Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben 6 yada 7 senedir philips hp 4647 kullanıorum geniş ağızlı olan maşallah iyi dayandı bana hergün düzleştiriorum saçlarımı kardeşimde kullanıyo benimle ama artık yaşlandı yeni almak istiorum o artık üretilmio üretilse tereddütsüz ondan alırdım ama yok kararsız kaldım remington alım dedim ark. kullanıo saçları çok kırıomuş düzleştirdikten sonra üstlerden tel tel çıkıomuş saç philips hp8341 güzele benzio deneyen varmı acaba

ben yeni aldım düzleştiricimi satıcı kızın ısrarı falan derken allldm memnunda kaldım bnmki rowenta 1 hafta yıkamasam bile bozulmuyo saçlarım cok ii cidden

kızlar bende karar veremedım hangısını alıım dıye phılıps ıyonlu guzel galıba

babylis ST290E kullanan var mı? bir tarafında yuvarlak bölüm ve tarak olan makine..sanırım yeni çıktı..

şiddetle braunu ES2 yi öneririm süper bi icat benim saçlarımda normalde düz gibi bununla 10 dkda kuaförden çıkmış gibiyim :)
Arkadaşlar eşim sevgililer günü için bana netten braun es3 almış saç düzleştirici ben maşa istiyordum çünkü düzleştiricim var kutuyu açtım sonra ürünü iade edip braunun maşasını alıyım dedim kabul etmediler açılmış alamayız ancak ürün arızalıysa alırız diyorlar ürün çok güzel boyalı saçlar için benim saçlarımda boya yok eşim indirimli 85 tl ye almış ürün sıfır almak isteyen varsa satabilirim faturalı ve garantili braun ES3 ün özelliklerine bakın araştırın fiyatını 80 tl den aşağı olmaz çünkü maşa aıcam şimdiden tşkr

BaByliss ST89E IPRO230 Ionic Nano Islak-Kuru Saç Düzleştirici
Braun Satin Hair 7 Colour / ES3 Saç Düzleştirici

hangisini alsam acaba karar veremedim ne önerirsiniz saçlarım dalgalı

Son düzenleme:
Kızlar bu Remigton Pearl S9500 Varya hani .. Gerçek inci özleri varmış.. O maşa yapıyormu ? Bide inci özleri işe yarıyormu gerçekten ?

Ben iki hafta önce aldım 9500 ü. bir kaç gün gidiyor çok memnunum saçları parlatıyorda ayrıca. Saçım elektrikli ve kuru olduğu için arada fön çekme sütü kullanıyorum ama, o olmadanda gayet başarılı. Ben tavsiye ederim yani:)

Canım bukle yapma özelliği var mı peki ?

Canım sadece düzleştirici özelliği var. Bazı kullanıcılar kıvırıp bukle yapıyorlarmış ama ben hiç denemedim, zor olacağı kanısındayım öyle maşası falan yok çünkü.

arkadaşlar mümkün olduğunca kullanmamaya çalışın derim..saçı çok yıpratıyor ve kurutuyor

Canım sadece düzleştirici özelliği var. Bazı kullanıcılar kıvırıp bukle yapıyorlarmış ama ben hiç denemedim, zor olacağı kanısındayım öyle maşası falan yok çünkü.

Canım bazı düzleştiricilerin bukle yapma özelliğide var da o yüzden sordum..

Canım bazı düzleştiricilerin bukle yapma özelliğide var da o yüzden sordum..

bukle yapma özelliği var
eliniz alışınca çok güzel yapıyor ilk başta biraz uğraşırsınız ama sonra maşa gibi kullanabilirsiniz
ben çok doğal dalgalar yapıyorum çok basit geliyor bana 10 dakikada belime kadar saçlarım hazır hale geliyor
düzleştirmesi zaten bir harika iyiki almışım

Canım ya bende ilkin bunu düşündüm ama teknosaya gittik.. Kadın bana philipsi önerdi.. Remigton yeni çıkmışmış da kuaförler satılsın diye öneriyormuşta bi ton şey söyledi.. Bende kararsız kaldım Philipsi denedi güzel oldu remgiton mu daha iyi yoksa philips mi? Remigtonun da s9500 ünü düşünüyorum ama dün oradaki görevli öyle diyince tereddütte kaldım :44:

Kızlar babylıss öneririm kullanıyorum hem düzleştirici hem maşasını
phillips de kullandım o da çok güzel ikisini de tereddüt etmeden alabilirsiniz
benim eşim de teknosa da çalışıo en çok tercih edilen ikisiymiş

benim saçlarım kıvırcığa yakına dalgalı, remington kullanıyorum memnunum ama bi kere kuzenimde rowenta respect denedim çok daha güzel yaptı, dümdüz pasparlak olmuştu saçlarım :)

ben düzleştiricimi almadan önce nerdeyse bütün markaları denedim hiçbirine kötü diyemem
ama 9500 öyle güzel yaptıki saçlarımı hiç düşünmeden onu aldım ben bütün denediklerim ile ilgili görüşlerimi paylaşmıştım 9500 almak isteyen arkadaşlarımla
kimsenin parası boşa gitsin istemem hepsini kullananlardan negatif yorumlar görebilirsin ama ben hala 9500 hakkında olumsuz bir yorum görmedim
inşallah hiç kimse pişman olmaz ama ben okadar memnunumki tavsiyelerimle alanların mutlu olması beni çok memnun ediyor birde remington yeni bir marka değil sadece biz yeni tanıyoruz satıcılar sattıklarından kazandıkları için hangisi daha çok kazandırıyorsa onu tavsiye ediyorlar philips kötü değil ama remington bu işte rakipsiz bence
sen ikisinide denediysen hangisi cazip geldiyse onu al inşallah sende aldıktan sonra bizimle memnun olduğunu paylaşırsın

Son düzenleme:

Canım ben remigtonu denemedim philipsi ve babylisi denedim.. Philipisi babylisten daha cok begendım.. Ama Remigtonuda çok merak ediyorum.. Bide birşey soracağım anneler gününde falan indirime girermi bu ürünler ? Daha önce hiç dikkat etmemiştim de..

Bu arada Remigton s9500 de iyon özelliği var mı :S Sitesinde yazmıyorda..

Son düzenleme:

doğrusu ben 150 liraya aldım ama burdan arkadaşlar malum sitenin birinden 120 civarında birşeye aldılar çokta ineceğini sanmıyorum ama internetten ancak ucuza bulabilirsin ben maşasını teknosadan alarak nerdeyse iki katı ödemiştim ama 9500 bana çokta pahalıya gelmedi ben alırken zaten nettede 150 civarıydı ben dükkandan aldım denemek istemiştim deneyince bırakamadım

Bu arada Remigton s9500 de iyon özelliği var mı :S Sitesinde yazmıyorda..

cnm iyon özelliği saçın yıpranmasını önlemek ve birde hani şu uçuş uçuş görüntü varya onu engellemek için gereklidir ve saça parlaklık verir bunların hepsi var 9500 de ve artı olarak plakaları diğer palakalara göre saçları daha az yıpratır ben aylardır kullanıyorum haftada 3 kere düzleştiriyorum çok şükür bişey olmadı hep yumuşacık ve istediğim şekilde
şimdilik daha gelişmişi yok ama teknoloji okadar çabuk ilerliyorki mutlaka daha iyisinide yapacaktır ama yine remington yapacak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…