Remington düzleştirici alcam, sizce hangi magazalarda bulabilirim? Teknosa ve Ykm'de buldum ama piyasa fiyatının çok üstünde. Sizler nerden aldınız?
kızlar saçınızı ısıdan korumak için ne yapıyorsunuz?
Remington düzleştirici alcam, sizce hangi magazalarda bulabilirim? Teknosa ve Ykm'de buldum ama piyasa fiyatının çok üstünde. Sizler nerden aldınız?
Remington S6600 aldım kızlar henüz gelmedi hepsi burada .com dan. ama önce evkura gittim ürünü ordaki bayan saçıma uyguladı gerçekten güzel süpper birşey öneririm. elime ulaşmasını bekliyorum heyecanla.....:)
resmi bu :
http://www.youtube.com/watch?v=D4Xv9awCm20]Remington S6600 Ultimate Styling Ceramic Hair Straightener Beauty - YouTube[/url] buda videosu :)
kızlar tefalin outlet mağazalarında defolu saç düzleştiriciler var hiç alıp memnun kalan yada şikayeti olan var mı..
bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim..
kızlar
rowenta LISS CURL SF4412
bu ürünü kullanan varmı.. memnunmusunuz..
bence düzleştirici alma. alcaksan fön makinesi al. çünkü düzleştiriciler saça çok zarar veriyor. bende de düzleştirici var. philips memnunum ama bütün düzleştiricilerin zarar verdiğini düşünüyorum.en iyisi fön makinasıarkadaşlar uzun süredir düzleştirici alıcam karar veremedim..
bu mesajlarımada cvp yazan olmadı..
birilerinin fikrine ihtiyacım var..yazdığım msjlara bilgisi olan yanıt verirse mutlu olucam..
sevgiler herkese..
mrb cnm bende senin gibi düşünüyordum..aslında fön makineside zararlı..ama bişekilde saça şekil vermekte gerektiğinden kullanıyoruz..bence düzleştirici alma. alcaksan fön makinesi al. çünkü zleştiriciler saça çok zarar veriyor. bende de düzleştirici var. philips memnunum ama bütün düzleştiricilerin zarar verdiğini düşünüyorum.en iyisi fön makinası
eveet katılıyorum bende bunu kullanıyorum benim saçlarıma şekil vermek acayip zordur kıvırcığa yakın dalgalıdır bir de bonustur
bu aletle dümdüz oluyor biraz önem vermek gerek ben 205 derecede kullanıyorum çünkü saçlarımı düzleştirmek gerçekten zordu ama bu alet saolsun rahatlattı beni
aradaki farkı görmek isteyen olursa foto çekerim
Canım 190'da da kullansan 235'de de kullansan sacına gerekli bakımı yapmadıkça yanıcak ve yıpranıcaktır. Ben senelerdir kullanıyorum 230'da aşağı düşürmedim dereceyi ama saçıma iyi bakıyorum. Sana tavsiyem tutamları kalın kalın alma o şekilde alırsan kabarıcaktır. Bastırarak yapabilirsin ama uçlara geldiğinde bastırmamanı tavsiye ederim saç uçların koparak dökülücektir buda şöyledi saçın uzar dip boyan gelir ama uçların koptugu için saçın hep aynı boyda kalır makineni değiştirme bence düzleştirme öncesi ısı serumu kullanabilirsin ama serumun sacında tamamen kurumasına özen göster ıslak kalırsa saçın daha çok yanar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?