Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ince telli,yıpranmış ve boyalı ve dalgalı saçlarım var..
Babyliss ipro 230 titanium saç düzleştiricisi kullanıyorum.
memnunum,çok yıpratmıyor..Boyner'den 119 tl ye aldım.

kızlar ben şimdi dayanamadım remington 9950 aldım nettten 108e aldım.bakalım gelir sanırım salıya

Kızlar benim saçlarım acayip kıvırcık gür ve kabarıyo remingtonun s8302sini almayı düşünüyorum bana öneride bulunabilcek var mı ?? yada bu ürünü kullanmış olup yorum yapabilecekler

Kızlar benim saçlarım acayip kıvırcık gür ve kabarıyo remingtonun s8302sini almayı düşünüyorum bana öneride bulunabilcek var mı ?? yada bu ürünü kullanmış olup yorum yapabilecekler

bnm arkadasım kullanıyor onu . sacı hafiften kabarık ve dalgalı . baya urastıktan snra güzel yapıyor .

düzlestirici almam lazım . babyliss mi alsam rowenta mı ? kullanan yada i fikr olan vrsa yardımcı olablr mi ..

rowenta çok kötü.bende var benimkini düzleştirmiyo.şimdi bugün denedim yeni aldığım remingtonu s9950.ya süper arkadaşlar. fön falan hikaye.bi de saçlarımı düzleştirmeden önce dove un ısı öncesi terapisini kullandım.

kızlart bence de rowenta almayın..en iyileri babyliss ile remington..bende 9950 var çok güzel düzleştiriyor fakat benim saçımın ince telli olmasından kaynaklı galiba yapışıyor yüzüme saçlar ama aynı zamanda normal kuaförde fön çektirdiğimde de aynı durum oluyor..bunu önlemek için ne yapabilirim hacimli olsun istiyorum..

herkes s 9950yi çok övüyoru peki kalın telli ve kıvırcık saçlarıda gerçekten güzel bir şekilde düzleştirebiliyor mu?

herkes s 9950yi çok övüyoru peki kalın telli ve kıvırcık saçlarıda gerçekten güzel bir şekilde düzleştirebiliyor mu?
benim saçım ince telli çok daince değil. salak gibi gidip perma yaptırmıştım nisanda.şimdi tabi açıldı perm tiiftik gibi iğrenç bişey oldu saçlarım.çok güzel düzleştiyo. 150-230 dereceye kadar seçenek var.ben 200dercede yaptım. doveun ısı işlem öncesini kullanıyorum kırılmasın diye saçlarım.bu ince plaka ama bence seninkini de düzeltir. 9950den memnun olmayanı görmedim.bence sen yorumları oku hepsiburadadan

benim saçlarım ince telli ve dalgalı çok kararsız kaldım ya remington almaya karar verdim yorumlardan dolayı bakalım.

kızlar konuyu okudum.bende dü,zleştirici almak istiyorum.4 marka arasında kaldım.
bugün gidip fiyat araştırmasıda yaptım.
philips salonstr.. serisi 100 tl
braun es2 105 tl
babyliys pro230--bulamadım
remington9950 178 tl
kararsız kaldım şimdi ben ne alayım ???

slm kızlar, ben 2 yıldır düzleştirici olarak arzum formina kullanıyorum,çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim. maşa olarakta yaklaşık 1 ay önce remington 19mm aldım ondanda çok memnunum. tam seri numarası falan bilmediğim için sadece markalarını yazdım fikriniz olur belki, diye. önemli olan derecesi bence,200 dereceye kadar ısınıyorsa mükemmel düzleştirir ve maşa yapar. daha düşük ısılarda almıştım bi işe yaramıyorlar. alacaksanız bir ısısına dikkat edin ikinciside yüzeyi saç koruyucu kaplı bişeyler olsun.

yeni aldım cok araştırdım zor karar verdim önce saö kurutma makinesini aldım iyonlu olanını 2 hafta önce kabaran saçlarımı yatıştırdı vede parlattı hayret ettim dedim birde düzleşdiricisi ni alayım dedim dün denedim kouförde fön çekdirmiş gibiydi vede parlak ne hayet artık tülerik kaparmış pırasa saçlarla gezmiycem pihilipsin epilötürünü vede maşazını da kullanıyorum 3 senedir cok mem nun kaldığım için tercihim philips hp 8310 salonstraight active ion oldu saç kurutma makineside hp 8182 iyonlu salondry conturol 2200 vat

bugün remington 29950yi ykmde, boynerde, elektro worldde aradım hiçbirinde kalmamış, alanlar nereden aldı arkadaşlar?

bugün remington 29950yi ykmde, boynerde, elektro worldde aradım hiçbirinde kalmamış, alanlar nereden aldı arkadaşlar?
ben alalı 1 sene oldu canım , eminönünden almıştım ,teknosada,dartyde,media markta,çetinkayada,careffourlarda da olabilir..

Son düzenleme:
2 aydır saçlarıma düzleştiriciği değdirmiyordum ama saçlarımı boyadım ve güzel görünsün diye dün sabah düzleştirdim. ( Dün çok güzel duruyordu dümdüz saçlar gayet hoş... ama bugun pekte güzel durmuyor..uçları pek bir kötü geldi gözüme..cansız,cansız.. Neden düzleştirdikten 1 gün sonra saç boyle kötü görünüyor ki..Bir daha düzleştirmeyi de düşünmüyorum zaten..Ahh güzellik uğruna boşu boşuna saçımıza zarar veriyoruz..

kızlar bende bugün braun es2 aldım ama sanırım kazıklandım yaa simde netten bakındımda en yuksek fiyat 120 bana 150 dediler 135e aldım amaaannnn ne biliim yaa cok fiyat farkı yook ama yine de bi tuhaf oldum umarim deger :)

Philips HP 4667 SalonStraight Pro XL kızlar bunu kullanıp memnun kalann var mı bende sizin yorumlarınza göre alıcam çok kararsz kaldımmm:44:

benim saç kurutma makinesi de seninki ile aynı canım ve ben de çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…