yorumuna çok şaşırdım canım ben çok memnunum philips salonstraight modelinden.eğer düşük derecede yapıyorsan iyi sonuç alamamış olabilirsin ben genelde 190derecede yapıyorum.her düzleştirici gibi tabiki saça zararı oluyo ama düzleştirince çok güzel duruyo.normalde saçlarım dalgalı.
yorumuna çok şaşırdım canım ben çok memnunum philips salonstraight modelinden.eğer düşük derecede yapıyorsan iyi sonuç alamamış olabilirsin ben genelde 190derecede yapıyorum.her düzleştirici gibi tabiki saça zararı oluyo ama düzleştirince çok güzel duruyo.normalde saçlarım dalgalı.
ben korkudan düşük kullanıyorum190 derecede deniyim bu akşam. çok tavsiye etmişlerdi öyle almıştım.. teşekkür ederim bilgi verdiğin için... sonucu yazarım :)
buarada saçına birşey sürüyormusun? ısıdan koruyucu falan
efet benm cevremdekı herkesde memnun bende alcaktm hatta ama satan kıslr ıncesını sattlr kanrdılr benı bukle yaaprsn dıye keskee bende xl alsaymsm yafss
bende acaba incesini mi alsaydım diye düşünüyorum bazen.önlerini bukle yapmak için..onun dışında çok memnunum gerçekten :sm_cool:
yok tatlım kullanmıyorum aslında kullanmak lazım faydası oluyosa tabi.kullanıp faydasını gören arkadaşlar varsa yazsın :roflol: ısıdan dolayı yıpranıyo aslında bakıyorum çok kırık olunca uçlarından kestiriyorum sadece :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?