- Konu Sahibi limonatam
-
- #1.481
cnm dedigin dogru ama piyasadaki düzleştiriciler hepsinin işlevi ama hepsi dümdüz yapmıyo ince tellilere özle ısısıda var tavsiye ederim 2 sene oldu alalı her haftada düzleştiriri iyi dayandı banaMerhaba herkese, benim de çok karıştı kafam, toplamda piyasa 60-70 tane model var, seç seçebilirsen. Belki de birçoğunun yaptığı iş tamamen aynı, sadece fiyatı modeli adı sanı farklı, bilmiyorum.Benim sorum şu : Çok kıvırcık ve ince telli saçları düzleştiren bi model önerin dersem hangisini önerirsiniz? Anladığım kadarıyla buradaki bayanların çoğu zaten hafif dalgalı.Bunlara etki eden düzleştirici bana mısın demez bana gelince. O yüzden deli gibi kıvırcık saçlılar yorum yaparsa sevinirim.Hangi model?
canım bence buharlı modellerden seçebilirsin, remingtonun öyle bir modeli vardı..
buharlılarda tabii devamlı su koy falan üşenebilirsin ama istemezsen aynı modeli buharsız da kullanabilirsin..
ıslak / kurulardan uzak dur bence onlar çok saç kırıyor..
Remington Sleek & Curl S1052 Saç Düzleştiricisini kullanan vrmı???
Çok kısa ve öz cevap veriyorum; al onu :):):) Tek kelime ile harika...Saçlarım ince telli ve bir kaç ay evvel kuaför azizliğine uğradı, uçlar iyice inceldi buna rağmen saçlarımı yakmıyor,zarar vermiyor...Ben çok memnun kaldım artık kuaföre gitmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?