Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

O zaman benim dediğime çıkıyor. Çok para vermeye gerçekten gerek yokmuş. Madem 3-4 senede çöpe atılacak...

ben braun es3 aldım yorumlardan kafam çok karışmıştı ama çok memnun kaldım aynı kuaförde fön çektirmiş gibi oldu saçı yıpratması kısmına gelince de ev arkadaşım aa sen saçını mı kestirdin hani beraber gidecektik kuaföre dedi yani saçımdaki kırıkları yok ettik bana da ütopya gibi geliyor ama =))

instyler kullanıyorum ama türkiyeden değil yurtdışından aldım burdakiler orjinali değil aklınızda olsun

bi kaç ay önce carrefour da indirme girmişti rowenta artist modeli
hem düzleştiricisi hem maşasıyla beraber aldım
bi iki kere kullandım sinirlerim bozuldu şimdi elime değil onu görmeyeceğim bi yere kaldırdım saatlerce uğraşıyosun ama banamısın demiyo
ilk başlarda ben beceremiyorum dedim ama sonra yengeme götürdüm o da yaptı sinir oldu
sakın ama sakın almayın kızlar

merhaba arkadaşlar phılıpsin şu yeni çıkan keratinli olan düzleştiriciden kullanan yok mu?

Remington Sleek&Smooth adlı ürününü aldım. Şimdiye kadar kendim için yaptığım en iyi şeylerden birisiydi. Allahımm o ne güzel bir düzleştirici!Elektriklenen şekle girmeyen kıvırcık ve ölü saçlarımdan kurtuldum artık saçlarım düz,parlak canlı ve elektriklenmiyo ve ben saçlarımı çokkk seviyorumm :)) Remington düzleştiriciyi kesinlikle öneriyorum kızlar gerçekten pişman olmayacaksınız Teknosa'da indirimde şuanda

ben kullanıyorum. gerçekten inanılmaz bi ürün iyiki almışım saçlarım ipek gibi dümdüz ve günlerce dayanıyo. ayrıca saçı gerçekten parlatıyo.veeee mükemmelll dalga yapıyo. saçı düzleştirir gibi koyuyosun içine ama düz değil yukardan aşağı doğrun yani tersine yapıyosun ve sonuca inanamıyorsun. bende remington alacaktım sonra kız bunu gösterince dayanamadım ve bunu aldım.iyiki de almışım.ben çok mennunum yani.

ben kullanıyorum. gerçekten inanılmaz bi ürün iyiki almışım saçlarım ipek gibi dümdüz ve günlerce dayanıyo. ayrıca saçı gerçekten parlatıyo.veeee mükemmelll dalga yapıyo. saçı düzleştirir gibi koyuyosun içine ama düz değil yukardan aşağı doğrun yani tersine yapıyosun ve sonuca inanamıyorsun. bende remington alacaktım sonra kız bunu gösterince dayanamadım ve bunu aldım.iyiki de almışım.ben çok mennunum yani.

Bende phılıps in ion özellikli saç maşasını kullanıyorum çok memnunum elektirklenme yapmıyor kabarmıyor saça parlak bir görünüm veriyor.

Düzzleştirici konusunda bildiğim bir şey varsa o da kesinlikle Remington tartışmam bile. 4 yıl önce düzleştirivi hakkında hiç bir fikrim yokken markayı bile duymamışken gittim Remington Shıne Therapy S9950 Saç Düzleştiriciyi aldım. 130 falandı aldığımda şimdi ne kadardır bilmiyorum. gerçekten çok memnun kaldım hem çok çabuk ısınıyor hem diğer düzleştiriciler gibi bariz yakmıyor saçı hemde uzun süre üstüste düzleştirip uğraşmadan tek bi sefer saçımı sürdüğümde mükemmel sonuç alıyorum. Ayrıca 2 yıllık garanti sürecinde düzleştiricimi bozdum kullanıcı hatasını düşünmeden ürünü alıp 15 gün içerisinde yeni 0 ürün yolladılar bana hemde 2 yıllık garantiside yenilenmiş biçimde 2 yılı aşkın yeni ürünü kullanıyorum hiç problem yaşamadım. Birçok arkadaşımada aldırdım aynısından onlarda çok memnun kaldılar. Saç düzleştirici denince Remington derim..

bende yeni düzleştirici aldım baybiliss su buharıla düzlştirio süper mukemmel yakmıor ve parlatıyor fön çektrmiş gibi saçlara sahip oluorm yıpranmş kaynak saçlarım bile cok sağlıklı görünüor tawsiye ederi arkadaslr :)

benim hem düzleştiricim hemde maşam remington kesinlikle mükemmel!!
hemen ısınıyor saçı da yakmıyor bide çok etkili ben banyodan sonra düzleştiriyorum bi daha ki banyoya kadar yetiyo
tekrarlama ihtiyacı hissetmiyorum çünkü bozulmuyor hiç
bi de satış sonrası hizmet kalitesi çok iyi
biara arıza olmuştu servise yolladım 15 gün sonra sıfır ürün yolladılar hem de bi üst modeli
çok sevinmiştim hala da kullanıyorum
reklamı çok yok diye diğerlerine aldanmayın gerçekten çok iyi bi marka

merhaba gülen93 acaba fiyatını paylaşabilir misin bende alacagım

Rowenta Creation Nano Saç Düzleştirici ve Maşa

arkadaşlar bu ürünü kullanan var mı

Benimki Babyliss, ince olandan. 3 yıl önce almıstım hala da kullanıyorum memnunum. Hem düzleştirici olarak kullanıorum, hem de bukle yapmak için iyi oluyor ince olması çok amaçlı yani:)

Benimki Babyliss, ince olandan. 3 yıl önce almıstım hala da kullanıyorum memnunum. Hem düzleştirici olarak kullanıorum, hem de bukle yapmak için iyi oluyor ince olması çok amaçlı yani:)

hangi modelini kullanıyorsun cnm

iyon özelliği var mı.

elektriklenmeyi önlüyormuş..

Kayınvalidem geçen gün bana Remington'ın S1005 xl 230c düzleştiricisini alıp hediye etti. Gayet memnunum. Düzü de mükemmel, buklesi de.
Yalnız ben şunu demek istiyorum; benim fön makinam braun satin 7 ion valla böyle yazılıyor sanırım, yanlışım varsa kusura bakmayın... Onunla önce kurutuyorum, sonra iyonunu açıp yine üzerinden geçiyorum, parlaklığına bir şey diyemem, acayip parlatıyor ama yine de elektriklendiriyor, nerde yanlış yapıyorum acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…