Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
düzleştiricler saçı mahvediyo yakıyo resmen hiç tavsiye etmem

merhaba kizlar ben de bugun saturn,teknosa ve reale gittim..sac duzlestiricisi reyonunda calisan bayanlarin hepsi de philips 8361 i onerdi..ne dersiniz?sacim kalin telli,orta boy..isim geregi sacimi hergun duzlestirmem lazim.5 yil once remington almistim,ama artik duzlestirmiyor

merhaba,
bugün teknosaya gıttım ve remıngton 9500 ü denedim,memnun kaldım..şimdi de internetten sipariş ettim..teknosada 199 lıra ben kargo dahıl 140 lıraya aldım alısverıs.com dan..

kesinlikle braun satin hair bundan daha güzel asla yoktur asla ve asla saçınızı yakmaz çok doğal kuaförde çekilmiş kadar güzel dümdüz olur yılladır bunu kullanıyorum saçlarım çok parlak kırık yok çok ama çok memnunum baybliss maşası çok harika mükemmel yapıyor 19 mm olan 2361C olan süper

PHILIPS HP8361 PROCARE KERATİN SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ kullanan var mı ??

dediğin modeli bilmiyorum ama 9500 için bütün söylediklerin geçerli önemli olan saçına uygun modeli bulman benim saçlarım kalın telli ve gür her seferinde kuaförden çıkmış gibi oluyorum hem düzleştirirken hemde dalgalı kullanırken

merhaba,
bugün teknosaya gıttım ve remıngton 9500 ü denedim,memnun kaldım..şimdi de internetten sipariş ettim..teknosada 199 lıra ben kargo dahıl 140 lıraya aldım alısverıs.com dan..

çok iyi bir karar vermişsin sağlıcakla kullan

yıllardır remington kullanıyorum ve çoookk memnunum.. daha bir kere bile yanmadı saçım

ön kısımları dışa kıvırmak için fiyatı uygun ve ince bir saç düzleştirci arıyorum yardım edebilecek birisi var mı arkadaslar?

braun Satin Hair Colour ES3 ıslak saça uygulanır mı? kullananlardan yardım istiyorum

kesinlikle braun satinhair süper . ben 150 ye almıştım harika oluyor ama saçın yapısına görede değişir .

Saça ısı veren herseyın zararlı olduğunu düşünüyorm sizlerde biliyorsunuzdur zatenn ama ne yazıkkı kullanıyoruz o zaman bakımını yapmayıda unutmamız gerek mutlaka pantenın 2dakıkalık duş sırasında uygulanan bakım kremını denemenizi öneririm.

valla arkadasalar ben artık elımden geldgıgı kadar kullanmmaya calısıyorum cınku saclarımı mahvettım resmen dalgalı olan sclarım sımdı dumduz ve kendını toplyamadı bır turlu cok yıprattım saclkarımı... 2-3 aydır kullnmıyorum canlanır gıbı oldular..gusel olmasının yanında cokta zararı var maalesf

ben yeni aldım bu ürünü arkadaşım. memnun kaldım.güzel düzleştiriyor. aslında bu kadar pahalı bir ürün almayı düşünmüyordum ama satan bayan bunu önerdi. baybilis ve remingtonu orada denedim fakat istediğim gibi ısınmadı hemen onlar. bu ürün ise daha fişe takar takmaz hazır. çantalı olması da hoş. derli toplu oluyor

Ben Philips iyonlu saç düzleştiricisinden kullanıyorum ve çok seviyorum. Kendimi iyi hissetmem için saçlarımın tamamen düz olması gerekir ve işe yarıyor ben çok memnunum
Beni rahatsız etmiyor ama tek kötü tarafı çalıştırınca hafif bir cızırtı sesi çıkarıyor onu da sorduğumda iyonlardan dolayı demişlerdi.

size katılıyorum bende uzun zamandır babyliss kullanıyorum çok memnunum

bende düzleştiricileri araştırıyorum da benim saçlarım ince telli ve düzleştirdiğim zaman pek kalmıyordu eski düzleştiricimde nyse, bu modeli her saç tipi için öneriyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…