Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

braun satinhair 3 straightener kızlar ben bugun bundan aldım bu urunu kullanan ıcınızde var mı varsa memnunmusunuz ??

Son düzenleme:
hanımlar merhaba,
ben de saç düzleştirici almaya karar verdim, markalara modellere baktım çok fazla seçenek var,
ben hem saçımı düzleştirebileceğim hem de iri bukleler yapabileceğim bir düzleştirici istiyorum,
kız arkadaşlarımdan ikisi arçelik saç düzleştiricisini tavsiye etti, fakat az önce nette araştırdım, arçeliğinkiler çok geniş plakalı, yani bunlarla bukle olmaz gb, gerçi arçelik K5127 modeliyle bukle yapılabilir gb ama yine de geniş sanki plakaları
geçen yıl remington maşa almıştım kendime ondan da çok memnun kalmadım, iki kademeli ısı ayarı var sürekli yüksek ayarda kullanmama rağmen ısı yeterli gelmiyor, bukleler tutmuyor

şu an 4 düzleştirici arasında kararsız kaldım;

Babyliss ST87E IPRO230 Saç Düzleştirici
Babyliss ST27E Wet N’ Dry Nano Teknolojili Saç Düzleştirici
Braun Ess Precısıonlıner Saç Düzleştirici
Arzum Formina Ar542 Saç Düzleştirici
bu markaları kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi

kızlar ben philips salon straight sonic xl hp 8355 kullanıyorum 1,5 yıldır çok da memnunum. normalde saçıma fön pek tutmaz ama bu düzleştirici sayesinde kolayca saçlarımı düzleştirebiliyorum

Eki Görüntüle 191731

braun satinhair 3 straightener kızlar ben bugun bundan aldım bu urunu kullanan ıcınızde var mı varsa memnunmusunuz ??

bende 2 sene önce almıştım 70 e açıkcası ben hiç memnun kalmadım verdiğim paraya acıyorum çok kırıyor saçları kabartıyor ayrıcada hiç kalıcı değil 1 saat bile olmadan bozuluyor çoğu zaten ben hemen git geri ver derim tatlım

Şimdide yeni bir düzleştirici almayı düşünüyorum saçlarım dalgalı kalın telli hafif kabarık

Philips HP 8350 Pro XL Saç Düzleştirici
almayı düşünüyorum kullananlar varsa kalıcı oluyomu?

Kesinlikle philips önermiyorum arkadaşlar.Üçüncü senem oldu philipsle daha yeni farkettim büyük bi hata yaoptığımı ama saçımı sık kestirdiğim için toparlayıp kurtarabildim kızlar.Ayrıca bana kalırsa sadece saç-güzelliikle ilgilenen markaların düzleştiricisini filan alın..

kızlar remington incili olan yada hem maşa gibi hemde düzleştirici gibi kulllanılandan alıcam.Ama internet daha avantajlı gibi geliyor.Aranızda alan varmı internetten önerdiğiniz site yada?

Bu konuya pek bakan yok artık yine ama yazmak istedim
braun ve rowenta tam bir fiyaskoydu bnm iiçin..
bugün aldığım ohılıps pro XL HP8350 hayran kaldımm yaaa tteşekkürler phılıpls ondan şaşmayıınn
150de yaptım saçların kalın telli gür kıvırcık tek şeferde 160da dümdüzz parlakk saçlarrr

braun es3 boyali saclar icin düzlestirici canta hediyeli 139tl.cantalar cok güzel amaa

Braun es3 satin hair colours kullanıyorum çok memnunum. Benim gibi gür, dalgalı, kalın telli saçları olanlara kesinlikle tavsiye ederim.

kesinlikle Babyliss 3 sene oldu maşallah bana mısın demedi üstelik benim saçlarım çok gür kabarık ve en ufak şeyden elektriklenen bir saçtır asla vazgeçmem düzleştirici budur

Ben de cok araştırdım.
Benim saclarım hafif dalgalı.
Benim icin onemli olan elektriklenme olmamasi ve LCD ekrandi.
Remingtonun yeni çıkan remington pearl hoşuma gitti ancak 140 tl fazla geldi açıkcası.
Uzun araştırmalar sonucu arzum erdem
Kramer özel serisini aldım ve cok memnun kaldım.
İyonlu oldugu icin elektriklenme olmuyor.
Üstelik 60 tl ye aldım.
Tavsiye ederim.

kızlar bnm için önemli olan elektriklenemsin ve kırılmasın bu özellikler hangi düzleştiricide var ?

phılıps pro XL HP8350 kardeşimde vardı ben de ondan denedim. çok güzel düzleştiriyor. benim ve kardeşimin saçları hem kuru hem kalın telli hem de kabarıyor fön bile çok iyi çekilmezse kabarıyordu bu ürün çok güzel düzleştiriyor ve yıkanmadığı sürece bozulmuyor. yıpratmıyorda hem. sonunda ben de aldım ve kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.

Ya GHD düzleştirici Türkiyede var mı biliyor musunuz kızlar kullanan var mı içinizde..

bende saç düzleştirici almayı düşünüyorum fakat çok bi fikrim yok aynı zamanda saçlarımı dalgalıda yapmak istiyorum düzleştiriciyle yapılıyormu yoksa set olarakmı almam gerekiyor?

DÜZLEŞTİRİCİYLE DALGA yapmak hele evde kendi kendine yapmakk inanılmaz kırıyor. Bence dalgalı FÖN lazım o en iyisi. Ama illa evde yapılcaksa maşa daha mantıklı..

Kızlar en mantıklısı dalgalı fön yada fön... Maaşa ve düzleştiricilerden sonra hala toparlayamadım

saçınızı seviyorsanız kullanmayın fön her zaman daha iyi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…