Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlarrr müge anlı gibi ön saçlara düzleştrici ile nasıl dalga veriliyor bilen varsa paylaşabilir mi

PREMIER en iyisi.. 2 senedir kullanıyorum ne bozulduğunu gördüm ne de başka bişey saçlarımı çok güzel yapıyor :)

Bir dönem hergün düzleştiriyodum.Şimdiyse saçlarımın düzleştiriciye hiç gerek olmadığını farkettim.Duştan çıkınca hemen kurutuyorum dümdüz kalııyor hem de hacimli oluyor.Üstelik artık daha doğal saçlar moda.Çok acil olmadıkça düzleştirici kullanmıycam artık.

remington saç düzleştirici kullanıorum 2 yıldır çok memnunumm. Phılıps Saç maşasınıda kullanıorum oda süper.

Ben remington sleek curl s6500 kullanıyorum .
Gayet memnunum. Bukleleri de çok güzel oluyor

[S6600
Stylist Multi Style yeni cikmis yanilmiyorsam REMINGTON SITESINDE VIDEOSU VAR GOSTERIYOR
duzlestiriyor dalga kivircik bir kac sekil daha sadece bir alet yapiyor bunu acaba alsammi yaaa????
ben babylist kullaniyorum seramik cok memnun degilim ya yeni alicamm !!!!!

saclarim sari (boya) uzun ve kalin telli gur sayilir....ne yapsam !!!
dummmmduzz yapan duzlestirici lazim bana sanirim en iyi marka REMINGTON BURADAN OKUDUGUM KADARIYLA....
bu urunu kullanan varmi( kirmizi rengi) .../B]

bende daha incili olanını alsam mı diye düşünürken bide bu çıktı
kullanan olduğunu sanmıyorum yeni çıkmış
ben daha diğerine ait pek yorum bulamadım neyse bekleyelim bari fön çekmeye devam

jose ben de babyliss almayı düşünüyorum da hangi modelinden memnun kalmadın?

Remington dan iyi bi düzleştirici tanımam özellikle seten olanı mükemmel saçı daha az yıpratıyo .

babyliss ST87E yi aldıysan memnun kalıp kalmadığını söyler misin?

nutellaa lütfen cevap ver babyliss ST89E nasıl? tarakları kullanışlı mı,bir sorun yaratıyor mu? bi de dalga da yapılabiliyor mu?

babyliss düzeşleştiricinin hangi modelini kullanıyorsun?

jose ben de babyliss almayı düşünüyorum da hangi modelinden memnun kalmadın?

Babyliss ST87E IPRO230 Saç Düzleştirici
ben memnun kalmadim cnm ama mesela bazilari memnun kaliyor sen yinede bana bakma..
benim sacim oryalli sari boya...ve cok gur ne bilim belki ondandir....
ama REMINGTON guzelmis birde ghd ingilterede cok kullaniliyor ozelliklede kuaforler...
sanirim ben ondan almaya karar verdim (genis paletlilisinden)

teşekkür ederimm

Merhaba;
Yorumları okudukça kafam karıştı. Düşündüm birisi o ürüne iyi demiş ama acaba saçının türü benimki gibi mi? Benim ince telli, hacimsiz ve düz saçlarım var.
Çok kolay bozulan bir yapısı olduğu için hep fön çektiriyorum. Sürekli kuaföre zaman ayırmak zor gelmeye başladı. O yüzden düzleştirici alayım diyorum ama...
Saçı yıpratmayan ve sabırsız biri olduğum için çabuk sonuç vereni hangisi?

Rowenta Lissima düşünüyordum önce. Ama buradaki tavsiyelerden sonra ;
Remington S1051 ve 9950
Braun Satins İons ve ES3
Philips 9810
Rowenta Respect

modelleri öne çıktı.

İmdaaaaat, hangisiiiiiii :)

Ben iki gün önce internetten Remington Hair Essential Cs5002 Saç Düzleştiricisini aldım. Şu anda indirimde ve fiyatı kdv+kargo dahil 50 tl civarında tuttu.

Şöyle söyleyeyim, ben yıllardır saçlarını düzeleştirmeyen, saçları dalgalı ve gür, duş aldıktan sonra eğer köpük, jöle kullanmazsam direk bonus gibi olan, köüpk kullansam bile akşama dalgaları bozulan bir saç yapısına sahibim. İnternette çok araştırdım. Ve bir yerde bu düzleştirici için ÇOK PARA VERMEYE GEREK YOK. diye bir yorum okumuştum. Remington bu işte usta olduğu için bu modelinde çok işe yaradığını söylemişlerdi. Biraz tereddütlüde olsam aldım.

Sonuç MÜKEMMEL...

O kadar rahat saçımı düzleştirdimki. İnanamadım. Şiddetle tavsiye ederim. Gerçekten marka remington ise çok para vermeden bu modellede işinizi görebilirsiniz.

Kesinlikle Braun Satins İons ve ES3
Kıvırcık kabarık saçlarım parlak ve dümdüz oluyor iyon sistemi sayesinde.

Ben Remington düzleştirici ve kıvırtıcı almıştım yaklaşık üç sene önce yüz lirayı aşkın bir para vererek.Bozuldu servise götürdüm.Dedikleri şu.Bunların tamiri yapılmıyor çöpe at.Garantide olursa yenisiyle değiştiriyorlarmış ama yoksa yüzde kırk indirimle yenisini veriyorlarmış.Onun bozulmayacağı ne malum.Merkeziyle konuştum yapacak birşey yok dediler.Çok lakayt bir firma.Onun için tavsiye etmiyorum uyarayım dedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…