illa bişey alırken mutlaka girerim .işte yine burdayım.geçen kuaförde saçıma kırık fön yaptırdım.saç düzleştiricisiyle yapılandan.kız daha fişe takmasıyla bukleler yapması bir oldu hiç bekletmeden teker teker yaptı bitirdi,muhteşem oldu.markasını sordum scwarskop un abla kuaförlerde olur sadece dedi.ee bende rica ederim bana da getiriverirsiniz dedim tamam dediler.az önce fşiyatı için aradım ne kadar dı diye.85 geliş fitatından verecekler....
şimdik sorcağım şey şu:bu markayı hep duyarızda, elektronikte işitmemiştim ..kullanan,duyan,methini işiten,aman alma diyecek bi arkadaş çıkarmı acep ?
şimdiden teşekkür ediyorummmmm
2 günlük bir araştırma sonucunda bugün media marketten aldım ne mi aldım aslında internette pek dikkatimi çekmeyen bir modeldi görmemiştim pek ama oraya gittiğimde sağolsun kızlar çok yardımcı oldu saçımın 1 yarısına byblisten bir makine diğerine remington un s8002 kullandı ıslak kuru olandan ve kesinlikle remington dedim diğerinin modelini unuttum ama ağır bir seydi o da fena değildi ama içime sinen remington oldu aldım şuan çok memnunum benim gibi kararsın kalan gitsin denesin görsün ama bence muhakkak almadan önce alacağınız cihazı orda deneyin derim ben burda internette özelliklerini okuyoruz oraya gidiyoruz bakıyoruz saçta hüsrana uğrayabilioruz ben orda denedim ve içime sineni aldım memnunum bu arada ürün internet sitelerinde 189 falandı ben 122 ye aldım birde saçıma fön çektirdim makineyle aldığımda alışverişten çıkarken kuaförden çıkmış gibi oldum
bugn gittim ve remington slekk & curl düzleştiriciyi ve braun es2 yi denedim sacımdaa ....braaunu 3 kere sçımdan gecirererek istediğim düzlüğe anca ulaşabildim, reminngton seleek &curl 6500 ı denediğimde üstünden bir kez geçtik ve süper olduu fakat : braun 3
kere gecmiş olabilirim ama yumuşacık oldu sacm iyonlu oldugu için galiba... remington süprrr düzledi ama kupkuru yaptı sacımı . hangisini alacagım blmiyorm . görevli kız 230a cıkardım ısıyı o yzden böyle oldu sen 170 -150 de kullanırsın normalde dedi :/ sizcede bu yüzden mi??? remington alıcam galiba ama korktum kupkuru tiftik tiftik bir görüntü olursa dye :/saç kremi, serumu feln sürerek düzleştirirm bu kdr kuru olmazz herhalde?? :/ kullanan varmı ?
Bende de braun es2 var. güzel düzleştiriyor. max. 200 ısınıyor. yalnız uzun zamandır kullanmıyorum nedeni maşanın verdiği ısı saçın protein yapısını mahvettiğinden uzak duruyorum. bu yüzden hiç fazla söze gerek yok.. ha braun ha remington...
Ürünleri yurtdışında satılıyor ama Türkiye'de yok canım, yanlış hatırlamıyorsam babyliss ile aynı fabrikada üretiliyorlar...
Canım bende remington derim ama ıslak saça uygulama yaptığında saçı feci kırıyor haberin olsun, ne olursa olsun saçını kurutp bu şekilde düzleştir...
Canım o model 150 derece bile muazzam etki gösteriyor ben remington derim ki ben bahsettiğin modeli kedi kılı kadar saçlarımda kullanıyorum ve gayet memnunum... Hatta brezilya fönümü bile bu düzleştirici ile yapıyorum o derece...
Ben braunun düzleştirici, maşa vs gibi ürünlerini beğenmiyorum ne yalan söyleyeyim, hatta iri dalga maşası var ionic boyalı saçlar için onud enedim ama hiç sevmedim... Alınacaksa remington düzleştiriciden şaşmayacaksın ama saç kurutma makinesindede rowente bir tanedir...
ahhh canımmm çok teşekkür ederimm yorumunu kesinlikle dikkate alıcam ... peki fiyatına ne diyosun . 199 tl remington s6500 + remington maşa hediyeli (kampanyadaymış) mağazının birinde böyle fiyt ... diğer bir mağazada sadece s6500 177 tl . internette bayağı ucuz fiyatı fakat ben netten yapmak istemiyorum alışverişimi . ne diyosun fyata sen kaça almışdın ??
yanılmadığına eminmisin 6500 fiyat olarak uygun :44: internette 85 tl-100tl arası
ben 9500 modelini aldım 150 lira 6 taksit internette daha ucuzdu ama ben mağzadan almayı tercih ettim hem denedim emin oldum
bence fiyatı çok fazla
internetten almak istemiyorsan bile kampanyadan al
canım bende çok tedirgin olaraktan s6500 ü internetten aldım çünkü mağazalarda 200 lira ben 100 liraya aldım.. internetten benm gibi alabilirsin kapıda ödeme seçeneğiyle aldım 10 lira fazla ödedim.. yani fiyatı 80 di 10 lira kargo parası 10 lirada kapıda ödeme parası ödedim 100 liraya aldım. şuan aldığım siteye senin için baktım fiyatı 90 lira olmuş kapıda ödeme seçenğiyle alırsan sanada 110 liraya mal olacak yani dışardakinin yarısı..ahhh canımmm çok teşekkür ederimm yorumunu kesinlikle dikkate alıcam ... peki fiyatına ne diyosun . 199 tl remington s6500 + remington maşa hediyeli (kampanyadaymış) mağazının birinde böyle fiyt ... diğer bir mağazada sadece s6500 177 tl . internette bayağı ucuz fiyatı fakat ben netten yapmak istemiyorum alışverişimi . ne diyosun fyata sen kaça almışdın ??
evet tatlım eminimmm ... hadi ya fazla mı diyorsun :/bende oh maşa hediyeside var gayet uygun fln diyerek alıcakdımm ben biraz daha geziyim o zmnn ya :/ nye boşuna okadar fark verecemkii sn gercekten bayagı uygun almışsınnnn ... yenimi aldın?? memnunmusun peki?
canım bende çok tedirgin olaraktan s6500 ü internetten aldım çünkü mağazalarda 200 lira ben 100 liraya aldım.. internetten benm gibi alabilirsin kapıda ödeme seçeneğiyle aldım 10 lira fazla ödedim.. yani fiyatı 80 di 10 lira kargo parası 10 lirada kapıda ödeme parası ödedim 100 liraya aldım. şuan aldığım siteye senin için baktım fiyatı 90 lira olmuş kapıda ödeme seçenğiyle alırsan sanada 110 liraya mal olacak yani dışardakinin yarısı..
çok memnunum kuaför salonumda kullanıyorum düzleştirmeside harika bukleleride süper.. ama şunuda bilmeni isterim bukle yapma özelliğinden dolayı bu ürünün dışıda ısınıyor. onuda bi incele dışarda mağazada ona göre istersin.
eğer aldığım siteyi öğrenmek istersen bana özelden msj at adresi veririm sana
çokkkk memnunum cnmokadar çok kullanıyorumki saçımın normal halini kimse göremiyor artık
saçımı kurutmak bile düzleştirmekten uzun sürüyor
alalı 2 haftayı geçti iyiki aldım yahu
bencede araştır biraz daha cidden pahalı geldi kolay kazanılmıyo inşallah uygun fiyatta bulabilirsin
canımm sana çok byük bir zevklleee uzuunnnnnnnnn uznnnnn bii mesajjj yazmışdım ama ne yazıkki yollayamadım toplam mesaj sayım 100ü geçmediği için özel mesaj yolluyamıyormuşum:/ ön yargılarımı yenip internetten de alışveriş yapabilrim belki sen bana mesaj olarak atabilir misin sitenin adını ... bir göz atabilirim siteye . netten alışveriş yapan ve memnun olan çok insan var belki buseferlik internetten alabiliriim düzleştiricimii . ooff bu kararsızlıkk öldürür insanı :/
ben sana msj attım canım açıklayıcı anlattım ama bişey sormak istersen buraya yaz
inş. canım. yardımlaırn için teşekkür ederimm . aa seninkide daha yeniymişş, hayırlı olsun güle güle kullan :)
tşk ederim
aynen öyle valla güle güleee kullanıyoruminşallah sende seversin hayrını görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?