- Konu Sahibi limonatam
-
- #1.781
cok pahalı netten al ben 9500 129 a aldım dısarda ucuz bulamazsın...
ya sahteyse nettekiler??
İnternette kaçak olma ihtimali vardır , sahte olma ihtimali biraz daha düşüktür.
O yüzden sicili %98 - 95 in altındaki satıcıdan bir şey almamanızı öneririm.
Ama kaçaksa iş kötü bence çünki garantisi yurt dışındadır ve burda makineye bişey olsa garantiye veremezsiniz.
Ben de öyle düşünüp çekiniyorum internet alımından. Peki dalbudak sence remington s1005 modeli için 90 lira fazla mı?ykmde o fiyat.
Yani bence fazla canım.
Yani o paraya sleek&curl olan modeller satılıyor teknosalarda bimekslerde.
Ykm her zaman üstüne biraz koyar , hemde almışken ısı göstergeli almanı öneririm :) Saç sağlığı açısından.
Shine therapy'yi ben 150 tlye ama deneyerek aldım. mesela.
teknosa ve bimekslerde remington düzleştirici var mı
Var canım :) Remington Türk pazarına iyice girdi, sen bulundupun yerdeki avmlerdeki , veya normal bmeks ve teknosalara bir bak
internette ne kadar ucuz olursa olsun almak istemiyor insan biliyor musun.illa saçımda deneyip almazsam kesin beynim şart koştu ya gelen en güzel düzleştirici de olsa kesin biyerine kusur bulurum:)
bu arada teknosadaki fiyatlara baktım,ykmdekinden az değil, ykmde 90 lira olan remington s1005 teknosada 99 tl
Ahaha xD O bende de var, gider yerinde denerim
Ben 9500 le 9950 ye baktım.
Her ikisiyle bukleler yaptım düzleştirdim saçımın iki tarafına.
9950 yi seçtim. 9500 çok övülmüş ama ben o kadar özel bir yanını göremedim hani.
A aa aaa .. Yok artık ..
Diğer Remington ürünlerin fiyatları nasıl peki ? :/
üstelik çok pahalı. 210 lira ya piyasa fiyatı. ama gittigidiyorda 120 tl civarında. of ya şu gittigidiyora veya diğre internet sitelerine bi güvenebilsem...
139 a görmüştüm sanırım s9950'yi.İnternette.
Ama mort oldum yani.. Bimeks'e bak canım birde :/
9500 mü istiyorsun ?yok yok bu benim dediğim 9950 değil,9500. bimeksde de çok farklı değil ,daha doğrusu orda zaten benim aradığım düzleştirici yok. kısıtlı
9500 mü istiyorsun ?
Canım gidip yerinde bak en iyisi farklıda çıkabiliyor fiyatlar nete göre.
Oralarda yok mu böyle şeyler satan dükkanlar felan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?