- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
- 208
- Konu Sahibi limonatam
-
- #1.801
Remington'un s1005 model düzleştircisini aldım. kızlar burda böyle anlatıldığı gibi harika bulmadım ben remingtonu yanasıl desem burda olsun başka yerlerde olsun insanlar çok memnun kalmış bu markadan,öyle olunca saçıma fön çekmiş gibi duracak bir düzleştirici olduğunu düşünmüştüm. ama hayal kırıklığı yaşadım,sıradan bir düzleştirmesi var
merhaba,
bugün teknosaya gıttım ve remıngton 9500 ü denedim,memnun kaldım..şimdi de internetten sipariş ettim..teknosada 199 lıra ben kargo dahıl 140 lıraya aldım alısverıs.com dan..
merhaba kizlar ben de bugun saturn,teknosa ve reale gittim..sac duzlestiricisi reyonunda calisan bayanlarin hepsi de philips 8361 i onerdi..ne dersiniz?sacim kalin telli,orta boy..isim geregi sacimi hergun duzlestirmem lazim.5 yil once remington almistim,ama artik duzlestirmiyor
PHILIPS HP8361 PROCARE KERATİN SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ kullanan var mı ??
kesinlikle braun satin hair bundan daha güzel asla yoktur asla ve asla saçınızı yakmaz çok doğal kuaförde çekilmiş kadar güzel dümdüz olur yılladır bunu kullanıyorum saçlarım çok parlak kırık yok çok ama çok memnunum baybliss maşası çok harika mükemmel yapıyor 19 mm olan 2361C olan süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?