Arkadaşlar eşim sevgililer günü için bana netten braun es3 almış saç düzleştirici ben maşa istiyordum çünkü düzleştiricim var kutuyu açtım sonra ürünü iade edip braunun maşasını alıyım dedim kabul etmediler açılmış alamayız ancak ürün arızalıysa alırız diyorlar ürün çok güzel boyalı saçlar için benim saçlarımda boya yok eşim indirimli 85 tl ye almış ürün sıfır almak isteyen varsa satabilirim faturalı ve garantili braun ES3 ün özelliklerine bakın araştırın fiyatını 80 tl den aşağı olmaz çünkü maşa aıcam şimdiden tşkrşiddetle braunu ES2 yi öneririm süper bi icat benim saçlarımda normalde düz gibi bununla 10 dkda kuaförden çıkmış gibiyim :)
Ben iki hafta önce aldım 9500 ü. bir kaç gün gidiyor çok memnunum saçları parlatıyorda ayrıca. Saçım elektrikli ve kuru olduğu için arada fön çekme sütü kullanıyorum ama, o olmadanda gayet başarılı. Ben tavsiye ederim yani:)
Canım sadece düzleştirici özelliği var. Bazı kullanıcılar kıvırıp bukle yapıyorlarmış ama ben hiç denemedim, zor olacağı kanısındayım öyle maşası falan yok çünkü.
Canım bazı düzleştiricilerin bukle yapma özelliğide var da o yüzden sordum..
bukle yapma özelliği var
eliniz alışınca çok güzel yapıyor ilk başta biraz uğraşırsınız ama sonra maşa gibi kullanabilirsiniz
ben çok doğal dalgalar yapıyorum çok basit geliyor bana 10 dakikada belime kadar saçlarım hazır hale geliyor
düzleştirmesi zaten bir harika iyiki almışım
Canım ya bende ilkin bunu düşündüm ama teknosaya gittik.. Kadın bana philipsi önerdi.. Remigton yeni çıkmışmış da kuaförler satılsın diye öneriyormuşta bi ton şey söyledi.. Bende kararsız kaldım Philipsi denedi güzel oldu remgiton mu daha iyi yoksa philips mi? Remigtonun da s9500 ünü düşünüyorum ama dün oradaki görevli öyle diyince tereddütte kaldım :44:
ben düzleştiricimi almadan önce nerdeyse bütün markaları denedim hiçbirine kötü diyemem
ama 9500 öyle güzel yaptıki saçlarımı hiç düşünmeden onu aldım ben bütün denediklerim ile ilgili görüşlerimi paylaşmıştım 9500 almak isteyen arkadaşlarımla
kimsenin parası boşa gitsin istemem hepsini kullananlardan negatif yorumlar görebilirsin ama ben hala 9500 hakkında olumsuz bir yorum görmedim
inşallah hiç kimse pişman olmaz ama ben okadar memnunumki tavsiyelerimle alanların mutlu olması beni çok memnun ediyor birde remington yeni bir marka değil sadece biz yeni tanıyoruz satıcılar sattıklarından kazandıkları için hangisi daha çok kazandırıyorsa onu tavsiye ediyorlar philips kötü değil ama remington bu işte rakipsiz bence
sen ikisinide denediysen hangisi cazip geldiyse onu al inşallah sende aldıktan sonra bizimle memnun olduğunu paylaşırsın
Canım ben remigtonu denemedim philipsi ve babylisi denedim.. Philipisi babylisten daha cok begendım.. Ama Remigtonuda çok merak ediyorum.. Bide birşey soracağım anneler gününde falan indirime girermi bu ürünler ? Daha önce hiç dikkat etmemiştim de..
Bu arada Remigton s9500 de iyon özelliği var mı :S Sitesinde yazmıyorda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?