- Konu Sahibi poliswomen
-
aşkolsun ya kimsenin bi önerisi yok mu????
arkadaşlar çoook uzun süredir saçlarım dökülüyor.geçenlerde eczaneye gittim ve saçıma bi aletle bakıp saç gözeneklerimin kapalı olduğunu bu nedenle hava alamayıp döküldüğünü söyledi ve bi şampuan tavsiye etti ben de aldım.merak ettiğim bu gözenekleri doğal yollarla nasıl açabiliriz?nane ve biberiyeyi duydum kaynatıp suyunu saça sürmek iyi geliyomuş.başka bi önerisi olan var mı acaba?
arkadaşlar çoook uzun süredir saçlarım dökülüyor.geçenlerde eczaneye gittim ve saçıma bi aletle bakıp saç gözeneklerimin kapalı olduğunu bu nedenle hava alamayıp döküldüğünü söyledi ve bi şampuan tavsiye etti ben de aldım.merak ettiğim bu gözenekleri doğal yollarla nasıl açabiliriz?nane ve biberiyeyi duydum kaynatıp suyunu saça sürmek iyi geliyomuş.başka bi önerisi olan var mı acaba?
aşkolsun ya kimsenin bi önerisi yok mu????
bana da aynısını dedilerherkese dıyorlar sanırım cunku anneme de dediler çözüm için de direk şampuan önerdiler dökülme karşıtı gözeneklerinin açılması için sodyum lauril sülfat içinde bulunmayan şampuan kullan yeter git herhangi bir eczaneye ya da kozmetik yerine sor verirler sana ben vichy nin kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?