yerde güzeldi..
sürmüyorum prensesim ..ama almayı düşünüyorum serum da karar veremedim hangisini alacağıma..canim benimm kullanmadan once serum suruomusunn
sürmüyorum prensesim ..ama almayı düşünüyorum serum da karar veremedim hangisini alacağıma..
bir problem yok canım, memnunum ben..elektriklenme olmuyor..alıcaksan tavsiye ederim tatlıcım..canim benimm ben daha duzlestirici alamadim seninki nasil cikti bi hayli oldu alali sen yipranma oldumu?elektirikleniomuu yaptiktan sonra beebegim
bir problem yok canım, memnunum ben..elektriklenme olmuyor..alıcaksan tavsiye ederim tatlıcım..
ben remington aldım memnunum, senin saydıklarından da ilkini denemiştim bir yerde güzeldi..
arkadaşlar bişey sorucam benim saçlarım ince ve yağlı hafif dalgalı saç düzleştirici kullanmak istiyorum ama karar veremedim 3 ürün beğendim 1. Babyliss PRO230 ST88E Nano Teknolojili Saç Düzleştirici 2.braun ee2 3. brauness3 bana bir tavsiye verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?