2 aydır saçlarıma düzleştiriciği değdirmiyordum ama saçlarımı boyadım ve güzel görünsün diye dün sabah düzleştirdim.( Dün çok güzel duruyordu dümdüz saçlar gayet hoş... ama bugun pekte güzel durmuyor..uçları pek bir kötü geldi gözüme..cansız,cansız.. Neden düzleştirdikten 1 gün sonra saç boyle kötü görünüyor ki..Bir daha düzleştirmeyi de düşünmüyorum zaten..Ahh güzellik uğruna boşu boşuna saçımıza zarar veriyoruz..
mrb kızlar dün es3 düzleştirici aldım eve gelince aşırı ses çıkartıyo gibi gldi bana orda diğer gürültülerden pek anlaşılmıoydu es2 de denedi ordaki satıcı saçımda ama ben boyattıcm diye bunu aldım onda daha az ses çıkıyodu es3ün özelliğimi böle biraz rahazsz edici bi ses bana çok gibi gldi sizinkilerde de mi çok çıkıyoo bnmkinde mi bi sorun var:44::93:
mrb kızlar dün es3 düzleştirici aldım eve gelince aşırı ses çıkartıyo gibi gldi bana orda diğer gürültülerden pek anlaşılmıoydu es2 de denedi ordaki satıcı saçımda ama ben boyattıcm diye bunu aldım onda daha az ses çıkıyodu es3ün özelliğimi böle biraz rahazsz edici bi ses bana çok gibi gldi sizinkilerde de mi çok çıkıyoo bnmkinde mi bi sorun var:44::93:
braun iontec olanlar gürültülü çalışıyor canım,iyon püskürtürken..
aayy canlarım bnmkinde sorun varmış gittim değiştirdm bunda o kadar ses çıkmıyoo çok tşk ederim cevaplarınız için :89:
güle güle kullan tatlım :))
Kızlar bu saç düzleştiriciler saçı çok kırmıyor mu?
merhaba arkadaşlar..bende saç düzleştiricisi alıcam,fakat bir türlü karar veremiyorum..remington ve philips arasında kararsızım.saçlarım uzun ve uçları dalgalı.sinbonun 2675 i var bende.4 sene önce almıştım.toplasan 4-5 kere kullanmışımdır.kızımın saçlarını çok güzel yapıyor ama benimkiler aynı olmuyor.kalın plakalı düzleştirici istiyorum.remington s8670 almayı düşünüyorum.düzleştirici fiyatına içinde maşa ve tostta var.benim için düzleştiricisi önemli tabiki..kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum.şu anda ürün HB de indirimde kullanıcı yorumlarıda olumlu ama yinede pişman olmak istemiyorum...
ısı koruyucu ile yaparsan ve sürekli kullanmazsan pek de zararlı olmuyor canım..bir de saçlarına düzenli bakım yapman lazım ve de makineni kaliteli seçmen gerek.
ısı koruyucu nasıl bir şey?ısı koruyucusu olan iyi ve hesaplı bir düzleştirici biliyormusun?
tatlım,ısı koruyucu spreyler var,ben glissinkini kullanıyorum...düzleştiriciyi kullanmadan kuru saçlarıma sıkıyorum,sonra düzleştiriciyi yapıyorum..
benim aldığım remington s1051,129 tl idi teknosada..hepsiburadada daha ucuzmuş..
remingtonun daha uygun fiyatlı olanları da var..iyi bir marka ve plakaları kaliteli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?