Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Remington düzleştirici alcam, sizce hangi magazalarda bulabilirim? Teknosa ve Ykm'de buldum ama piyasa fiyatının çok üstünde. Sizler nerden aldınız?

İstanbulda oturuyorsan eğer eminönünde kuaför malzemelerinin satıldığı bir han var orada çok daha uygun fiyata bulabilirsin kesinlikle.. Bu arada düzleştiricide Braun Satin Hair 7 / ES2 Saç Düzleştirici yi öneririm.. Senelerdir kullanıyorum ve çok memnunum. Saçı yıpratmıyor çok fazla..

kızlar saçınızı ısıdan korumak için ne yapıyorsunuz?

glissin ısı koruyucu saç spreyleri var,maşa veya düzleştirici öncesi sıkıp saçı ısıdan korumak için. ama hayvanlar üstünde test yapan bir marka olduğu için artık kullanmıyorum ben.

internetten piyasadan cok uygun bır fıyata aldım gg den..

Remington S6600 aldım kızlar henüz gelmedi hepsi burada .com dan. ama önce evkura gittim ürünü ordaki bayan saçıma uyguladı gerçekten güzel süpper birşey öneririm. elime ulaşmasını bekliyorum heyecanla.....:)
resmi bu :

http://www.youtube.com/watch?v=D4Xv9awCm20]Remington S6600 Ultimate Styling Ceramic Hair Straightener Beauty - YouTube[/url] buda videosu :)

Son düzenleme:

canım ben de Remington s6600 düşünüyorum, tecrübeni paylaşır mısın, amerika'daki sitelerde bukle yapmak için kullanım zorluğundan bahsediyorlar, böyle bir şey yaşadın mı? gerçekten düzleştiriyor mu ve bukleler kalıcı oluyor mu? bir de saçların plaka ile cihaz arasına sıkışıyor mu ?(remingtonın başka modellerinde bundan şikayet edenler var)

çok oldu ama gerçekten çooook faydalı olacak

kızlar tefalin outlet mağazalarında defolu saç düzleştiriciler var hiç alıp memnun kalan yada şikayeti olan var mı..

bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim..

kızlar
rowenta LISS CURL SF4412

bu ürünü kullanan varmı.. memnunmusunuz..

hiç kimse yokmu bana yardım edebilecek..

kızlar tefalin outlet mağazalarında defolu saç düzleştiriciler var hiç alıp memnun kalan yada şikayeti olan var mı..

bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim..

kızlar
rowenta LISS CURL SF4412

bu ürünü kullanan varmı.. memnunmusunuz..

arkadaşlar uzun süredir düzleştirici alıcam karar veremedim..
bu mesajlarımada cvp yazan olmadı..
birilerinin fikrine ihtiyacım var..yazdığım msjlara bilgisi olan yanıt verirse mutlu olucam..
sevgiler herkese..

arkadaşlar uzun süredir düzleştirici alıcam karar veremedim..
bu mesajlarımada cvp yazan olmadı..
birilerinin fikrine ihtiyacım var..yazdığım msjlara bilgisi olan yanıt verirse mutlu olucam..
sevgiler herkese..
bence düzleştirici alma. alcaksan fön makinesi al. çünkü düzleştiriciler saça çok zarar veriyor. bende de düzleştirici var. philips memnunum ama bütün düzleştiricilerin zarar verdiğini düşünüyorum.en iyisi fön makinası

mrb cnm bende senin gibi düşünüyordum..aslında fön makineside zararlı..ama bişekilde saça şekil vermekte gerektiğinden kullanıyoruz..
saçlarım uzun ve fön makinesiyle şekil vermek çok zaman alıyor..
bende saç düzleştirici almaya karar verdim..
düzleştirici zarar veriyor evet fön makineside çok kuruttu saçımı..
sana tavsiyem bitkisel yağlarla bakım yap saçına..haftada bir..
en azından birazda olsa onarıcı etkisi oluyor..

bide ben kararsızım bu konularda bir sürü para verip yarın birgün kenara atmak istemiyorum..

yıllardır duzleştici kullanan ınatcı dalgalı saçlara sahıp bırı olarak tek marka model var dıyeblırım phılıps salon stragıht pro xl.mükemmel

Merhaba arkadaşlar,
Saçıma düzleştirici değdirdiğim an zaten ince telli olan saçlarım daha da inceliyor, üflesem kopacak gibi bir hal alıyor. Düzleştiriciler en büyük düşmanım bu yüzden. Varsın saçım düz olmayıversin. Her ay saç kestirmekten iyidir

bence de bu iyi. benim de var.memnunum.

kızlar merhaba bu mesajı aslında remington hakkında baya bilgisi olan beetlee adlı kullanıcıya yazdım ama girip görmeyebilir yada sizlerinde bi fikri olabilir diye buraya kopyalamayı uygun gördüm. okuyup bana yardımcı olabilir misiniz?

merhaba. sizin ve diğer kullanıcıların yorumlarını okuyarak netten remington s9500 siparişi verdim. bugün denedim ama sonuç düşündüğüm gibi olmadı. benim saçlarım normalde kıvırcık uzun ve çok gür hatta kuaförler hep 4 kişilik saç var sende der. 190 derecede denedim 2 kez geçince düzleşmedi kesinlikle 4-5 kez geçtim üzerinden aslında baya düzleşti ama kabardı. kuaförüme düzleştirici sipariş ettim dediğimde kaç dereceye kadar çıkıyor dedi 235 ama 190 yeterliymiş dedim. ben 200 ün üzerinde kullanıyorum genelde dedi. kuaförüm yaptığında dümdüz ve asla kabarmayan yapışık saçlarım oluyordu. şimdi size sorum bunu geri verip başka bir model mi denesem? 200 ün üzerinde zarar verir diye korktum daha yüksek derece mi denesem? tüm gücümle bastırınca sanki daha iyi gibi oldu püf noktası nedir mümkün olduğunca bastırarak çekmek mi? tutamları daha ince tutsam daha farklı olabilir mi sonuç? ne yapayım ben yani ne önerirsiniz? bir de dove yada gliss in ısı öncesi spreyleri var ya onlardan denesem faydası olur mu? bir an önce çözüme kavuşmalı zira iade edemeyebilirim belli bi zaman geçtikten sonra. bana yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler şimdiden.

Canım 190'da da kullansan 235'de de kullansan sacına gerekli bakımı yapmadıkça yanıcak ve yıpranıcaktır. Ben senelerdir kullanıyorum 230'da aşağı düşürmedim dereceyi ama saçıma iyi bakıyorum. Sana tavsiyem tutamları kalın kalın alma o şekilde alırsan kabarıcaktır. Bastırarak yapabilirsin ama uçlara geldiğinde bastırmamanı tavsiye ederim saç uçların koparak dökülücektir buda şöyledi saçın uzar dip boyan gelir ama uçların koptugu için saçın hep aynı boyda kalır makineni değiştirme bence düzleştirme öncesi ısı serumu kullanabilirsin ama serumun sacında tamamen kurumasına özen göster ıslak kalırsa saçın daha çok yanar :))

çok teşekkür ederim cevabınız için. o günden sonra bikaç kez daha kullandım. serum sürdüm daha ince çektim çok daha güzel oldu daha kısa sürede bitti. birazcık kabardı yine ama rahatsız edici boyutta değil. saçlarımda belime kadar biraz uçlarından kırıklarını aldırarak ve birazda ara makası ile inceltirerek daha rahat kullanabilirim diye düşünüyorum. tabi birde en kısa zamanda ısı öncesi spreylerden edinmem lazım.

kızlar bu aralar kafayı saç düzleştiricileri ile bozdum gama marka saç düzleştirici kullanan var mı ?benim saçım çok zor düzleşiyor iyi birşey almak istiyorum

bende arada erinmezsem yapiyorum bendede braun sac masasi var kizlar simdiye kadar kullandiklarimin en iyisi diyebilirim nerdeyse 4 senedir kullaniyorum ve hala cok guzel saca cok zarar vermiyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…