Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1 yıl önce arcelık marka almıstım memnunum fıyatıda uygundu....50 tl idi ...

arkadaşlar ben çok araştırdım ama açıkcası kafam karıştı tam bir ürüne karar veriyorum.....

nette bir yorum okuyorum vazgeçiyorum...

bir yerde tavsiye edilen ürün bir başka yerde memnun kalınmamış........

ben daha önce roventa kullandım.....

elektrikleniyordu..........

şimdi almışken gönlüme göre istediğim gibi olsun istiyorum.....

ama dediğim gibi kafam karıştı....... fiyattan ziyade memnun olamamaktan korkuyorum.......

ama bunu da denemeden bilemeyeceğim galiba.....

Bu gün sanıyorum 13 tane maşa denedim canım, marka ve fiyat olarak babyliss, remington ve rowenta seçeneklerim vardı... Sonuç olarak aslında yok birbirlerinden farkı, ben babyliss pro 180 19 mm aldım çıktım, dalgaları gayet kalıcı ve çok stabil yapıyor... Saçlarım ince telli ve düz olmasına rağmen ben o kadar beğendim ki yarın birde 32 mm olanını alacağım. İnternetten sipariş verme şansın varsa vereceğim linklere bak...

Bende çok kılımdır bu konuda, herkesin çok beğenip övdüğü bir maşadan ben memnun kalamayabiliyorum ama denenmişi denemek lazım bu konuda...Benim şu an aldığım bu gayet makul fiyatlı ürün bir çok kuaför salonunda kullanılan ürün, hızlı ısınıyor ve dayanıklı bukleler yapıyor sanırım önemli olan bu...

Babyliss 2319E 19 mm Saç Maşası : KİŞİSEL BAKIM & SAĞLIK : Saç Şekillendirme : alisverisyap.com

bunu aldım ben...

Hepsiburadada 25 mm olanıda var...

Bu arada birde saç kurutma makinesine ihtiyacım vardı, onda Rowenta'dan şaşmadım...

kılıç balığı.......

cnm çok sağol.....

dediğin gibi aslında 3 markada birbirine benziyor.....

sonuçta iyi markalar..

herkesin memnuniyeti farklı tabi...

saç tiplerimizin farklı oldugu gibi........

umarım biz tercihlerimizden memnun olanlardan oluruz......

güle güle kullan.... cnm güzel günlerde... :)

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım... İnşallah İnce eleyip sık dokumak iyidir esasında, en sağlamı yerinde görüp denemek...

Bu arada birde düzleştiriciye ihtiyacın varmış, remingtonu tek geçerim... Sleek and curl şimdiye kadar gördüğüm en mükemmel düzleştirici, saçları hiç yormuyor... O kadar profesyonel ki ben bu düzleştirici ile brezilya fönü yapabiliyorum mesela...

Son düzenleme:
arkadaşlar benim bonus kıvırcığı kuru kabark saçlarım var ve yıllardır saçlarnı savura savura gezenlere özenirdim. hiç düzleştiricilerin benim saçm düzletirebileceğini düşünmemiştim. geçenlerde röfle yaptırdım üstünede fön. kuaförde senin saçlarını düzleştirici düzleştirmez fön çektirmen lazm dedi. ama aklıma girdi bir kere ve gittim bir teknoloji markete ve bütün markaları denedim. remingtonun bütün modelleri saçımı dümdüz ve pürüzsüz yaptı. diğer markalar 3 4 kere geçmeden düz bir görüntü vermezken o pürüzsüz yaptı. herkese tavsiye ediyorum. tabi ki oradan almadım internetten aldım herkesetavsiye ederim

Bu arada yanlış bilgi vermek istemem rowenta cf 7175 collectıon aldım ultrashine nano seramik plak idi 45 watt ve max 230 derece 30 sn diyordu teknosadan aldım 51.90 tl ye kız tek ısı ayarı dedi ama iki ısı ayarı var 2.kademede 230 derece oluyor bence fiyata göre mükemmel ürün arzum buka da 240 derecelik bir düzleştirici onu da kullandım pek bi fark göremedim ama tabi babyliss ve remigton denemedim bilemem

Kuaförlere kalsa zaten ohooo... İyi yapmışsın, güle güle kullan canım...

cnmm senin dezleştiricin remingtonun hangi modeli ??

uzun zamandır düzleştiricimi değiştirmeyi düşünüyordum
burda edindiğim bilgilerle remingtonun maşasını almıştım,okadar memnun kaldımki düzleştiriciye karar verirken marka konusunda hiç sıkıntı çekmedim ama remingtonun hangi modelini almalıydım uzun süre araştırdım ama s9500 hakkında bir bilgiye rastlayamadım burda
sonunda 3 gün önce almaya karar verdim dün denedim sonuç beklediğim gibi eğer markada remington diyorsanız s9500 kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye ediyorum
maşamı tavsiye ettiklerimin sonun bana ettikleri tşkler beni çok mutlu etmiştim
düzleştirici konusundada birilerine yardımcı olabilirsem çok sevinicem
saçlarım uzun ve kalın telli çok gür ayrıca röfleli fakat bunlara rağmen sağlıklı saçlarım var hemen şekil almasalarda kabarsalarda remingtonlar la istediğim şekli alıyorlar
bugün bir arkadaşımın saçındada denedik benim saçlar düzleştirmezzz diyordu ama sonuç mükemmeldi
oda almaya karar verdi
yanii burda hakkında pek bilgi olmayan bu model saçta kayıp gidiyor kırık fön gibi bir çok şeklide saçınızda ahenkle dans ettirebiliyorsunuz
benim maşam 19luk bu düzleştirici sayesinde çok daha kalın maşaların yaptıklarıda elimin altında :)

arkadaşlar 4 seneye yakın braunun ES2 sini kullanıyorum ama ne yazık ki 2 gün evvel bozuldu :-( ben saç düzleştiricisiz yaşayamam düzleştiricimden memnundum ama şimdi bozuldu yeni alacağım yine aynı ürünü mü alsam yoksa başka bir marka mı denesem 4 sene boyunca sıkılmıştım ondan çok güzel yapmasına rağmen ondan daha iyi bir ürün var mı sizce lütfen yeni yorumlarınızı bekliyorum cumartesi gün yeni düzleştirici alacağım remigton ve babylis in bazı modelleri çok övülmüş onlardan mı alsam acaba bu arada saçlarım çok kıvırcık ve kalın telli kabarmaya çok yatkın elektrikleniyor

ayrıca eski düzleştricimden soğumamın nedeni beni az kalsın öldürüyordu çalışmayınca düğmesine bastım baktım ışık yanmıyor uzun uzun bastım olmadı umudu kestim tam fişten çıkarırken elektrik çarptı o an çok korktum halen o korku içimde resmen kolum titredi kemiklerime kadar işledi artık o aleti görmek bile istemiyorum

kesinlikle remington ben uzun süre araştırdım ve düzleştirici almak için ne zaman mağzalara uğrasam başka bir marka denedim hiçbiri remington kadar profesyonel değildi
tabi hangi modelini alıcaksın oda ayrı bir muamma umarım benim kadar memnun kaldığın bir model bulursun

ufff :/ bir türlü karar veremiyorum kızlar remington mu braun mu :/ kullananlar yardımcı olabilirlermi ?. yorumların cogunu okudum herkes remingtondan ve braundan çok memnun oldugunu söylemiş iikisi arasında kararsızım ? :/ acaba braun ion özellikli oldugu için saça daha mı az zarar veriyo? birde benim sac tellerim cok çokkkkkkk ince. saçım çok çabukkk şekil alıyoo çok çabuk da bozuluyo düzleştirip cıkıyorum rüzgarda oldugu gibi bozuluyo rüzgarın şekilini alıp çıkıyo resmennn .D . :/ acaba remingtonnnun ürünlerinde özelliklerinde yazdıgı gibi kalıcılık sağlar mı? yrdımlarınızı bekliyorum. :/ :/

cicim bende braun'ın iyonlu fön makinası var; yalan yok kendisinden hiç hoşlanmıyorum. Ağzına ağzına çakasım geliyor makinanın. Ama tabi bu düzleştiricisi kötüdür anlamına gelmez. Ben sadece kendi kullandığımı bilirim ki remington gibi bir şey görmedim ben. Saatler önce düzleştirici ile bukle yaptım spreysiz bozulmadı henüz. Sana tavsiyelerim, alışveriş merkezlerinden bak, dene muhakkak. Öyle karar ver. Bir de iyi bakman lazım saçına. Gitmişken ısıya karşı koruyucu sprey (bende dove var), haftada 1 kullanmak için saç maskesi ve saç spreyi alıver. Saçına iyi bakıp korumazsan yanar gider saçların. He bir de ne marka alırsan al, ince olanlardan al bukle yapabilesin. Zira ben maşayla bukle yapma konusunda çok başarısızdım, yeğenime verdim o yüzden. Düzleştiriciyle zınk diye oluyor.

illa bişey alırken mutlaka girerim .işte yine burdayım.geçen kuaförde saçıma kırık fön yaptırdım.saç düzleştiricisiyle yapılandan.kız daha fişe takmasıyla bukleler yapması bir oldu hiç bekletmeden teker teker yaptı bitirdi,muhteşem oldu.markasını sordum scwarskop un abla kuaförlerde olur sadece dedi.ee bende rica ederim bana da getiriverirsiniz dedim tamam dediler.az önce fşiyatı için aradım ne kadar dı diye.85 geliş fitatından verecekler....
şimdik sorcağım şey şu:bu markayı hep duyarızda, elektronikte işitmemiştim ..kullanan,duyan,methini işiten,aman alma diyecek bi arkadaş çıkarmı acep ?
şimdiden teşekkür ediyorummmmm

cnm teşekkürrr ederim.

2 günlük bir araştırma sonucunda bugün media marketten aldım ne mi aldım aslında internette pek dikkatimi çekmeyen bir modeldi görmemiştim pek ama oraya gittiğimde sağolsun kızlar çok yardımcı oldu saçımın 1 yarısına byblisten bir makine diğerine remington un s8002 kullandı ıslak kuru olandan ve kesinlikle remington dedim diğerinin modelini unuttum ama ağır bir seydi o da fena değildi ama içime sinen remington oldu aldım şuan çok memnunum benim gibi kararsın kalan gitsin denesin görsün ama bence muhakkak almadan önce alacağınız cihazı orda deneyin derim ben burda internette özelliklerini okuyoruz oraya gidiyoruz bakıyoruz saçta hüsrana uğrayabilioruz ben orda denedim ve içime sineni aldım memnunum bu arada ürün internet sitelerinde 189 falandı ben 122 ye aldım birde saçıma fön çektirdim makineyle aldığımda alışverişten çıkarken kuaförden çıkmış gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…