Kızlar benim saçlarım acayip kıvırcık gür ve kabarıyo remingtonun s8302sini almayı düşünüyorum bana öneride bulunabilcek var mı ?? yada bu ürünü kullanmış olup yorum yapabilecekler
benim saçım ince telli çok daince değil. salak gibi gidip perma yaptırmıştım nisanda.şimdi tabi açıldı perm tiiftik gibi iğrenç bişey oldu saçlarım.çok güzel düzleştiyo. 150-230 dereceye kadar seçenek var.ben 200dercede yaptım. doveun ısı işlem öncesini kullanıyorum kırılmasın diye saçlarım.bu ince plaka ama bence seninkini de düzeltir. 9950den memnun olmayanı görmedim.bence sen yorumları oku hepsiburadadanherkes s 9950yi çok övüyoru peki kalın telli ve kıvırcık saçlarıda gerçekten güzel bir şekilde düzleştirebiliyor mu?
ben alalı 1 sene oldu canım , eminönünden almıştım ,teknosada,dartyde,media markta,çetinkayada,careffourlarda da olabilir..bugün remington 29950yi ykmde, boynerde, elektro worldde aradım hiçbirinde kalmamış, alanlar nereden aldı arkadaşlar?
ben alalı 1 sene oldu canım , eminönünden almıştım ,teknosada,dartyde,media markta,çetinkayada,careffourlarda da olabilir..
yeni aldım cok araştırdım zor karar verdim önce saö kurutma makinesini aldım iyonlu olanını 2 hafta önce kabaran saçlarımı yatıştırdı vede parlattı hayret ettim dedim birde düzleşdiricisi ni alayım dedim dün denedim kouförde fön çekdirmiş gibiydi vede parlak ne hayet artık tülerik kaparmış pırasa saçlarla gezmiycem pihilipsin epilötürünü vede maşazını da kullanıyorum 3 senedir cok mem nun kaldığım için tercihim philips hp 8310 salonstraight active ion oldu saç kurutma makineside hp 8182 iyonlu salondry conturol 2200 vat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?