REMİNGTON 9500 mdelini kullandım kullanıyorum kullanıcamçok memnunum şiddetle tavsiye edilir alamazsanız bile bir yerlerde deneyin en azından düzleştirici nasıl olur anlamış olursunuz
9500 dedıgın inci özlü olanmı peki
kızlar ya artık o kadar kuşkucu olduk ki nasıl desem burda bile okuduğumuz bazı şeylere şüpheyle yaklaşıyoruz. Burda hiç bir markanın reklamını yapmak için yazan olabilirmi sizce? çünkü ben burada önerilen markalara göre düzleştirici alacağım. ya bir de şöyle düşünüyorum buraya bir firma sırf düzleştiricisinin reklamı için girermi dersiniz???lütfen fikir beyan edin arkadaşlar ya
kızlar ya artık o kadar kuşkucu olduk ki nasıl desem burda bile okuduğumuz bazı şeylere şüpheyle yaklaşıyoruz. Burda hiç bir markanın reklamını yapmak için yazan olabilirmi sizce? çünkü ben burada önerilen markalara göre düzleştirici alacağım. ya bir de şöyle düşünüyorum buraya bir firma sırf düzleştiricisinin reklamı için girermi dersiniz???lütfen fikir beyan edin arkadaşlar ya
Merhaba arkadaşlar,
Normalde forumda yalnızca misafir olarak geziniyordum fakat Arzum saç düzleştiricileri hakkında yapılan yorumlarla ilgili ben de bir şeyler söylemek istedim.
Sanrıım 3 yıl kadar önce (belki 3 yıldan da fazla) düzleştirici almak için gittiğim mağazada kampanya vardı, Arzum Brina saç düzleştiricisi almıştım.Eve gelince bir arkadaşım bana uğramış ve Arzum'un berbat olduğunu, hemen gidip değiştirmem gerektiğini söylemişti.Ben de gel otur deneyelim bi bakalım dedim.Isı değerini siz ayarlayabiliyorsunuz ve en yüksek 200 derece. Benim de saçlarım zor şekil alan, dalgaları yüzünden biraz kabarık, çok elektiriklenen bir saç tipi olduğu için korka korka denedim.İnanın saçımdan bir sefer geçirdim, dümdüzdü.Arkadaşım şoka girdi, çünkü o 1 hafta önce benimkinin tam 3 katı kadar para ödeyip bir düzleştirici almıştı.Saçları bildiğiniz bonustu, inanın dünyanın parasını verdiği düzleştiricinin yapamadığı benim Arzum düzleştiricim bir seferde yaptı, dümdüz!
Yalnızca fikirlerimi beyan etmek istedim, bende sonuç mükemmel.3 yıldır kullanıyorum, hiçbir değişme yok, soyulmadı, yıpranmadı.Üstelik felaket kötü de muhafaza ederim, kaç kere yerleri öpmüşlüğü vardır.Daima değil ama bazen hafifçe elektriklendiğinde hafifçe jole veya sprey ile hallediyorum.
Düzleştiricim Arzum Brina ve çok memnunum, öneririm.(Fiyatı şuan 50-70 TL arasında değişiyor)
arzum mu
hiç tavsiye etmiyorum.bir zaman sonra tabakalardan bir ısınma devresi yapmıyor hop çöpe..
düzleştirmede en iyisi remington.ilk o çıkarmış zaten.yıllardır kullanıyorum.hep süper yapıyor.hemde şıkır şıkır çalışıyor..
Phılıps SalonStraight Pro XL
var bende 2 yıl olucak kullanıyorum..
Ve cok memnunum.
170'te kullanıyorum işe yarıyor 205'e kadar ısı yukseltmesı var..
Kızlar siz düzleştiricinizin plaklarını nasıl temizliyorsunuz acaba
gulsuyu ile sılıyorum ben . sonra kuruluyorum mıs gb kokuo sacımı duzlestırırken
ben rowenta kullanıyorum babyliss ın de kullandım ama bence rowenta gayet gusel .. bır de 90 derece yetıyor demıs arkadaslar .. 90 derecede saç sekıllenmezki.. benımkii 210 a cıkıyor .. 170 de sekıllendırıyor kı benım saclarım ck hafıf dalgalıarkadaşlar ben uzun süredir çok iyi bir düzleştirici almak için araştırıyorum bende de 5-6 yıl önce liseye giderken 20 tl gibi bir fiyata aldığım bir düzleştirici var ama istediğim sonucu hiç bir zaman vermedi saçlarım kalın telli ve sık dalgalı olduğu için şimdiye kadar umursamıyordum ama artık gerçekten iyi bir ürün istiyorum. burada ki hemen her yorumu okudum sayılır pek çok yerde baktım ve şuan bütçeme uygun olarak philips hp 8350 modeli var. aranızda kullanan oldu mu? ve okuduğum pek çok yorumda babyliss - remington arasında çekişme var ama ben kendimi philipse daha yakın hissettim. salon straight pro serisinden bir ürün almayı planlıyorum. ve bence düzleştiricinin sahip olması gereken en önemli özellik kalın tabakalı olması gerekiyormuş gibi. ve mümkünse iyonik ve nano seramik olması. özelliklede kullandığım 230 dereceye kadar çıkan üründen dolayı sanırım en az 200 dereceye kadar olmalı diye düşünüyorum ama çoğu kişi 90 derece yetiyor diyor.
bu arada babyliss maşa kullanıyorum gayet memnunum bu da biraz kafamı karıştırmıyor değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?