Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hmm... kalın telli saçım ya yaşar mıyım öyle birşey acaba bi de braun ess hakkında bilgisi olan varsa lütfen...

philips pro xl i hiçbirşeye değişmem ama saçı en çok kıran düzleştirice bu bence

benim düzleştiricim braun ve çook memnunum.iyonlu olanlardan saçımı hiç yıpratmadı..

iyonlu olan es2 galiba onlar baya iyi sanıyorum. peki barun ess hakkında bi bilgisi olan hiç yok mu??

arkadaşlar bişey sorucam benim saçlarım ince ve yağlı hafif dalgalı saç düzleştirici kullanmak istiyorum ama karar veremedim 3 ürün beğendim 1. Babyliss PRO230 ST88E Nano Teknolojili Saç Düzleştirici 2.braun ee2 3. brauness3 bana bir tavsiye verebilir misiniz?

ben remington aldım memnunum, senin saydıklarından da ilkini denemiştim bir yerde güzeldi..

braun es3 aldım bir iki kez kullandım. çok güzel gerçekten. ama yıpratması için bir şey söyleyemeyeceğim henüz.

Arkadaşlar merhaba x) Ben Babyliss Pro 230 ST88E ile Remington Pro Slım Seramik S2014 arasında kaldım =/ acaba bunlardan hangisini önerirsiniz =( abimle beraber kullanıcam ama bunuda göz önünde bulunudurursanız sevinirim =) Şimdiden teşekkürler =)

Babyliss Pro 230 ST88E Nano Teknoloji Saç Düzleştiriciyi sipariş verdim 3-4 gün içinde elime ulaşıcak inşallah =)

sürmüyorum prensesim ..ama almayı düşünüyorum serum da karar veremedim hangisini alacağıma..

canim benimm ben daha duzlestirici alamadim seninki nasil cikti bi hayli oldu alali sen yipranma oldumu?elektirikleniomuu yaptiktan sonra beebegim

ben remington aldım memnunum, senin saydıklarından da ilkini denemiştim bir yerde güzeldi..

cvp için teşk ederim ama karar veremiyorum kullanıp da tavsiye edecek olan yok mu bekliyorum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

lütfen kullanıp tavsiye edecek olan birileri yok mu kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Braun ES3 kullanıyorum ben.. Kesinlikle mükemmel bir düzleştirici kendisi, çok memnunum..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…