Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Braun ES3 kullanıyorum ben.. Kesinlikle mükemmel bir düzleştirici kendisi, çok memnunum..opuyorumnanaktan

bende şimdi sipariş verdim bakalım nasıl olcak
inşallah pişman olmam bilmiyorumkismile

bende şimdi sipariş verdim bakalım nasıl olcak
inşallah pişman olmam bilmiyorumkismile

Hiç sanmıyorum, hem elektriklenmeyi önlüyor hem de 10dkda dümdüz yapıyor saçı.. Üstelik çok sık kullanmama rağmen aşırı bi' kırılma olmuyor saçımda.. Güle güle kullan, umarım seversin..a.s.

Bende Phılıps SalonStraight Pro XL var çok memnunum kesinlikle çok iyi 120 tl ye almıştım 205 derceli...
Haftanın 5 günü bazende 7 günü saç düzleştiriyordum ben... Arada dalgalı yapıyodum sonra yine düz...
Ama düzleştirici nekadar kaliteli olursa oldun bir yerden sonra mutlaka yıpratıyor...
Baktım saçım kırılmaya başlamış düzleştiriciyi kullanmayı en aza indiricem dedim...
16 gündür saçımı düzleştirmiyorum maşada yapmıyorum...
Bigudi ile saçlarımı sarıyorum akşama kadar kalıcı oluyor...sıcak temas ettirmiyorum artık saçıma nezamandır...
Evde olduğum zaman saçlarımı yıkamıyorum çünkü sürekli yıkamak hem saçı sertleştiriyor hemde saça gerekli olan yağı alıyormuş...
Yıkadığım zamanda asla kurutmuyorum bırakıyorum kendisi kurusun...
Banyodan çıkınca nemini alıp saç uçlarıma onarıcı kremi sürüyorum...
Saçlarımı iyice dinlendirene kadar düzleştirici fön maşa vs kullanmak istemiyorum sabredicem aklinialirimsmile

Redken
Cam Parlaklığında 01 Düzleştirici Serum ( Hassas Kontrol ) 100ml

Cam Parlaklığında 01 Düzleştirici Serum ( Hassas Kontrol )

rowenta respect iyi diil hanımlar
hem çok ince ,çok zman alıyo düzleştirmesi hem de işte zarar görmüş saçınıza göre ısı verir diyo ama yaptığı düşük dereceye getirmek yani diğer düzleştiricilerde de yapılabilir.
bide neden bilmiyorum ama hem bnim hem de kardeşimin başını ağrıtıyo bu alet nedense heralde iki saat uğraştırdığı içindir
keşke 180tlye bunu alıcağıma philips xl alsaydım 5 dkda düzleştirirdim saçlarımı

ben kuaförde fönü daha çok seviyorum ama sıkışık durumlarda kullanmak üzere her bayanda bulunmalı benimki BABYLıSS memnunum büyük güzellik merkezleri ve kuaförler bu markayı tercih ediyolar diye diye duymuştum

Ben King Leopard saç maşasını kullanıyorum. Saçıma hem ön çekmek istediğim hem de kıvırcık yapmak istediğim için bu ürünü aldım. Birden çok ürünü taşımak zahmetli değilmi? Hem maşa hem fön özelliği var. Valla ben memnunum.

corioliss aldım çok iyi... iyon teknolojili...elektrıklenme yapmıor.. parlaklık verıyor.. yıpratmıyor.. 150tl

Merhaba arkadaşlar
1 hafta önce remington s9800 modelini aldım ve daha harika bi icat var mı acaba merak ediyorum. Saçlarım belime kadar ve dalgalı. 20 dk dümdüz hiç elektriklenmeyen ve yıkayana kadar hiç bozulmayan saçlar elde ediyorum
119 tl aldım en yüksek 230 derece ve ekranı var dereceyi istediğiniz gibi ayarlıyosunuz ben 180 derecede kullanıyorum mesela daha kıvırcık saçlar için 210-230 dümdüz yapar eminim
tavsiye ediyorum size gerçekten güzel bi alet

Tıpkı Avon saç onarıcı serumun şişesi gibi spreyli bir şişede. Duş sonrası kuru veya nemli saçlara uygulanıyor. Bikaç kere fısfıs yapıp ellerime sıkıyorum ürünü,sonra saç uçlarıma yediriyorum(özellikle saç uçları çok önemli) Ben kuaförümden 35 tl.ye alıyorum.

kızlar
Philips Hp 4638 Iyonık Saç Düzleştirici kullanınız var mı ?

indirimli 45tl ye buldum bir sitede...

Eğerki saç düzleştiricisi ve maşası alacak olan arkadaşlar varsa remıngtonu almasınlar saçlarımı çok kabarttı bana göre en iyisi babyls

saç düzleştirici alıcam ama cok kararsızımmafoldumben phılıps 4643 almıştım berbat yaa saçım düzleşmio aksine kabarıooo yaaa:çok üzgünüm: böyle dümdüz pırasa olsun istiyorum ama nafile.. acaba diyorum sacımda cok boya var uçları biraz kötü ondan mı die düşünüyorum üüfff ne bilimm yaa...saçlarım hafif dalgalı.bana hangisini önerirsiniz yardım lütfen :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…