doğrusu ben 150 liraya aldım ama burdan arkadaşlar malum sitenin birinden 120 civarında birşeye aldılar çokta ineceğini sanmıyorum ama internetten ancak ucuza bulabilirsin ben maşasını teknosadan alarak nerdeyse iki katı ödemiştim ama 9500 bana çokta pahalıya gelmedi ben alırken zaten nettede 150 civarıydı ben dükkandan aldım denemek istemiştim deneyince bırakamadım
cnm iyon özelliği saçın yıpranmasını önlemek ve birde hani şu uçuş uçuş görüntü varya onu engellemek için gereklidir ve saça parlaklık verir bunların hepsi var 9500 de ve artı olarak plakaları diğer palakalara göre saçları daha az yıpratır ben aylardır kullanıyorum haftada 3 kere düzleştiriyorum çok şükür bişey olmadı hep yumuşacık ve istediğim şekilde
şimdilik daha gelişmişi yok ama teknoloji okadar çabuk ilerliyorki mutlaka daha iyisinide yapacaktır ama yine remington yapacak bence
rica ederim cnmTeşekkür ederim canım ya remigton alacağım ya philip.. Artık alacağım zaman iyice inceler orada karar veririm.. Çok teşekkürler :)
rica ederim cnmçokkkk memnun kalman dileğiyle
Kızlar hepinize merhaba,
Bu forumun ne kadar faydalı olduğuna bir kez daha inandım. Durum şu ki, saç düzleştiricisi almak için Braun Iontech'te kararlıydım, indirimde yaklaşık 100 TL.
Bir de KK'nü okuyayım, kızlar ne demiş bir bakayım dedim, ve az önce Remington S 9500 aldımmm
Hepinize teşekkürler. Ancak birşey söylemek istiyorum, ben çok aktif şekilde internet sitelerinden alışveriş yapıyorum (neredeyse hergün:) ) Internette en ucuz fiyatı arattım, 10-15 TL için riske giremedim ve HB'dan aldım, 150 TL. GG'dan alanları okuyunca GG'a da baktım ama satıcı Konya'dan gözükünce hiiiiiiç güvenemedim.
Bilgi paylaşmak istedim, inşallah hiçkimse sıkıntı yaşamaz alışverişlerinden..
Sevgiler
GG'a da baktım ama satıcı Konya'dan gözükünce hiiiiiiç güvenemedim derken ?
bende merak etmiştim ama Konya uzak geldi galiba onu demek istedi herhalde. hani güvenli değilse bizde almayalım oradan
yorumlarını beklıyoruz hayırlı olsun sımdıden...
Geldi geldi geldi, akşam olsun da eve gidip denemek için çıldırıyorum:)
bugün saçımda remington s1005i denedim,anında dümdüz yaptı. galiba ondan alacağım. bu arada bu düzleştiriciler için en uygun fiyat nerdedir?benim baktığım yer ykm ydi ve fiyatı 90lira. mesela s9500 200lira falandı şaştım kaldım. kızlar daha ucuz biyer yokmudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?