kızlar araştırdıkça kafam karıştı.remington alıcam ama hangi modeli karar veremedim. s9950 shine terapi, s9500 pearl bir de s 6500 bunun fiyatı daha uygun.hangisi saça daha az zarar verip daha iyi sonuç veriyor acaba?bu modelleri kullananlar bilgi verebilir mi acaba? s6500 ile diğerleri arasında fark yoksa fiyat olarak o cazip geldi bana.Ama diğerleri daha iyiyse parayı da düşünmüyorum.off kararsız kaldım...
kesinlikle s9500 ile s6500 arasında fark var..s9500 ün plakaları çok daha yumuşak ve kaygan..saçlarınız plakalara sıkışıp kalmıyor..
bukle özelliğini hiç kullanmadım şimdiye kadar ama bukle yapma özelliğinin de iyi olduğu söyleniyor..bence koşulsuz s9500..
ayrıca gg de 129 liraya orijinal ürün satan bir yer var..kargo da bedava =) bence gayet uygun bir fiyat..ben ordan almıştım
teşekkür ederim canım.ben de o siteden alıcam ama ürün bozulduğunda nereye göndereceğiz?karşımızda muhatap bulabilecekmiyiz diye korkuyorum açıkçası.pek internetten alışveriş yapmadığım için bilmiyorum. ama en uygunu da orası...
canım remington servisine yolluyorsun..garantisi faturası her şeyi geliyor..zaten arızyla uğraşmayıp yenisini yolluyorlarmış..bir kaç kullanandan daha duymuştum bunu..eğer bulunduğun şehirde yoksa, satıcıya yolluyormuşsun..ben 50 tane soru sorarak aldım..dediğin gibi sonuçta para veriyoruz..1 hafta geleli ve inanılmaz memnunum..satıcı çok ilgili...telefonunu falan alırsınız olmazsa..irtibat halinde oılursunuz..
ya bende remington almayı düşünüyorum benım aradığım özellık saça en az zarar vermesi ama hangi modeli alsam bılemedm
Protect & Straight
S2044
ve
S9500
Pearl Saç Düzleştirici
arasında kaldım acaba hangısı daha iyidir.remingtonun bu ürününü kullanan arkadaşlardan yardım lütfenn
ya bende remington almayı düşünüyorum benım aradığım özellık saça en az zarar vermesi ama hangi modeli alsam bılemedm
Protect & Straight
S2044
ve
S9500
Pearl Saç Düzleştirici
arasında kaldım acaba hangısı daha iyidir.remingtonun bu ürününü kullanan arkadaşlardan yardım lütfenn
ay salak g,b, buraya bakmadan gittim düzleştirici aldım barun es3 ama beğenmedim şimdi işallah iade alırlar diye dua ediyorum daha önce bi arkadaşımda rowenta denemiştim onu alıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?