kızlar size birşey dsanışmak isyiroum buraya yazayım dedim.. bnm saçlarım kıvırcığa yakın dalgalı ama kıvırcık değil ben saçlarımı çok nadir düzleştiririm en son 1 ay önce düzleştirdi bir yıl aradan sonra şimdi özel bir gün için hafaya tekrar düzleştirmeyi düşünüyorum size sorun ben düzleştirici kullandığım için saçımın kendi dalgaları şekli bozulur mu yani saçımın yapısına kötü bir tekisi olur mu çünkü kendi saçımın dalgarını çok seviyorum ama aklıma takıldı bu soru fikri olan var mı acaba?
sonunda bugün aldım yeni düzleştiricimi.remington pearl...satan kız çok övdü,aılrken denedik ve beğendim.inşallah bi sorun çıkmaz.alan kullanan hakkında bişey bilen varsa bilgilendirirse sevinirim kızlar
kızlar size birşey dsanışmak isyiroum buraya yazayım dedim.. bnm saçlarım kıvırcığa yakın dalgalı ama kıvırcık değil ben saçlarımı çok nadir düzleştiririm en son 1 ay önce düzleştirdi bir yıl aradan sonra şimdi özel bir gün için hafaya tekrar düzleştirmeyi düşünüyorum size sorun ben düzleştirici kullandığım için saçımın kendi dalgaları şekli bozulur mu yani saçımın yapısına kötü bir tekisi olur mu çünkü kendi saçımın dalgarını çok seviyorum ama aklıma takıldı bu soru fikri olan var mı acaba?
benimki de remingtondu ama bozuldu...gerçi bozulsun mümkünse tam 6 sene oldu alalı:) ne alsam acaba kızlar bu topic çok güzel denk geldi bana.... bir de epilatör markası soracaktım, hangisiiyi sizce, bazıları çok kırıyo çünkü
arkadaşlar ben 1,5 sene önce aldım sinbonun 2690 saç düzleştiricisini.Çok ucuz fiyatı sudan ucuz neredeyse hatta başta tereddütte kaldım arkadaşımla gittim almaya o dedi bunu al benm arkadaşım kullanıyor çok memnun diye.Orda denedik bayıldım dümdüz yapıyor ve en önemlisi saç matlaştırmadı,parlattı,artı hiç bozulmuyor şekli.Arkadaşlarım hep benim düzleştiricimi ödünç istiyor kendilerininkini kullanmıyorlar:) hepsi bayılıyor bizim adımıza da alırmısın birer tane diyorlar.Ben çok memnunum 100lira vermeye hiç gerek yok hepsi aynı.En ucuzları bile işi görüyor.Resmi kopyalayamıyorum arama butonuna sinbo 2690 yazarsanız görürsünüz:)
benimki de sinbo2674.yakındır heralde az çok.ben de memnunum ama saçımı kırıyor biraz
senin düzleştiric,n arkadaşımda var onunla çok güzel burgu yapılıyor onu da denemiştim benmki azcık daha farklı plakaları sert saçı kavrıyo kayıp gitmiyor saçtan zaten o tarafı güzel :)gerçi hepsi kırıyor saçı ben schwarzkopfun saç kırılmalarına karşı spreyi var onu sıkıyorum azcık saça yediriyorum onun üstünden düzleştiriciyi geçince saçım hem parlıyor hem kırılmıyor ama çok az eline sıkacaksın saçına uygulayacaksın kaymak gibi oluyor:) hiç gerek yok çok pahalısına hepsi aynı dün de sinbo 2691 aldım hem saç maşası hem saç düzleştiricisi çok fonksiyonlu 24 liraya tıpatıp aynı ürünün rowenta markalısı vardı 139 liraydı. şimdi de instyler t,ipi ürün çıkarmış o yüzden sinboyu çok beğeniyorum bütçe için uygun hem de güzel:=)
ben de geçen aldım o spreyden.altın sarısı kabı var demi?ya nasıl kullanılıyor fikrin varmı?ben genelde saç spreyi gibi sıkıyorum:)
ben 100 liraya almıştım tatlım ama düşmüş olabilir şimdi daha da bi araştırırsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?