hangi modelini kullanıyorsun cnm
iyon özelliği var mı.
elektriklenmeyi önlüyormuş..
arkadaşlar ben çok araştırdım ama açıkcası kafam karıştı tam bir ürüne karar veriyorum.....
nette bir yorum okuyorum vazgeçiyorum...
bir yerde tavsiye edilen ürün bir başka yerde memnun kalınmamış........
ben daha önce roventa kullandım.....
elektrikleniyordu..........
şimdi almışken gönlüme göre istediğim gibi olsun istiyorum.....
ama dediğim gibi kafam karıştı....... fiyattan ziyade memnun olamamaktan korkuyorum.......
ama bunu da denemeden bilemeyeceğim galiba.....
kılıç balığı.......
cnm çok sağol.....
dediğin gibi aslında 3 markada birbirine benziyor.....
sonuçta iyi markalar..
herkesin memnuniyeti farklı tabi...
saç tiplerimizin farklı oldugu gibi........
umarım biz tercihlerimizden memnun olanlardan oluruz......
güle güle kullan.... cnm güzel günlerde... :)
rowenta creation nano saç düzleştirici ve maşa
arkadaşlar bu ürünü kullanan var mı
arkadaşlar benim bonus kıvırcığı kuru kabark saçlarım var ve yıllardır saçlarnı savura savura gezenlere özenirdim. hiç düzleştiricilerin benim saçm düzletirebileceğini düşünmemiştim. geçenlerde röfle yaptırdım üstünede fön. kuaförde senin saçlarını düzleştirici düzleştirmez fön çektirmen lazm dedi. ama aklıma girdi bir kere ve gittim bir teknoloji markete ve bütün markaları denedim. remingtonun bütün modelleri saçımı dümdüz ve pürüzsüz yaptı. diğer markalar 3 4 kere geçmeden düz bir görüntü vermezken o pürüzsüz yaptı. herkese tavsiye ediyorum. tabi ki oradan almadım internetten aldımherkesetavsiye ederim
benim hem düzleştiricim hemde maşam remington kesinlikle mükemmel!!
hemen ısınıyor saçı da yakmıyor bide çok etkili ben banyodan sonra düzleştiriyorum bi daha ki banyoya kadar yetiyo
tekrarlama ihtiyacı hissetmiyorum çünkü bozulmuyor hiç
bi de satış sonrası hizmet kalitesi çok iyi
biara arıza olmuştu servise yolladım 15 gün sonra sıfır ürün yolladılar hem de bi üst modeli
çok sevinmiştim hala da kullanıyorum
reklamı çok yok diye diğerlerine aldanmayın gerçekten çok iyi bi marka
ayrıca eski düzleştricimden soğumamın nedeni beni az kalsın öldürüyordu çalışmayınca düğmesine bastım baktım ışık yanmıyor uzun uzun bastım olmadı umudu kestim tam fişten çıkarırken elektrik çarptı o an çok korktum halen o korku içimde resmen kolum titredi kemiklerime kadar işledi artık o aleti görmek bile istemiyorum
ufff :/bir türlü karar veremiyorum kızlar remington mu braun mu :/ kullananlar yardımcı olabilirlermi ?. yorumların cogunu okudum herkes remingtondan ve braundan çok memnun oldugunu söylemiş iikisi arasında kararsızım ? :/ acaba braun ion özellikli oldugu için saça daha mı az zarar veriyo? birde benim sac tellerim cok çokkkkkkk ince. saçım çok çabukkk şekil alıyoo çok çabuk da bozuluyo düzleştirip cıkıyorum rüzgarda oldugu gibi bozuluyo rüzgarın şekilini alıp çıkıyo resmennn .D . :/ acaba remingtonnnun ürünlerinde özelliklerinde yazdıgı gibi kalıcılık sağlar mı? yrdımlarınızı bekliyorum. :/ :/
cicim bende braun'ın iyonlu fön makinası var; yalan yok kendisinden hiç hoşlanmıyorum. Ağzına ağzına çakasım geliyor makinanın. Ama tabi bu düzleştiricisi kötüdür anlamına gelmez. Ben sadece kendi kullandığımı bilirim ki remington gibi bir şey görmedim ben. Saatler önce düzleştirici ile bukle yaptım spreysiz bozulmadı henüz. Sana tavsiyelerim, alışveriş merkezlerinden bak, dene muhakkak. Öyle karar ver. Bir de iyi bakman lazım saçına. Gitmişken ısıya karşı koruyucu sprey (bende dove var), haftada 1 kullanmak için saç maskesi ve saç spreyi alıver. Saçına iyi bakıp korumazsan yanar gider saçların. He bir de ne marka alırsan al, ince olanlardan al bukle yapabilesin. Zira ben maşayla bukle yapma konusunda çok başarısızdım, yeğenime verdim o yüzden. Düzleştiriciyle zınk diye oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?