Eki Görüntüle 191731
braun satinhair 3 straightener kızlar ben bugun bundan aldım bu urunu kullanan ıcınızde var mı varsa memnunmusunuz ??
gerçekten çok profesyonel görünüyor bununla maşa da yapabilrsin hele de şu kahkül burgularına bayılıyorum ama benim saçım olmuyo öle
Eki Görüntüle 191731
braun satinhair 3 straightener kızlar ben bugun bundan aldım bu urunu kullanan ıcınızde var mı varsa memnunmusunuz ??
bende saç düzleştirici almayı düşünüyorum fakat çok bi fikrim yok aynı zamanda saçlarımı dalgalıda yapmak istiyorum düzleştiriciyle yapılıyormu yoksa set olarakmı almam gerekiyor?
senin düzleştiric,n arkadaşımda var onunla çok güzel burgu yapılıyor onu da denemiştim benmki azcık daha farklı plakaları sert saçı kavrıyo kayıp gitmiyor saçtan zaten o tarafı güzel :)gerçi hepsi kırıyor saçı ben schwarzkopfun saç kırılmalarına karşı spreyi var onu sıkıyorum azcık saça yediriyorum onun üstünden düzleştiriciyi geçince saçım hem parlıyor hem kırılmıyor ama çok az eline sıkacaksın saçına uygulayacaksın kaymak gibi oluyor:) hiç gerek yok çok pahalısına hepsi aynı dün de sinbo 2691 aldım hem saç maşası hem saç düzleştiricisi çok fonksiyonlu 24 liraya tıpatıp aynı ürünün rowenta markalısı vardı 139 liraydı. şimdi de instyler t,ipi ürün çıkarmış o yüzden sinboyu çok beğeniyorum bütçe için uygun hem de güzel:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?