Ben Remington düzleştirici ve kıvırtıcı almıştım yaklaşık üç sene önce yüz lirayı aşkın bir para vererek.Bozuldu servise götürdüm.Dedikleri şu.Bunların tamiri yapılmıyor çöpe at.Garantide olursa yenisiyle değiştiriyorlarmış ama yoksa yüzde kırk indirimle yenisini veriyorlarmış.Onun bozulmayacağı ne malum.Merkeziyle konuştum yapacak birşey yok dediler.Çok lakayt bir firma.Onun için tavsiye etmiyorum uyarayım dedim.
benim maşamda düzleştiricimde remington cok memnunum.hayırlı olsun
Remington Sleek&Smooth adlı ürününü aldım.Şimdiye kadar kendim için yaptığım en iyi şeylerden birisiydi. Allahımm o ne güzel bir düzleştirici!Elektriklenen şekle girmeyen kıvırcık ve ölü saçlarımdan kurtuldum artık saçlarım düz,parlak canlı ve elektriklenmiyo ve ben saçlarımı çokkk seviyorumm :)) Remington düzleştiriciyi kesinlikle öneriyorum kızlar gerçekten pişman olmayacaksınız Teknosa'da indirimde şuanda
Benimki Babyliss, ince olandan. 3 yıl önce almıstım hala da kullanıyorum memnunum. Hem düzleştirici olarak kullanıorum, hem de bukle yapmak için iyi oluyor ince olmasıçok amaçlı yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?