Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba herkese, benim de çok karıştı kafam, toplamda piyasa 60-70 tane model var, seç seçebilirsen. Belki de birçoğunun yaptığı iş tamamen aynı, sadece fiyatı modeli adı sanı farklı, bilmiyorum.Benim sorum şu : Çok kıvırcık ve ince telli saçları düzleştiren bi model önerin dersem hangisini önerirsiniz? Anladığım kadarıyla buradaki bayanların çoğu zaten hafif dalgalı.Bunlara etki eden düzleştirici bana mısın demez bana gelince. O yüzden deli gibi kıvırcık saçlılar yorum yaparsa sevinirim.Hangi model?

canım bence buharlı modellerden seçebilirsin, remingtonun öyle bir modeli vardı..
buharlılarda tabii devamlı su koy falan üşenebilirsin ama istemezsen aynı modeli buharsız da kullanabilirsin..
ıslak / kurulardan uzak dur bence onlar çok saç kırıyor..

cnm dedigin dogru ama piyasadaki düzleştiriciler hepsinin işlevi ama hepsi dümdüz yapmıyo ince tellilere özle ısısıda var tavsiye ederim 2 sene oldu alalı her haftada düzleştiriri iyi dayandı bana

Ama buhar zaten kıvırcık saçların fönünü bozan birşey, buharlı olunca bi taraftan yaparken bi taraftan bozmaz mıyız acaba?

kızlar düzleştirici deyince tek kelime philips derim braunu hiç begenmedim ben, çok kırdı saçlarımı parlaklık veriyor ama çok kırıyor. diger markaları pek denemedim. ama buharlının da sekil vermekde zor olacagını düşünüyorum

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım.. düzleştiricimi geçen hafta aldım markası remington S2024 ve çok memnunum remington ödüllü bir markadır herkese tavsiye ediyorum

mrh arkadaslar bende babylsh kullanıyorum sanırım buydu kilidi ayarı falan var iyonlu buharlı falan ama sacımı cok sık düzlestirmedigim halde acayip kırdı ki saclarım ince tellide degil normal. güzel düzlestiriyor ama sacımın her teli kırık bu sorun sadece bendemi yoksa baska kullanan arkadaslardanda bu sekilde olan varmı merak ediyorum

kesinlikle braun satin hair iyonteci öneririm artık kuafördeki fönleri bile beğenmiyorum.

Ben aldım sonunda Babyliss ya da remngton modeli bakmak için girdim mağazaya, braun satin hair 5 alıp çıktım.Orada saçımda denedi kız, çok da güzel oldu. İndirimdeymiş, 100 liraya aldım. Aynı zamanda maşa özelliği de var, mağazada onu da denedi saçımda ve o da hoşuma gitti.İyontec olanlar gereksiz pahalı geldi bana. Zaten satış yapan kız da dedi( bilgisine güvendiğim ve her elektronik eşyayı kendisinden aldığım birisi) Bu kadar ürünün hepsi aynı aslında, sadece teflon ya da seramik plaka olması farkediyor.Ayrıca kısa sürede yapılmasını da plakanın eni değil boyu belirler dedi.Yani düşününce de öyle, uzun plaka demek daha fazla saç tutamının sığması demek.

2 gün önce banyo yaptım saçımı kuruttum ve yarı nemliyken philips salon straight pro xl ile düzleştirdim ve inanılmaz bir sonuç saçlarım sanki fönlenmiş gibi dümdüz ve yumuşacık oldu. bu makinayı alalı 3 sene olmuştu ama birtürlü güzel sonuç alamamıştım ama mesele banyo yapıp nemli saç ve 160 derece ile çözüldü, sonuç harika
http://i1012.hizliresim.com/2010/12/10/2314.jpg

Son düzenleme:
Bende braunun ıontec düzleştiricisini almayı düşünüyorum ama yinede bir türlü karar veremiyorum.SAçım çok dalgalı fonex diye bi düzleştiricim var onu kullanıyorum fakat dışarı çıktığım anda kabarmaya başlıyo.Arkadaşımda braun ıontec düzleştirici var denedim vede gayet iyi düzleştiriyo dışarı çıktığımdada kabarmıyor..

herkese merhaba ben aranızda yeniyim acaba aranızda Philips Hp8315 Active İon Saç Düzleştirici hakkında bilgi sahibi olan var mı kullanan varsa memnun mu??

kızlar bende sinbonun ısı ayarlanabilen bi düzleştiricisi var, modelinin adı ne şimdi hatırlamıyorum ama gayet ucuzdu 30 liraya mı ne aldım, ve dümdüz oluyo saçlarımda boya olmasına rağmen yıpratmadı da...

düzleştiricilerdeki iyon özelliği bir süre snra bozuluo diolar dğrumu???

Bendede braun satin hair iyon tec.var hiç memnun değilim.Benim saçlarım dalgalı ve kalın telli bir saat uğraşmam gerekiyor düzgün olması için ve en yüksek ayarda.Belki ince telli yada daha az saçı olanlar için kullanışlı olabilir ama ben memnun kalmadım.Ablamda philips in var o daha güzel yapıyor saçlarımı

Remington Sleek & Curl S1052 Saç Düzleştiricisini kullanan vrmı???

Çok kısa ve öz cevap veriyorum; al onu :):):) Tek kelime ile harika...Saçlarım ince telli ve bir kaç ay evvel kuaför azizliğine uğradı, uçlar iyice inceldi buna rağmen saçlarımı yakmıyor,zarar vermiyor...Ben çok memnun kaldım artık kuaföre gitmiyorum :)

1051 ince plaka 1052 geniş plaka olanı bn 1052sini düşünüyorum geniş plakalı olanı..birde içinde dvdsi varmış özel bukleler gösteriyor bu dvd hem 1051 hemde 1052nin içindede var geniş plakalının dvdsini aldım o gösterilen dvddeki bukleler hepsi ince plakayla ypılıodu geniş plakanın kutusunun içndede 1051 ince plakanın görüntüleri çıktı sende geniş plakalı olanı aldıysan kutudan ince plakanun görüntüleri çıktımı?

ARKADAŞLAR ÇOK ACİL HEM SAÇ DÜZLEŞTİREN,HEM İSTENİLEN ŞEKLİ VEREN BİR ÜRÜNE İHTİYACIM VAR. Remington AS1201 Üflemeli Saç Şekillendirici düşünüyorum kullanan varmı? YA DA ÖNERDİĞİNİZ BİR ÜRÜN TAVSİYE EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…