Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kizlar ben de bugun teknosaya gittim..sac duzlestiricisini bana da rowentanin ucunda buhar haznesi var onu onerdiler..direk buharla duzlestiginden saciniz hemen yipranmaz dedi bayan..ben de su an arastiriyorum ama emin olamadim..benim de saclarim biraz kalin telli ve dalgali..remington almistim, 4-5 yil kullandim simdi isimi gormuyor artik..bir de ghd diye bir marka var ama cok pahalii

rowenta cf 7650 modeli..bilginiz var mi kizlar?

Teşekkür ederim canım ya remigton alacağım ya philip.. Artık alacağım zaman iyice inceler orada karar veririm.. Çok teşekkürler :)

Babyliss Sublim Touch ST226E netten sipariş verdim kızlar uygundu fiyatıı. şuana kadar babyliss kullanmadım ama çok iyi olduğunu hep duydum deneyince yazarım.

Kızlar hepinize merhaba,
Bu forumun ne kadar faydalı olduğuna bir kez daha inandım. Durum şu ki, saç düzleştiricisi almak için Braun Iontech'te kararlıydım, indirimde yaklaşık 100 TL.
Bir de KK'nü okuyayım, kızlar ne demiş bir bakayım dedim, ve az önce Remington S 9500 aldımmm

Hepinize teşekkürler. Ancak birşey söylemek istiyorum, ben çok aktif şekilde internet sitelerinden alışveriş yapıyorum (neredeyse hergün:) ) Internette en ucuz fiyatı arattım, 10-15 TL için riske giremedim ve HB'dan aldım, 150 TL. GG'dan alanları okuyunca GG'a da baktım ama satıcı Konya'dan gözükünce hiiiiiiç güvenemedim.
Bilgi paylaşmak istedim, inşallah hiçkimse sıkıntı yaşamaz alışverişlerinden..

Sevgiler

GG'a da baktım ama satıcı Konya'dan gözükünce hiiiiiiç güvenemedim derken ?

slm kızlar bende
[h=1]REMINGTON S1051 SLEEK & CURL İNCE PLAKALI SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ[/h]var hem düzleştirici hemde değişik bukleler yapma şansınız var yanında cd var orada tarifi yakından cekimle gösterilmiş ben ilk zaman zorlandım şimdi istediğim gibi yapabiliyorum.arkadaşım önermişti her iki özellikte olsun diyorsanız bunu şiddetle tavsiye ederim

Son düzenleme:
GG'a da baktım ama satıcı Konya'dan gözükünce hiiiiiiç güvenemedim derken ?

bende merak etmiştim ama Konya uzak geldi galiba onu demek istedi herhalde. hani güvenli değilse bizde almayalım oradan

bende king var ince olduğundan iyi sonuç alamıyorum. daha önce arzum kullandım kalındı ucu daha iyiydi ve anında düzleştiriyodu.

ben kk dakı bırcok arkadas gıbı gg den konyadakı o satıcıdan aldım 4 gun ıcınde urunum geldı fısı ve garantı belgesı muhurlu alet te hıcbı sorun yok 2 3 haftadır kullanıyrum 129 tl ye aldım aldıgımda en ucuz tek yer burası ıdı...

bende merak etmiştim ama Konya uzak geldi galiba onu demek istedi herhalde. hani güvenli değilse bizde almayalım oradan

Selamlar,
Konya'dan bir şahıs sattığı için güvenemedim, problem yaşansa vs nasıl iletişim kurulacak sıkıntı yaşanmaması adına söyledim. İnşallah oradan alanlar sorun yaşamaz..
Cuma akşamı HB'dan aldım, ürünüm kargoda:) çok heyecanlıyım, bu akşam deneyip hemen yazarım yorumlarımı..

Hepinize teşekkürler tekrardan yönlendirici güzel yorumlarınız için..

yorumlarını beklıyoruz hayırlı olsun sımdıden...

Ben de alacağım,remingtondan almayı düşünüyorum ama modeline hala karar veremedim

Geldi geldi geldi, akşam olsun da eve gidip denemek için çıldırıyorum:)

Remington S 9500 için ne söylenmişse fazlası var eksiği yok, kızlar mükemmel bir alet

Almayı planlayan herkese gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim, önce ablamda denedik akşam. Saçları gür, kalın ve kıvırcık..

Kuaförde bu kadar güzel olamaz, parıl parıl parlıyor pısma-yapışma yok. Çok havalı

Benim saçım ise dün maşalıydı, taradım ve ayırmadan aralardan yaptım, saçlarım ince telli, normal gürlükte (ne çok ne az) ve kıvırcık.. Bende de sonuç harika..

Alacak herkese hayırlı olsun, sevgiler..

bugün saçımda remington s1005i denedim,anında dümdüz yaptı. galiba ondan alacağım. bu arada bu düzleştiriciler için en uygun fiyat nerdedir?benim baktığım yer ykm ydi ve fiyatı 90lira. mesela s9500 200lira falandı şaştım kaldım. kızlar daha ucuz biyer yokmudur?

cok pahalı netten al ben 9500 129 a aldım dısarda ucuz bulamazsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…