[S6600
Stylist Multi Style yeni cikmis yanilmiyorsam REMINGTON SITESINDE VIDEOSU VAR GOSTERIYOR
duzlestiriyor dalga kivircik bir kac sekil daha sadece bir alet yapiyor bunu acaba alsammi yaaa????
ben babylist kullaniyorum seramik cok memnun degilim ya yeni alicamm !!!!!
saclarim sari (boya) uzun ve kalin telli gur sayilir....ne yapsam !!!
dummmmduzz yapan duzlestirici lazim bana sanirim en iyi marka REMINGTON BURADAN OKUDUGUM KADARIYLA....
bu urunu kullanan varmi( kirmizi rengi) .../B]
[S6600
Stylist Multi Style yeni cikmis yanilmiyorsam REMINGTON SITESINDE VIDEOSU VAR GOSTERIYOR
duzlestiriyor dalga kivircik bir kac sekil daha sadece bir alet yapiyor bunu acaba alsammi yaaa????
ben babylist kullaniyorum seramik cok memnun degilim ya yeni alicamm !!!!!
saclarim sari (boya) uzun ve kalin telli gur sayilir....ne yapsam !!!
dummmmduzz yapan duzlestirici lazim bana sanirim en iyi marka REMINGTON BURADAN OKUDUGUM KADARIYLA....
bu urunu kullanan varmi( kirmizi rengi) .../B]
hanımlar merhaba,
ben de saç düzleştirici almaya karar verdim, markalara modellere baktım çok fazla seçenek var,
ben hem saçımı düzleştirebileceğim hem de iri bukleler yapabileceğim bir düzleştirici istiyorum,
kız arkadaşlarımdan ikisi arçelik saç düzleştiricisini tavsiye etti, fakat az önce nette araştırdım, arçeliğinkiler çok geniş plakalı, yani bunlarla bukle olmaz gb, gerçi arçelik K5127 modeliyle bukle yapılabilir gb ama yine de geniş sanki plakaları
geçen yıl remington maşa almıştım kendime ondan da çok memnun kalmadım, iki kademeli ısı ayarı var sürekli yüksek ayarda kullanmama rağmen ısı yeterli gelmiyor, bukleler tutmuyor
şu an 4 düzleştirici arasında kararsız kaldım;
Babyliss ST87E IPRO230 Saç Düzleştirici
Babyliss ST27E Wet N Dry Nano Teknolojili Saç Düzleştirici
Braun Ess Precısıonlıner Saç Düzleştirici
Arzum Formina Ar542 Saç Düzleştirici
bu markaları kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi
kızlar ben bu zamana kadar çok düzleştirici kulandım ilk philipsle başladım sonra bi üst modeli derken en son remington keşfettim ıslak kuru geniş plaklı olan sonra bi gün shine terapiyi denedim bayıldımm eskileride arkadaşlarıma filan verdim ama en son boynerde babiyliss in st89e modeli var ıslak kuru bayıldımm ona ve şu an onu kullanıyorum harikaa
maşa ve düzleştirici alırken babyliss'ten asla şaşmayın derim ben.çünkü babyliss'i profosyonel kuaförler kullanıyor.bende babyliss'in hem maşası hem de düzleştiricisi var ikisinden de çok memnunum kızlar.
yalnız maşayı da düzleştiriciyi de alırken dikkat edilmesi gereken 4 önemli husus var:
1)düzleştirici ya da maşanızın plakları mutlaka titanyum-seramik olmalı:bu sistem saça en az zarar veren sistemdir
2)düzleştirici ya da maşanız nano teknolojiye sahip olmalı:nano teknoloji, saçınızı cadı gibi kabartmadan,elektriklenmesini alarak saçınızı şekillendirmenizi sağlar.
3)düzleştirici ya da maşanızdan kısa zamanda iyi sonuç alabilmeniz için 140-230 derece arasında ısınabilmesi gerekir ve ısısını elle ayarlama özelliği olması gerekir.(kullanıcı kendi saç yapısına ve saç özelliklerine göre ısıyı elle ayarlayabilmeli)
4)düzleştirici ya da maşanızı istediğiniz ısı derecesine elle ayarladıktan sonra,cihazınızın 2-5 dk içinde ayarladığınız ısıya ulaşabilmesi gerekir ki uzun süre cihazın ısınmasını beklemeyin
bnm düzleştiricimde de maşam da bu özellikler mevcut ve çoook memnunum.
ayrıca buklelerinizin daha uzun süre kalmasını isterseniz, önce kuru saçınıza köpük sıkabilirsiniz.saçınız köpüğü yedikten sonra saç maşanız ya da düzleştiricinizle saçınıza şekil verebilirsiniz.cihazla işiniz bittikten sonra da saçınıza sprey sıkın.
jose ben de babyliss almayı düşünüyorum da hangi modelinden memnun kalmadın?
Babyliss ST87E IPRO230 Saç Düzleştirici
ben memnun kalmadim cnm ama mesela bazilari memnun kaliyor sen yinede bana bakma..
benim sacim oryalli sari boya...ve cok gur ne bilim belki ondandir....
ama REMINGTON guzelmis birde ghd ingilterede cok kullaniliyor ozelliklede kuaforler...
sanirim ben ondan almaya karar verdim (genis paletlilisinden)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?