Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
peki düzleştirici uygulamadan önce saçlarına ısı koruyucu sprey sıkıyor musun?

Her zaman değil. Ben haftada bir düzleştirici kullanıyorum bazen daha seyrek. O yüzden sprey krem fazla kullanmıyorum çünkü onlara da çok güvenmiyorum. Evet kullanıldıgında iyi oluor ama saçımı öyle şeylere alıştırmak istemiyorum.

benim ilk düzleştiricim braun du. çok memnundum aslında guzel duzlestırıyordu. ancak saçlarımı çok felaket döktü. ve saclarım hep kırıldı. ki bu bütün düzleştiricilerde geçerli markası ne olursa olsun butun duzlestırıcıler zaten sacı kırar. size tavsıyem hıc kullanmamanız mecbur olmadıkca. muhım bır durum olmadıkca artık bende kullanmıyorum. ama ıs iişten geçti. saçlarım hep elektırıklenıyo artık. braundan sonra remıngton aldım o da guzel ancak braun kadar rahat duzlestıremıyorum daha kalın. ve bastırdıgımda elım yanıyo braunda sıcaklık elıme gelmedıgı ıcın bastırırdım sacımı duzlestırırken ıyıce duzlessın dıye. remıngton da onu yapamıorum maalesef.

Ya bi yanlış yaptım ben galiba Saçlarımı normalde düzleştiren biri değildim fakat bugün ilk kez nemliyken düzletirdim ya bi sorun olur mu acaba?

Hem philips hem de remingtonu kullanmış biri olarak kesinlikle philips derim.İlk olarak 3 sene philps kullandım bozulunca da remington almıştım onu da 5 sene kullandım şimdi o da bozuldu...
Sağlamlık olarak remington önde senelerce kullandım çok sağlam çıktı ama saçımı mahvetti,çok yıprattı. Philips kullanırken saçlarım o kadar çok yıpranmamıştı o yüzden ben de yeniden philps aldım geçen hafta.8363 modelini getirrttim internetten.Güzel düzleştiriyor, saçlarım çok yıpranmasın diyenlere tavsiye ederim.

Merhabalar

Ben bu konuda baya hassasım çok sık kullanıyorum düzleştiriciyi hemen hemen her gün diyebilirim. Saçlarım da oldukça uzun. Faydası dokunacaksa arayanlar için yüksek performans-fiyat-kalite yönünden;

Babyliss ilk kullandığım düzleştiriciydi tavsiye etmem ama yeni modelleri gelişmiş olabilir.
BRAUN ES3 3 yıl sürekli kullandım. Gayet başarılı en son kablosunda bir sorun oldu tamire bile götürmedim muhtemelen masrafı kendisinden pahalıya çıkacaktır. Bir de üstünde soyulmalar başlamıştı.

2 hafta önce Philips HP 8361 pro care keratin 169 tl ye boynerden aldım. Media Markt da da aynı fiyata bulabilirsiniz. Braun ES3 129 tl idi. 3 yıl önce hepsiburada dan da 100 -129 arası bir fiyata aldım emin değilim tam.

Bu iki üründe iyi ancak Philips i kesinlikle daha fazla tavsiye ederim. Ben saç uçlarının kabarık görünmemesini istiyorum kesinlikle dümdüz olmalı bu görüntüyü philips sağlıyor BRAUN zamanla kabarıyor. ayrıca philips ten ısıya dayanıklı taşıma çantası da çıkıyor. Seyahat edenler için kullanışlı.

kızlar kalın düzleştirici kullanan var mı saçlarım düz ama ben işimi çabuk görsün fazla uğraşmayım diye kalın düzleştirici almak istiyorum öneriniz var mı ?

canım ben öğrenciyim, saçımı düzleştirmedğim gün yoktur. yaklaşık 1,5-2senedir tatiller hariç sürekli düzdür saçlarım. 2012 yazında braun iontec satin hair 7 aldım( babama fiyatı malum olduğu için bu düzleştiriciyi istedğimi söyleyemedim, ama mağazada yiycek gibi baktığımı görünce istiyo musun bundan dedi canım ailem :)) ) her neyse. açıkçası çok memnunum, iyonlu olması yumuşatıyor saçı.. 200 dereceye kadar olduğu için sabah 5 dk da işimi hallediyorum. 190, 195 te kullanıyorum genel olarak. ammmmaaaaaaaa.... gel gelelim saç bakım ürünlerine... valla çok çabuk bitiyorlar tabiki :)) banyo oncesi bakım, banyoda bakım, banyo sonrası bakım falannn filan.. sonuç olarak braun ürünlerini öneririm:))

ben de yaklaşık bir buçuk senedir arçelik saç düzleştiricisini kullanıyorum çok mennunum :) saçık kırmıyor yakmıyor aynı zamanda yumuşatıyo :)

Merhaba, Bende bir dönem arayıştaydım tercihimi Braun Satin Hair'den yana kullandım. Isı ayarı oldukça yüksek en son 230 sanırım. Tek geçişte dümdüz olsun istiyorsan son ayarda kullanman lazım. Ama unutma ısı arttıkça saçların çok yıpranacak. 230 derece ısıyı parmağına dondurduğun an yanıp kavrulacağın gibi o ısıyı saçına değdirincede saçın mahvolacaktır. Bu düzleştiricinin ayarları var low higt gibi ekrandan ayarlayabiliyorsun. Orta ayarda kullanıyorum genelde kıvırıp dalgalı kullanıyorum. İyon teknolojisi varmış birde parlaklaştırıyormuş. İşe yarayıp yaramadığını bilemiyorum 1 yıldır kullanıyorum hiç yıpranmadı saçlarım üstelik platin sarı saçlıyım gayet güzel. Öneririm. Fiyatıda 115 tl'ye almıştım ben şuan inmiş olabilir. (Benimki kırmızı olan boyalı saçlara renk koruyucu özellikte, birde yeşili var bunun) :130:

nemliyken saci duzlestirmek asla ve asla yapilmamasi gereken bir sey . bi kac kez denersen sacini kesmek zorunda kalirsin mazallahh :44:

bende remingtonun 3 düzleştiricisi 2 de maşası var.saçlarım zaten düz.yıkadıktan sonra iyi kurutazsam hafif kıvrılıyor.yüksek ayarda kurutmak yetiyor ama yine de düzleştiricinin yerini tutmuyor.
remintonun inci kaplama düzleştiricisi saçı daha az yıpratıyor.
bence hepsi aynı..sonuçta yüksek sıcaklıkta saç düzleştiriyoruz.

ayrıca ben remingtondan çok memnunun sadece saç üzerine olan bi marka.

merhaba arkadaşlar remington düzleştirici almak istiyorum fakat karar veremiyorum 8590 keratinli olanımı alsam yoksa 8500 shıne olanınımı yoksa 9500 pearl olanınımı buklede yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirm

canım eğer bukle de yapmak istiyorsan remingtonun,sleek curl 6 farklı şekil veren düzleştricisini öneririm.kenarları tam keskin değil hafif kavisli.bu da bukle yapmayı kolaylaştırıyor.aynı zamanda düzleştirmesi de gayet başarılı..
mağazada deneyip alman en doğrusu olur eğer imkanın varsa..

Sagol canim onuda dusunuyorum ama sacim ince telli ve kivircik jolesiz cikamiyorumki deneyemiyorum oyuzden duzlestirdigim zamanda guzel olsun istiyorum bide morhipoda kuponum var 30 tl bu pahali olanlardan alirsam uyguna gelcek oyuzdende karar veremedim eger bunlarda bukleyi guzel yaparsa uyguna iyi almis olurum diye dusundum napsamki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…