Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

braun satin hair colour es3 saç düzleştirici.. çok memnunum saç kırılması yapmıyor diğerlerine göre çok fazla tavsiye ederim

Bendeki ince plaka olan ama kalın plakanın dalgaları daha doğal duruyor, görüntüyü boş ver ordaki tekniklerin hiç birini zaten kendi saçımıza yapamıyoruz, sen kendi tekniğini 2 denemede bulursun tatlım..

kizlar bende duzlestiricimi degistirmek istiyorum ama kararsizim
arkadasim Remington aqualisse extreme'i kullaniyo ve cok memnun
saclari gercekten dumduz ipeksi oluyo ucusan saclar olmuyo ve yagmurlu havalarda kabarmiyo
ama dogal sacida oylemi yoksa duzlestiricimi oyle yapiyo bilmiyorum
remington markali bi duzlestirici alcam kesin ama
hangisini alacagima karar veremedim
cunku internette Remington'un shine therapy'sinide cok ovuyorlar
siz Remington'un duzlestiricisini kullaniyorsaniz hangisini kullaniyorsunuz?
ne kadar memnunsunuz?
yardimci olursaniz sevinirim kizlar

benim saçım ince telli ve gür değil jilet gibi düz bana yakışmıyo saçın hacmini koruyacak düzleştirici önerir misiniz

benim ki braun tamam iyi oluo güzel oluo
ama arkadaşta kalınca onunkiyle yapıyorum arzum çook güzel oluo yahu :/
başkasında yapıncamı böyle oluo anlamadım ki :
pişmanım keşke arzum alsaydım :/

teşekkürler canım da remington jilet gibi düz yapmıyor mu? hacmini koruyor mu saçın?

ben hafif içe doğru yapıyorum çok dümdüz olmuyor ısı koruyucu köpük de sürüyorum önce

kızlar saç düzleştirici ihtiyacı olan var mı?
daha yeni aldım bir kez kullandım.. Braun es3 satin hair colour..

kardeşimin yeni yıl hediyeside philipsin saç düzleştiricisiymiş..
1 gün arayla elime geçti..
hediyeyi satmak olmaz şimdi..
110 tl kargoda dahil vericem.. nette de araştırın..
faturası da var..

bende saç düzleştirici almayı düşünüyorum fakat çok bi fikrim yok aynı zamanda saçlarımı dalgalıda yapmak istiyorum düzleştiriciyle yapılıyormu yoksa set olarakmı almam gerekiyor?

bende saç düzleştirici almayı düşünüyorum fakat çok bi fikrim yok aynı zamanda saçlarımı dalgalıda yapmak istiyorum düzleştiriciyle yapılıyormu yoksa set olarakmı almam gerekiyor?
cnmm benım duzlestırıcım ve masam takasta ıstersen bı bak duzlestırıcım rowenta masamda babylıss fotolarınıda koydummm kullanmadıgınız makyaj urunlerı takası topıgınde

ben remington s5500 aldım ve çok memnunum tavsiye ederim. saçım ince telli önleri kıvırcık ve kuru dümdüz yapıyor kabartmıyor ve çok kaygan

arkadaşlar ben de alcam ama burası çok karışık ya. şöyle yapsak. herkes
saç tipi:kıvırcık,dalgalı,düze yakın,çok kabaran....
kullandığı marka ve model:remington,braun,rowenta...
kullandıktan sonra saçı nasıl oldu:dümdüz,pırasa gibi,parlak,uçları kıvrıldı....
ne kadar süre düzlüğü gitti:1 saa,5 saat,1 gün, bi dahaki banyoya kadar....
gibi.böyle yapsak arkadaşlar çok yardımcı olacaksınız...

mesela benimki:
saç tipi:önceden baya düzdü.gittim salak gibi perma yaptırdım iğrenç oldu.
kullandığım marka:rowenta cf7100 mor renkli dışı
kullandıktan snra saçım:düze yakındı zaten ama yine de önceden de düzleştirmiyordu hele şimdi sıfır etkili
ne kadar süre düzlük gitti:hiç düzleştirmediği için hiç gitmedi

ayrıca saç tipine de saç ince telli mi kalın tellli mi onu da yazalım.benimki ince telli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…