verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim,yarın o spreyden alayım ben de.bu arada benim düzleştiricim sinbo shd-2674 iyi midir sence?yoksa değiştirmek gerekir mi?gerçi çok pahalı burda bahsedilen modeller benim bütçeme göre.
bende remington aldım dün saça hiç bişi sürmedim gayet güzel düzleştirdi
hem kızlarımın saçları için hem benim ama bir sorum var sizlere ,
düz saçlara bukle yapmak için hangi krem yada sprey kullanmalıyım
kıvırcık saçları düzleştirmek için hangi krem yada sprey kullanmalıyım cevap verirseniz sevinirim
her çeşit saç var bizde
kızlarımın saçları aşırı kıvırcık sert zor taranıyor elidor kıvırcık saçlara özelini denedim olmadı
birde sarı kutulu olanı denedim (ismi aklıma gelmedi)kremiyle birlikte ama ondan da memnun kalmadım
sizler şampuan ve saç kremi olarak ne önerirsiniz:26:
canım,
ben sinboyu pek sevmiyorum..
rowentanın uygun fiyarlı düzleştiricileri var..onlara da bakabilirsin..
saçlarımıza zarar gelmesin
saçlarım ince telli ve sönük. göğsümün biraz aşağısında. maşa ve düzleştirici önerisi verebilirmisiniz
geniş plakalı olanlar pek iyi değil diye duymuştum ama hala araştırıyorum babyliss marka da çok iyi dediler...kafam iyice karıştı.
bence daha fazla kafanın karışmasına izin vermedenremington s9950 al, ben bugün öyle yaptım
ben s9950 almıştım ve her banyodan snra saçımı kurutma makinası ile kurutup yatıyorum. ertesi gün kalkınca da düzleştiriyorum saçlarımı makinayla. doveun ısıya karşı koruyucu spreyini kullanıyorum. bayadır da düzleştiriyorum saçlarımı.hiç ama hiç kırığım yok. saçlarım ince telli
bence daha fazla kafanın karışmasına izin vermedenremington s9950 al, ben bugün öyle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?