Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

acaba hangi modelini aldığını yazar mısın? :)

philipsin hangi modelini kullaniyorsunuz? Bende almayı düşünüyorum da.

saçımı fön bile tutmaz çok araştırdım ve sonunda
Philips HP8361 Keratinli Saç Düzleştirici
aldım çok memnunum

ben düzleştirici kullanıyorum ama artık saçlarımı yakmak istemiyorum bi de benim saçlarım gür, kalın telli ve uzun.dümdüz yapmak en az yarım saatimi alıyor.bıktım vallahi

Slm saç düzleştiricisi almak istiyorum ama eski makinemin fazla zarar verdiğini düşündüğüm için daha iyi bir şey almak istiyorum

remington s2044 nasıldır %70 daha az zarar verir diye okudum sitesinde birde onun bazı modellerde olduğu gıbı bukle yapma özelliği

varmı yardımlarınızı rica ediyorum kararsız kaldım:))

Arzum Formina al bence.Kesinlikle memnun kalacaksın.

Bende önceden sinbonun saç düzleştiricisini kullanmıştım.İstediğim sonucu almak için bayağı uğraşmam gerekiyordu çünkü ısısı yeterli değildi.Arzum formina 210 dereceye kadar çıkıyo ve içi seramik kaplı.arzumun ürünlerinin garanti süreside çok iyi 3 yıl garantisi vardı.benim 4. yılım :)
Fiyat olarak bakarsak remingtondan daha ucuz.

Philips HP8350 Pro XL Saç Düzleştirici.

1 ay önce aldım ve çok memnunu.Özellikle uzun ve kalın telli saçlar için çok uygun.Geniş ve çok çabuk düzleştiriyor ve zarar vermiyor saça.Tavsiye ederim

Kızlar saçlarım kalın telli, oldukça gür ve omuzlarımda.
iyi sonuç için hangi marka ve modeli önerirsiniz?

canım SalonStraight Pro XL Düzleştirici var seramikk çok güzel ben cok memnunum benimde saclarım gür kalın telli çok kolay düzleştiriyor 205 dereceye kadar ısısı da artıyor. şiddetle tavsiye ederim :)

selam. benim saçlarım da kalın telli , gür ve oldukça da kıvırcık. babyliss st89e model düzleştiriciyi aldım çok çok memnumum. denediklerim içinde en iyi düzleştirenin bu oldugunu söyleyebilirim. Remingtonun en son modellerini ve philipsin de keratinli olan modelini denedim saçımda hiçbiri tek seferde düz yapmadı benim saçımı. bu model ıslak kuru kullanılabiliyor. kuruyken tek seferde düz yapabiliyorum ama ıslakken o kadar başarılı değil. bi önceki arkadaşın önerdiği philips XL olan modeli de kullanmıştım. o da güzel düz yapıyor fakat biraz büyük dipleri yapması zor oluyor.

Arzum AR 564 Sonika-Titreşimli Saç Düzleştirici bu modeli kullananız var mı

ya kılzar düzleştirici benim saçlarıma çoooook büyük geri dönüşü olmayan zararlar verdi kullanmıyorum artık

Remington düzleştirici alcam, sizce hangi magazalarda bulabilirim? Teknosa ve Ykm'de buldum ama piyasa fiyatının çok üstünde. Sizler nerden aldınız?

Remington kullanıyorum ben internetten almıstım..modeli remington silky and curl..cok memnunum . hem kıvırcık hem duz yapabiliyorsunuz..için de de cd var nasıl yapılacagını gösteriyor.

Bende Braun ES3 colour var. Daha önce Braun'un saç şekillendiricisinden aldım, memnun kaldım ve hemen sonra düzleştiriciyi de aldım. Elektriklenmeyi önlüyor, benim gibi ince telli saçlar için ideal çünkü saçtan düzleştirirken hiç kırmadan hemen kayıyor. Ama saçlarım az olduğu için düz saç bana yakışmıyor, ben de daha 20 gün oldu alalı o yüzden internette aldığım fiyatın zararına satmaya karar verdim

Remington düzleştirici alcam, sizce hangi magazalarda bulabilirim? Teknosa ve Ykm'de buldum ama piyasa fiyatının çok üstünde. Sizler nerden aldınız?

ben medya marketten aldım orda indirimli zamanlarıda oluyo o günleri yakalarsan çok karlı çıkarsın
bana hep istemeden denk geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…