ARKADAŞLAR ÇOK ACİL HEM SAÇ DÜZLEŞTİREN,HEM İSTENİLEN ŞEKLİ VEREN BİR ÜRÜNE İHTİYACIM VAR. Remington AS1201 Üflemeli Saç Şekillendirici düşünüyorum kullanan varmı? YA DA ÖNERDİĞİNİZ BİR ÜRÜN TAVSİYE EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM....
braun satin hair colour es3 saç düzleştirici.. çok memnunum saç kırılması yapmıyor diğerlerine göre çok fazla tavsiye ederim
fiyatı nedir? bilgin var mı?
1051 ince plaka 1052 geniş plaka olanı bn 1052sini düşünüyorum geniş plakalı olanı..birde içinde dvdsi varmış özel bukleler gösteriyor bu dvd hem 1051 hemde 1052nin içindede var geniş plakalının dvdsini aldım o gösterilen dvddeki bukleler hepsi ince plakayla ypılıodu geniş plakanın kutusunun içndede 1051 ince plakanın görüntüleri çıktı sende geniş plakalı olanı aldıysan kutudan ince plakanun görüntüleri çıktımı?
100 civarı falan sanırım hepsi buradada satılıyor canım
cnmm benım duzlestırıcım ve masam takasta ıstersen bı bak duzlestırıcım rowenta masamda babylıss fotolarınıda koydummm kullanmadıgınız makyaj urunlerı takası topıgındebende saç düzleştirici almayı düşünüyorum fakat çok bi fikrim yok aynı zamanda saçlarımı dalgalıda yapmak istiyorum düzleştiriciyle yapılıyormu yoksa set olarakmı almam gerekiyor?
ben hafif içe doğru yapıyorum çok dümdüz olmuyor ısı koruyucu köpük de sürüyorum önce
mesela benimki:arkadaşlar ben de alcam ama burası çok karışık ya. şöyle yapsak. herkes
saç tipi:kıvırcık,dalgalı,düze yakın,çok kabaran....
kullandığı marka ve model:remington,braun,rowenta...
kullandıktan sonra saçı nasıl oldu:dümdüz,pırasa gibi,parlak,uçları kıvrıldı....
ne kadar süre düzlüğü gitti:1 saa,5 saat,1 gün, bi dahaki banyoya kadar....
gibi.böyle yapsak arkadaşlar çok yardımcı olacaksınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?