Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
philips SalonStraight Pro XL Düzleştirici alalı çok uzun zaman oluyor... toplasam 10 kere anca kullanmışımdır. Ben hiç memnun kalmadım bu üründen... hem zarar veriyor hemde düzleştirmiyor. saçlarım dalgalı ve sarı kaç derecede kullanmılıym ki? ben mi kullanmasını bilmiyorum acaba...

yorumuna çok şaşırdım canım ben çok memnunum philips salonstraight modelinden.eğer düşük derecede yapıyorsan iyi sonuç alamamış olabilirsin ben genelde 190derecede yapıyorum.her düzleştirici gibi tabiki saça zararı oluyo ama düzleştirince çok güzel duruyo.normalde saçlarım dalgalı.

ben korkudan düşük kullanıyorum 190 derecede deniyim bu akşam. çok tavsiye etmişlerdi öyle almıştım.. teşekkür ederim bilgi verdiğin için... sonucu yazarım :)
buarada saçına birşey sürüyormusun? ısıdan koruyucu falan

Son düzenleme:

efet benm cevremdekı herkesde memnun bende alcaktm hatta ama satan kıslr ıncesını sattlr kanrdılr benı bukle yaaprsn dıye keskee bende xl alsaymsm yafss

yok tatlım kullanmıyorum aslında kullanmak lazım faydası oluyosa tabi.kullanıp faydasını gören arkadaşlar varsa yazsın :roflol: ısıdan dolayı yıpranıyo aslında bakıyorum çok kırık olunca uçlarından kestiriyorum sadece :uhm:

efet benm cevremdekı herkesde memnun bende alcaktm hatta ama satan kıslr ıncesını sattlr kanrdılr benı bukle yaaprsn dıye keskee bende xl alsaymsm yafss

bende acaba incesini mi alsaydım diye düşünüyorum bazen.önlerini bukle yapmak için..onun dışında çok memnunum gerçekten :sm_cool:

bende acaba incesini mi alsaydım diye düşünüyorum bazen.önlerini bukle yapmak için..onun dışında çok memnunum gerçekten :sm_cool:

valla cnm magazada bana kalınla bıle bukle yaptılar el becerın varsa kalınla bıle yapabılıyorsun yanı bende o becerı yok oyuzden ince ile bile yaaapamıyorum:)

chico sana çok ama çokk teşekkür ederim. iyi ki soruma cevap verdin. yoksa o makine öyle aldığım gibi duracaktı. gerçekten dereceyi yükselttin mi harika ve uğraştırmıyor... çevremdekilerden de olumlu tepki aldım saçların çok güzel olmuş diye... doğru bir seçim yapmışım :) tekrar teşekkür ederimmm

Jonathan Product
Düzleştirici Serum 50ml/1.7oz

% 100 vegan, alkol içermeyen, yağsız düzleştirme serumu.
En dalgalı saçları bile düzleştirmek için harika.
Nemi önleyen düz, yumuşak saçlara uygulayın.
Vücudu geliştirmek için Limon, Temel Su, ginseng ve aloe içerir.
Esnekliği korurken, bukleleri düzleştiren polimer yüklüdür.
Koruma amaçlı etkili bitkiler ve anti-oksidan karışımı içerir.
Ayrıca içerdiği tatlı badem proteini ile takviye eder.
Kullanımı: Rutubetli saça küçük bir miktar uygulayın. Her zamanki gibi şekillendirin.

bu ne ki şimdi?CADIARZU nerden bulucaz biz bunu fiyatı falan ne kadar acepfisfisfis

ben 180 derecede kullanıyorum remington 9950yi hiç kabarma elektriklenme olmuyor, son derece güzel..alıcaklara tavsiye ederim..remingtonun çok modeli var kendinize en uygununu bulup öyle alın bence..sitesine bakabilirsiniz..

kızlar bence remington derim. ben remington teflon kaplamalı ürününü kullanıyorum yeni çıkmış. teflon olduğu için saça hiçbir zarar vermiyor. saçı röfleli bir arkadaşımda aldı uzun zamandır kullanıyor 2 güne bir hiçbirşey olmadı saçına. fiyatı 120 yada 110 tl gibi birşeydi. 15dk da düzleştiriyor uzun ve gür saçı

bikaç yıl önce yeni tanıştığım bi arkadaşın saçını sürekli dümdüz görüyodum,bi gün saçları aşırı kıvırcık gördüm permamı yaptırdın dedim meğer kızın kendi saçı öyleymiş düzleştiriyomuş süreklikaydirigubbakcemile3 hemen düzeleştirici markasını söyle dedim ve koşa koşa gidip aldım "REMINGTON" zemuszemus tam 5 yıl ev arkadaşlarımla birlikte kullanıp makinenin başını yedik akannehir sonra üni bitti bu sene eve geldim annemlerde var diye yeni bi düzleştirici almiim dedim.anneminki philips in son modeli,kardeşiminkide rowenta 'nın..ikiside 5 para etmez en kısa zamandda remington almaya gitcem..herkese tavsiye ederim adamlar yapmış yani..delikafadulden

Saçlarınız Yanmasın
ışte karşınızda saçlarınızı ısıya karşı koruyan iki ürün : Gliss Nutri Protect Serum ve John Frieda ( Frizz Ease Hair Serum Thermal Protection Formula )
*Öncelikle gliss in fiyatı john frieda ya göre daha uygun ( yaklaşık 13 lira )
Ancak sadece 80 dereceye kadar koruma sağlıyormuş.Düzleştiricilerin çoğu 200 derecenin üstünde olduğu için sadece fön çekerken işe yarayacak bir ürün gibi geldi bana.Ancak düzleştiriciyi düşük ayarda kullanmak da sizin elinizde.
*John Frieda ise daha yüksek bir koruma sağlıyor.Maşa , düzleştirici ve fönün zararlarından koruyormuş.Boyner ' de indirimli fiyatı 32.30 lira

REMıngton aldım geçen gün model 7902 fiyatı170
ben böyle bi güzellik görmedim.iyon özelliği sayesinde hiç elektriklenme kabarma falan yapmıyo
150 derecede 10 dk.saçlar dümdüz
mis mis
harika.kesinlikle tavsiye ederim.

sempatiksalakcinnibendede düzlestirici var ama saclari cok yipratiyor,ben düüzlestiriciden önce ilacini kullandim ama nafile ise yaramiyor,ama cok güzel oluyor düzlestirincede,fön cektigim zaman okadar yipranmiyor,ama düzlestirici ile cok yipraniyor hatta bi kac kez ütü ile bile yapmistim bir sey olmuor ama yipraniyor,ben önceden ne fön nede düzleytirici kullanmiyordum saclarim cok parlak ve cok canliydi birde cok kuvvetliydi dustan sonra bilem kurutmazdim,ama simdi kurutmadigim zaman basima agri vuruyor o yüzden kullaniyrum ama saclarim ölüüüü,zaten kullananlarda farkeder bir kere fön yada düzlestici kullandiginiz zaman saclarinbizi yikayin hemen farkedeceksiniz saclariniz adeta kus yuvasina döynüyor citesmis ve ayrilamaz bir hal aliyor ee ondan sonrada taramak istediginizde bu seferde sacinbiz hem dökülüp hem kiriliyor cünki o karmasaya degil sac halati tarasan nafile pek tavsiye etmem özel günler haric ama yinede denicem yapicam diyen varsa bilemem

selam kızlar ben aranıza yeni katıldım bende remington saç düzleştirici kullanıyorum ıslak kuru memnunum hem bukle(saç maşası gibi değil tabi ) yapabiliyor hemde düzleştrime tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…