Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benimde sacim kabarik cok ve kivircik, degisik düzlestiriciler denedim , hepsi iyidi diye bilirim , ama en iyisi GHD üzerine tanimam.
Hem düz yapmasi hem bukle yapmasi okadar rahat ve kalisi ki anlatamam, ama bu alete isi ayarlanmiyor saca göre kendi ayarliyormus ??
Ben cooook memnunum, Braun da ucuz degil biraz daha verip kesinlikle GHD derim.
Cok güzel yapmasina yapiyor da, benim saclar maf oldu , ondan mi bilmyiorum da, bukleli saclarimin uclari 5-10 cm artik kviricik olmuyor pirasa gibi dümdüz, bu neden acaba ?
Bi kuaför cok ara makas yapmisdi berbat olmusdu sacim tiftik tiftik, ondanmi düzlestirmekdenmi bilmiyorum.
Genelde en fazla hafta da iki kez düzlestirici kullaniyorum.

Belki yardiminiz dokunur ve ben bu sacdan kurtulurum :)

ben remington s-9950 kullanıyorum 180 derecede saclarımı dümdüz yapıyor tek kötü yanı sac kırıkları oluşuyor ama bundan önce philips vardı oda kırıyordu bunun kullanımı daha kolay 15 -20 dakikada düzleştiriyorum

Ben de daha önce farklı bir markanın kullanıyordum,Şimdi Philips Keratin modelini aldım,saçlarımı hem parlattı,hem de artık saçlarım kırılmıyor.Philips HP8361

Herkese Merhaba
Buldugum sampuani sizinle paylasmak istedim cunku sacimi eski sagligina kavusturabilmek icin cok uzun suredir ugrasiyorum. hem maddi hem manevi anlamda gercekten yoruldum. Yillar once acici ve boylarin temas etmesiyle birlikte yipranan, azalan sacimi duzeltmek icin denemedigim yol kalmadi ve nihayet gercekten cozum ureten o sampuani buldum:Mane`n Tail... Herkes at sampuani olarak biliyor ama ilgili firmanin insanlar icin urettigi bir sampuan bu...saglik acisindan hicbir tehlike teskil etmiyor.. Aylardir yurt disina giden arkadaslarimdan rica edip getirtiyorum. ve artik turkiyede de sahibinden.com ve gittigidiyor da satiliyor...
Bayanlar saciniz uzasin, yapilansin,gurlessin ve en onemlisi kendi nem dengesini bulup saglikli bir hale gelsin istiyorsaniz mutlaka deneyin!!! Mutlaka!!!

bu arada belirtmeden gecemiycem, denedigim yollar:
her turlu sac bakim yagi
brezilya fonu
haftalik yaptirdigim sac bakim kurleri
keratinler
servet harcadigim unlu markalarin sampuanlari
hicbiri bu sampuanin yarattigi etkinin 10 da 1 ini yaratmadi..

ciddi onerimi lutfen dikkate alin ve artik bos yere paranizi harcamayin bayanlar...

babyliss tavisye ederim

philips çok iyidir :) ben kullanıyorum

babyliss st95 E pro230 buharlı saç düzleştirici dün sipariş ettim teyzemin kızı bana bu ürünü çok övdü.saçları permalı olduğu halde kullanmış ve sanki hiç perma yokmuş gibi dümdüz yapmış ayrıcada buhar teknolojisi olduğu için saçın nemini almıyormuş heyecanla bekliyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar şiddetle remingtonun incili düzleştiricisini öneriyorum ben bir yıl dır nerdeyse belki bir yılı bile geçti düzleştirici aradım durdum saçlarım sarı röfleli hep karar verdim kuaförler caydırdı yok eş dost satıcılar vs derken gına geldi kabaran saçlarımdan aldım çok marka arasında kaldım üç ürün özellik braun philips keratinli ve remington incili olan hepsini denedim düşündümm kullanlara sordum birde onları araştırma süreci geçirdim uzun bir zaman dilimi oldu bu da tabi en sonunda remington incili aldım saçlarınıza ara makası attırmışsanız iki kerde yoksa tek sefrde dümüdz ve parlak saçlarınız oluyor braunu eleme sebebim sıradan düzleştiricilerden farkı yok düzleştiriyor ama okadar philips keratinde öle ama mağzalarda gidip deneyin remington inicili gerçekten parlatıyor benm düzleştiricim sadece düzleştirmesin aynı zamanda parlatsında diyenleriniz varsa ve 3 aydır kullanıyorum 180 derecede saçlarımda tek kırık ve yıpranmışlık yok ürün ele gelişide çok güzel dokunduğunuzda ayrı bir yumuşaklık ve esnekliği var diğer iki üüründe daha sert ve esneme yok bu ürün bu anlamdada işinizi kolaylaştırıyor dış plakalar ısınıyor belli ölçüde bukle yapmak isteyenler içinmiş bunuda kullandım ama çok beceremedim çok bukleci değilim ama yapabilen bir arkadaşım başardı ben düz kullanmayı seviyorummkesinlikle üdşünmeyin benm gibi sancılanıp uykularınızı kaçırmanıza gerek yok hangisi hangisi diye süper ürün budur derim ayrıca mizu en ucuz satan yer takip ederseniz hepsi buradada aynı fiyata bazen denk geliniyor bilgilerinize ...

slm
sana bir sır vericem Remington S5520 Sleek&Smoth Geniş Plaka Seramik Saç Düzleştirici 3 yıldır bu düzleştriciyi kullanıyorum saçlarım dümdüz oluyor ve geniş bir ağız kısmı var bir kaç hamleyle saçlarını fazla vakit kaybetmeden istediğin şekle sokabilirsin üstelik sadece 95 tl ye aldım

Arkadaşlar , bende uzun süre farklı markalar denedim ama bir sonuc alamadım... ancak son bir aydır philips hp8363 kullanıyorum. sacımı duzleştirmekle kalmıyor, aynı zamanda da parlatyr.
herkese tavsiye ediyorum , benden sonra bir çok arkadasım aldı...:):):)

Remington S1001 modelini kullanıyorum 3 yıl önce almıştım ama kaçıncıya garantiye gnderiyorum tr de servisi olmadığından yenisini yolluyolar hep açıkçası pek memnun değilim ev arkadaşımda PHILIPS HP 8350 SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ var çok güzel yapıyodu philips her üründe olduğu gbi saç ürünlerindede başarılı

Ben philipsin saç düzleştiricisinden çok memnunum geçtiğimiz gün arkadaşım hp8363 modelini aldı jojoba katkılıymış denedim çok beğendim :)

selam kizlarrr sac duzlestiricisi almak istiyrum ama verebilecegim en fazla 50 tl nu yuzden de remington tribal budum bitane hemde gorunusune asik oldum diyebilrim fakat onerebileceginiz baskamarka var mi???? lutfen yardimmmm

kizlar birde masada babyliss 32 mm dusunuyorum bunun hakkinda da yorum yaparsaniz sevnirim

PHLIPS ÇOK GÜZEL.
BEN KULLANIYORUM.
SAÇLARIM ZATEN DÜZ, BiRDE BUNU KULLANINCA ÇOK DAHA GÜZEL OLUYOR...

PHILIPS 4647

FİYATI : 90 - 110 YTL ARASINDA DEĞİŞİYOR.

Kesinlikle bunu öneriyorum uzun bi süre kullandım sonra yüksekten düşürüp kırmıştım Saçlarımda bu ürünü kullanırken hiç kırık yoktu şuan 2 yıldır felixin bi düzleştiricisini kullanıyorum ucuz diye almıştım ve saçlarım mahvoldu uçları sarı sarı ve bikaç parçaya ayrılmışlar :2: Neyse ki sarıya yakın renk saçlarım var koyu olsa nasıl olurdu bilemem Durumum olursa bigün tekrar bu düzleştiriciye dönmeyi düşünüyorum

Selam arkadaşlar benimde saç düzleştiricim ucuz bişey olmasada saçlarımın anasını ağlattı diyebilirim birkaç teli yaktı uçları zaten kırıktan gözükmüyor saçlarıma bakım yaptırıp yeni bir düzleştirici almak istiyorum kesinlikle saçı yıpratmayan kırmayan uzun süre kalıcı yardım edebilirmisiniz??

bir ay hergun düzleştirdim ve sonuc: onarılamaz hale geldi saclarım. uzak duralım kızlar

kızlar ben rowenta elite model look kullanıyorum 230 dereceye kadar çıkabiliyo benimde saçlarım düz ama rotüşlar için gerekli brezilya fönü uygulamasında da 230 derece kullanılıyo biliyosunuz :) tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…