arkadaşlar benim bonus kıvırcığı kuru kabark saçlarım var ve yıllardır saçlarnı savura savura gezenlere özenirdim. hiç düzleştiricilerin benim saçm düzletirebileceğini düşünmemiştim. geçenlerde röfle yaptırdım üstünede fön. kuaförde senin saçlarını düzleştirici düzleştirmez fön çektirmen lazm dedi. ama aklıma girdi bir kere ve gittim bir teknoloji markete ve bütün markaları denedim. remingtonun bütün modelleri saçımı dümdüz ve pürüzsüz yaptı. diğer markalar 3 4 kere geçmeden düz bir görüntü vermezken o pürüzsüz yaptı. herkese tavsiye ediyorum. tabi ki oradan almadım internetten aldımherkesetavsiye ederim
Ben Philips iyonlu saç düzleştiricisinden kullanıyorum ve çok seviyorum. Kendimi iyi hissetmem için saçlarımın tamamen düz olması gerekir ve işe yarıyor ben çok memnunum
Beni rahatsız etmiyor ama tek kötü tarafı çalıştırınca hafif bir cızırtı sesi çıkarıyor onu da sorduğumda iyonlardan dolayı demişlerdi.
saçımı fön bile tutmaz çok araştırdım ve sonunda
Philips HP8361 Keratinli Saç Düzleştirici
aldım çok memnunum
Slm saç düzleştiricisi almak istiyorum ama eski makinemin fazla zarar verdiğini düşündüğüm için daha iyi bir şey almak istiyorum
remington s2044 nasıldır %70 daha az zarar verir diye okudum sitesinde birde onun bazı modellerde olduğu gıbı bukle yapma özelliği
varmı yardımlarınızı rica ediyorum kararsız kaldım:))
Kızlar saçlarım kalın telli, oldukça gür ve omuzlarımda.
iyi sonuç için hangi marka ve modeli önerirsiniz?
Kızlar saçlarım kalın telli, oldukça gür ve omuzlarımda.
iyi sonuç için hangi marka ve modeli önerirsiniz?
Remington düzleştirici alcam, sizce hangi magazalarda bulabilirim? Teknosa ve Ykm'de buldum ama piyasa fiyatının çok üstünde. Sizler nerden aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?