Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım,
ben sinboyu pek sevmiyorum..
rowentanın uygun fiyarlı düzleştiricileri var..onlara da bakabilirsin..
saçlarımıza zarar gelmesin

ben elidorun pembe şampuanını kullanıyorum ..memnunum..saç kremi kullanmıyorum..
kıvırcık saçlarda köpük daha iyi oluyor sanırım..
benimkiler dalgalı..ben sıvı saç kremi kullanıyorum,downunders..

saçlarım ince telli ve sönük. göğsümün biraz aşağısında. maşa ve düzleştirici önerisi verebilirmisiniz

ben arçelik almıştım güzel ama daha iyileride var....özellikle braun ürünleri çok güzel arkadaşlarım kullanıyor parlak oluyor saçları........

Benim şaçlarım boyalı ve düzleştiriciden uçları yandı sizinkilerde yandı mı? nasıl kurtardınız saçlarınızı ?

bende arzum var çok kurutuyor saçlarımı ayda yılda bir kullanıyorum saçalrım sönüyor

biir tane alıcam ama karar veremedim braunes3 düşünüyodum ama memnun kalmayan arkadaşlar var sayfalara baktımda,remington için hiç kötü söyleyen yok.diğer forumlarda da baya bi övmüşler.2.ye alıp da pişman olmak istemiyorum tekrar hangi modelini alayım saçlarımda boya var özellikle uç kısımları falan baya yıpranmış şuan aslında bu saça düzleştirici sürülmez ama mecbur düzleştiriyorum arada, çünkü çok elektrikleniyor tel tel oluyor.

hangisini önerirsiniz?hangi modeli.

Keske sacalarim kivir kivir dalgali dolgun olsaydida düzlestirmeseydim.. Benim düzlestiriciye ihtiyacim yok vallaha pirasa gibi dümdüz..

kızlar bende sinbo kullanıyorum şu an,3 yıldır kullanıyorum ama daha iyileri çıktığı için düzleştiricimi değiştirmek istiyorum biraz araştırdım ve remington ile philipsin bu iki modeli arasında kaldım karar veremiyorum.sizce hangisini almalıyım? ilk resim remington shine therapy S9950 ikinci resimdeki de philips hp8341.

bu arada saçlarım kalın telli gür fakat çok şekilsiz yani yıkadıktan sonra herhangi bi işlem yapmadan mümkün değil dışarı çıkamam...öyle işte...lütfen yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler

Son düzenleme:

Bence remigtonun S7902 modelini de dikkate almalısın. kendim şu anda hem maşasını ve düsleştiricisini araştırıyorum, almaya düşündüğüm düzleştiricisi bu model. en güzel özelliği hem yaş hem kuru saçta kullanabilmek için seçenekli olması. tabi bu benim düşüncem...

bu arada daha geniş plakalı modeli de S8002

geniş plakalı olanlar pek iyi değil diye duymuştum ama hala araştırıyorum babyliss marka da çok iyi dediler...kafam iyice karıştı.

saçlarım ince telli ve sönük. göğsümün biraz aşağısında. maşa ve düzleştirici önerisi verebilirmisiniz

Selam, ben hem maşa ve düzleştirici marka ve modelllerini çok araştırdım, gerek yerel forumlarda gerek yurtdışı. Vardığım sonuç REMINGTON marka bana en mantıklısı geldi. Maşada Cİ76, ki bunu sana tavsiye edebilirim, bugün kendim de internetten satın aldım. GG'dan kargo dahil 72,50TL, %5 indirime denk getirip bana maliyeti 68,90'a geldi. Düzleştirici olarak da S9950 Shine Therapy, ama bunu sana tavisye etmem, zira plakalar mikro nemlendirici içerdikleri için ince telli ve sönük saçlarını iyice ağırlaştırır. Sana tavsiye edebileceğim Remington S9500 Pearl düzleştiricisi olur. Yurtdışı sitelerde özellikle ince telli saçlı kişilere tavsiye ediliyor. Tabii son karar yine senin

bence daha fazla kafanın karışmasına izin vermeden remington s9950 al, ben bugün öyle yaptım

ben s9950 almıştım ve her banyodan snra saçımı kurutma makinası ile kurutup yatıyorum. ertesi gün kalkınca da düzleştiriyorum saçlarımı makinayla. doveun ısıya karşı koruyucu spreyini kullanıyorum. bayadır da düzleştiriyorum saçlarımı.hiç ama hiç kırığım yok. saçlarım ince telli

slm, demek s9950 kullanıyorsun ve memnunsun.dediğim gibi bende dün satın aldım, yarın elime geçer herhalde. peki dedikleri gibi saçı parlatıyor mu, yani plakaların içerdiği nemlendiriciler sayesinde? ve saçı ağırlaştırmıyor mu?

Bende çok araştırdım. Braun es3, Philips HP 8341 ve Remington shıne therapy s9950 arasında kaldım ve hala karar verebilmiş değilim. Philips HP 8341 ve Remington 9950 tek seferde düzleştirdi saçımı. o yüzden bunlar daha ağır basıyor ama braun es3 ü de kullanıp çok memnun kalanlar var ve daha dayanıklı gibi geliyor bana. Kullananlardan yorumlarını bekliyorum lütfen

Herkese merhaba.. :) bu konuyu ve bu bölümü 2 haftadır inceliyorum.. hepinizin yorumlarını okudum genel olarak babyliss ve remington öneriliyordu.. geçen hafta evkura gittim ve babyliss hem düzleştirici hemde maşa aldım.. :78: bugün ürün elime yeni ulaştı.. Daha hiç kullanmadım.. umarım doğru bir seçim yapmışımdır.. bu akşam deniycem..sonuçları sizinle paylaşırım kızlar..

bence daha fazla kafanın karışmasına izin vermeden remington s9950 al, ben bugün öyle yaptım

öyle yapıcam galiba :) bende uzun zamandır saçlarımı düzleştiriyorum...önceden ısıdan korumak için bi ürün kullanmıyodum.dove ısı koruyucu aldım geçenlerde onu kullandım iki kere..beğendim ama birde şu fön suyunu denemek istedim bu daha iyi gibi geldi :):):)
neyse çok yazdım galiba :):) şu düzleştiriciyi de alayım yine yazarım

Kızlar dün gece denedim ve bu sabah denedim.. dün gece doğru dürüst bir sonuç alamadım.. çünkü duş'tan sonra denedim.. pek iyi olmadı ağladım hatta sinirden ama sonra sabah kalktığımda pes etmek yok dedim ve 20 dkda iş tamam ! Hayatımda böyle güzel şey görmedim. Okuldaki herkes şoka uğradı adeta erkek arkadaşlardan biri kuaförden çıkmış gibi olmuşsun süper dedi hatta çok memnun kaldım , mutlu oldum. Bence hiç düşünmeyin babyliss alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…