Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar araştırdıkça kafam karıştı.remington alıcam ama hangi modeli karar veremedim. s9950 shine terapi, s9500 pearl bir de s 6500 bunun fiyatı daha uygun.hangisi saça daha az zarar verip daha iyi sonuç veriyor acaba?bu modelleri kullananlar bilgi verebilir mi acaba? s6500 ile diğerleri arasında fark yoksa fiyat olarak o cazip geldi bana.Ama diğerleri daha iyiyse parayı da düşünmüyorum.off kararsız kaldım...

kesinlikle s9500 ile s6500 arasında fark var..s9500 ün plakaları çok daha yumuşak ve kaygan..saçlarınız plakalara sıkışıp kalmıyor..
bukle özelliğini hiç kullanmadım şimdiye kadar ama bukle yapma özelliğinin de iyi olduğu söyleniyor..bence koşulsuz s9500..
ayrıca gg de 129 liraya orijinal ürün satan bir yer var..kargo da bedava =) bence gayet uygun bir fiyat..ben ordan almıştım

teşekkür ederim canım.ben de o siteden alıcam ama ürün bozulduğunda nereye göndereceğiz?karşımızda muhatap bulabilecekmiyiz diye korkuyorum açıkçası.pek internetten alışveriş yapmadığım için bilmiyorum. ama en uygunu da orası...

canım remington servisine yolluyorsun..garantisi faturası her şeyi geliyor..zaten arızyla uğraşmayıp yenisini yolluyorlarmış..bir kaç kullanandan daha duymuştum bunu..eğer bulunduğun şehirde yoksa, satıcıya yolluyormuşsun..ben 50 tane soru sorarak aldım..dediğin gibi sonuçta para veriyoruz..1 hafta geleli ve inanılmaz memnunum..satıcı çok ilgili...telefonunu falan alırsınız olmazsa..irtibat halinde oılursunuz..

çok sağol canım ya. kafama iyice yattı. yarın alıcam ben de

kızlar remingtonun s8002 geniş plakalı olanından yeni aldım..
mavi ve yeşil ışık var.ıslak ve kuru kullanım için..
kullanan varsa mavidemi yeşildemi ıslak kullanıyorsunuz acaba..

Braunun maşası ve düzleştiricisi ikisini de yeni aldım öyle memnunum ki anlatamam...yumuşacık yanmayan saçlarım var.kırık çok azaldı ve öyle kısa sürede hazırlanıyorum ki artık anltamam:)hızlı ısınıyor hızlı şekil vermenizi sağlıyor.eski maşamla bi saatte yaptığım saçı şimdi en fazla on dk:) herkese tavsiye ederim süper bir buluş!!!!

kılar braun satin hair 7 önerdi satıcı, phlipsten daha iyi dedi, s,z ne dersiniz?

kızlar ya çok yoruldum adam gibi bir düzleştirici istiyorum. saçım dalgalı ve ince telli araştırdıkça kafam daha da karıştı. iyi bir para verip saçımı yıpratmayacak bir şey istiyorum:44:

Remington marka düzleştiricim bozulunca artık fazla para vermek istemeyip Felix marka saç düzleştiricisi aldım.Aynı işi o da görüyor hatta daha iyi düzleştiriyor.Fiyatı da 35 TL.Aynı özelliklere sahip.Fazla para vermeye hiç gerek yok bence.

Philips 8361 almak istiyorum ama biraz pahalı olduğu için ve deneme imkanım olmadığı için karar veremiyorum. Saçlarımda boya yok, dalgalı-kıvırcık arası ve ince telli ve elektrikli. tavsiye eder misiniz, fönlü gibi olur mu?

ben braun es 2 kullanıyorum cok ta memnunum ıon ozellıgı var...ve alıcaksanız kesınlıkle rowentanın kodu aklımada degıl ama rengi beyaz taraklı modelı nı tavsıye ederım...taraklı oldugunda fön gibi duruyor...

o kadar kafam karıştı ki. 8361dede iyon var üstüne keratinli demişler ama, reklam içinde abartıyorlar biliyorsun. acaba diyorum kuaför malzemeleri satan yerlerdenmi alsam

ya bende remington almayı düşünüyorum benım aradığım özellık saça en az zarar vermesi ama hangi modeli alsam bılemedm
Protect & Straight
S2044
ve
S9500
Pearl Saç Düzleştirici

arasında kaldım acaba hangısı daha iyidir.remingtonun bu ürününü kullanan arkadaşlardan yardım lütfenn

REMİNGTON 9500 mdelini kullandım kullanıyorum kullanıcam çok memnunum şiddetle tavsiye edilir alamazsanız bile bir yerlerde deneyin en azından düzleştirici nasıl olur anlamış olursunuz

Saç ürünlerinde en iyi marka remingtondur. İşin içinde biri olarak söylüyorum. Saçların çok yıpranmışsa s 2044 ü al. Çünkü remingtonun bu 2 ürünü de patentlidir ödüllüdür. başka markalarda yoktur. 2044 teflon fiber dokuma yani kumaş kaplı olduğu için saçı en fazla koruyan üründür. koruma açısından en iyisidir. pearl serisi düzleştiricide % 85 oranında seramik içerir. bu diğer markalarda en fazla %20 dir. yine diğer markalardan açık ara öndedir. diğerleri hikaye yani. seramiğin yanı sıra içinde teflon ve turmalin karışımlıdır. artı gerçek inci tozu vardır seramiğinde buda saçlara 7 kat daha parlaklık ve yumuşaklık verir. bence hangisini seçersen seç ikisinden de memnun kalacaksın. pearl de saçını düzleştirirken anlamıyosun bile o kadar güzel kayıyor ki. ayrıca pearl 5 yıl, 2044 3 yıl garantili. diğer markalarda 2 yıl garantidir. ayrıca remingtonun en güzel yanı bozulunca yenisini vermesi. diğer markalarda böyle değil.

ben incesini kullanıyorum s7902 ıslak kuru. mavide ıslak yeşilde kuru canım. zaten buhar düğmesine bastığında derece yükseldiğinde mavi ekrandır. yüksek derece de ıslak saça uygulanıyor. tekrar bastığında 20 derece düşer yeşil ekran yanar o zamanda kuru saça uyguluyosun.

Hala şaşırıyorum braun philips rowenta düzleştirici alanlara. Arkadaşlar bu firmalar küçük ev aletlerinden tutun tv ye kadar ürün üretiyorlar. Kuaförlükle alakaları bile yok. Hiç mi araştırmıyorsunuz alırken. reklamlara önem vermeyin artık. Bu işte çalışan biri olarak söylüyorum en iyisi remingtondur, remingtondan sonra babylıss alabilirsiniz ama ilk tercihiniz her zaman remington olsun. çünkü sadece bu işle uğraşır başka iş yapmaz ödülleri ve patentleri vardır. diğer markalarda 3-5 çeşit ürün varken, remington her saç tipine ve kişiye özel ürün üretir. Remingtonu araştırıp alanları tebrik ediyorum çünkü bilinçli tüketiciler. Bozulduğunda yenisiyle değiştirir tamir etmez. ama diğer firmalar genelde tamir eder. Düzleştiriciyi almaya gittiğinizde oradaki satış elemanlarına güvenmeyin çünkü onlar firma elemanlarıdır. kendileri remington kullanır. ama müşteriye satabilmek için kendi markalarını kullandıklarını iddia ederler. Bu sektörde çalıştığım için iyi biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…