Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ,
ben artık düzleştirmiyorum.

kurutup şekil veriyorum,philips ionic salon saç kurutma makinesi aldım..çok memnunum..düzleştiricinin ütüden farkı yok..ben pek sevmiyorum...

kızlarr benim babyliss pro20 ionic titanium saç düzleştiricim var.yalnız ben saçımı ne zaman düzleştirsem saçlarım elektrkleniyor ve ertesi günü vıcık vıcık yağlanıyor.neden böyle oluyor olabilir.ilk aldığım zamanlar böyle olmuyordu.acaba problem bendemi yoksa düzleştiricidemi

kızlar ütü fön bunlar sacları çok yıpratırmıs dikkatli olun haa

mrb kızlar dün es3 düzleştirici aldım eve gelince aşırı ses çıkartıyo gibi gldi bana orda diğer gürültülerden pek anlaşılmıoydu es2 de denedi ordaki satıcı saçımda ama ben boyattıcm diye bunu aldım onda daha az ses çıkıyodu es3ün özelliğimi böle biraz rahazsz edici bi ses bana çok gibi gldi sizinkilerde de mi çok çıkıyoo bnmkinde mi bi sorun var:44::93:

canim bende de es2 var iyon düğmesine basınca etkin oldugundan garip bi ses cıkartıo odur muhtemelen yoksa bi sorun oldugunu sanmam ee bide yeni almıssın

ben de rowenta cf 7112 siparişi verdim..kargoya vermişler.bakalım bekliyorum..
bruaun ve babylissden hiç memnun kalmamıştım..inşallah bundan memnun kalırım..iyonluymuş bu da..

braun iontec olanlar gürültülü çalışıyor canım,iyon püskürtürken..

maşa ve düzleştirici alırken babyliss'ten asla şaşmayın derim ben.çünkü babyliss'i profosyonel kuaförler kullanıyor.bende babyliss'in hem maşası hem de düzleştiricisi var ikisinden de çok memnunum kızlar.

yalnız maşayı da düzleştiriciyi de alırken dikkat edilmesi gereken 4 önemli husus var:

1)düzleştirici ya da maşanızın plakları mutlaka titanyum-seramik olmalı:bu sistem saça en az zarar veren sistemdir
2)düzleştirici ya da maşanız nano teknolojiye sahip olmalı:nano teknoloji, saçınızı cadı gibi kabartmadan,elektriklenmesini alarak saçınızı şekillendirmenizi sağlar.
3)düzleştirici ya da maşanızdan kısa zamanda iyi sonuç alabilmeniz için 140-230 derece arasında ısınabilmesi gerekir ve ısısını elle ayarlama özelliği olması gerekir.(kullanıcı kendi saç yapısına ve saç özelliklerine göre ısıyı elle ayarlayabilmeli)
4)düzleştirici ya da maşanızı istediğiniz ısı derecesine elle ayarladıktan sonra,cihazınızın 2-5 dk içinde ayarladığınız ısıya ulaşabilmesi gerekir ki uzun süre cihazın ısınmasını beklemeyin

bnm düzleştiricimde de maşam da bu özellikler mevcut ve çoook memnunum.

ayrıca buklelerinizin daha uzun süre kalmasını isterseniz, önce kuru saçınıza köpük sıkabilirsiniz.saçınız köpüğü yedikten sonra saç maşanız ya da düzleştiricinizle saçınıza şekil verebilirsiniz.cihazla işiniz bittikten sonra da saçınıza sprey sıkın.

rowenta cf 7112 geldi ve annem çok beğendi..o kullanıyor..ben de kendime remington s1051 sleek and curl aldım...
güzel valla ..tavsiye ederim.

merhaba arkadaşlar..bende saç düzleştiricisi alıcam,fakat bir türlü karar veremiyorum..remington ve philips arasında kararsızım.saçlarım uzun ve uçları dalgalı.sinbonun 2675 i var bende.4 sene önce almıştım.toplasan 4-5 kere kullanmışımdır.kızımın saçlarını çok güzel yapıyor ama benimkiler aynı olmuyor.kalın plakalı düzleştirici istiyorum.remington s8670 almayı düşünüyorum.düzleştirici fiyatına içinde maşa ve tostta var.benim için düzleştiricisi önemli tabiki..kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum.şu anda ürün HB de indirimde kullanıcı yorumlarıda olumlu ama yinede pişman olmak istemiyorum...

ben Remington'un başka bir modelini aldım canım..memnunum,iyi bir marka..
benimki s1051 sleek and curl ve ince olanı..
remingtondan memnun kalırsın sanırım.

ısı koruyucu ile yaparsan ve sürekli kullanmazsan pek de zararlı olmuyor canım..bir de saçlarına düzenli bakım yapman lazım ve de makineni kaliteli seçmen gerek.

ısı koruyucu nasıl bir şey?ısı koruyucusu olan iyi ve hesaplı bir düzleştirici biliyormusun?

ısı koruyucu nasıl bir şey?ısı koruyucusu olan iyi ve hesaplı bir düzleştirici biliyormusun?

tatlım,ısı koruyucu spreyler var,ben glissinkini kullanıyorum...düzleştiriciyi kullanmadan kuru saçlarıma sıkıyorum,sonra düzleştiriciyi yapıyorum..
benim aldığım remington s1051,129 tl idi teknosada..hepsiburadada daha ucuzmuş..
remingtonun daha uygun fiyatlı olanları da var..iyi bir marka ve plakaları kaliteli.

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim,yarın o spreyden alayım ben de.bu arada benim düzleştiricim sinbo shd-2674 iyi midir sence?yoksa değiştirmek gerekir mi?gerçi çok pahalı burda bahsedilen modeller benim bütçeme göre.

bende remington aldım dün saça hiç bişi sürmedim gayet güzel düzleştirdi
hem kızlarımın saçları için hem benim ama bir sorum var sizlere ,
düz saçlara bukle yapmak için hangi krem yada sprey kullanmalıyım
kıvırcık saçları düzleştirmek için hangi krem yada sprey kullanmalıyım cevap verirseniz sevinirim
her çeşit saç var bizde

kızlarımın saçları aşırı kıvırcık sert zor taranıyor elidor kıvırcık saçlara özelini denedim olmadı
birde sarı kutulu olanı denedim (ismi aklıma gelmedi)kremiyle birlikte ama ondan da memnun kalmadım
sizler şampuan ve saç kremi olarak ne önerirsiniz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…