Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Saç Kaynağında Son Teknoloji "Mikro Saç Kaynak"

arkadaşım yaptırdıktan sonra bize bilgi verirmisin? Ben ali ve julide yaptırdım ama 1000 tl ödedim içim acıdı...

merhabaa ben paris kuaofr ve sızın gıttıgını prefessoınal arasında kaldı bırısı 1 dıgerı parıs 500 dedı ne fark var anlayamadım sız memnunmusunuz bellı oluyormuu?

Canım trimmer yöntemi diye yaptıkları şey klasik silikon yapıştırıcı, Türkiye'de gerçek mikro jel kaynak yapan yer olduğunu sanmıyorum çünkü gerçek mikro jel kaynakta ameliyatlarda kullanılan tıbbi yapıştırıcı kullanılıyor ve kalıcılığı 3 ay kadar... Normalde renksiz bir jeldir kendileri ve sürüldüğü yerin rengini alır beyazlaşması elbette mümkün değil... Hatta ipek kirpik uygulamalarındada bu yapıştırıcının daha kısa süreli olanları kullanılıyor tabii 3ay ve üzeri kalıcı olanların fiyatı oldukça yüksek...

merhaba ben mıkro kaynak yaptımak ıstıyorum.ıkı yer arasında kaldım mıkro kaynak professıonal(1000tl) ve parıs kuafor(500 tl).ücretleri arasında yarı yarıya fark var.hangısı ıyıyse oonu yapmak ıstıyorum sızce hangısı ıyı lutfen yardım edın çok kararsızımmmmmmmmm:((

merhaba ben mıkro kaynak yaptımak ıstıyorum.ıkı yer arasında kaldım mıkro kaynak professıonal(1000tl) ve parıs kuafor(500 tl).ücretleri arasında yarı yarıya fark var.hangısı ıyıyse oonu yapmak ıstıyorum sızce hangısı ıyı lutfen yardım edın çok kararsızımmmmmmmmm:((

Canım, bana sormuşsun ama inan ben kaynak yöntemlerinin hepsini bilip çoğunu yaptırmamış bir insanım bu yüzden doğru yönlendirme yapabileceğimden emin değilim şimdiye kadar sadece mikro bant kaynak ve silikon boncuk kaynak denedim ve tam bir fiyaskoydu benim için :(

Çıtçıt alıp kurtulun yahu, işin parasında değilim en rahatı çıtçıt ve saça zararı yok...

canlar ya ben ilk kez saçımakaynak yaptırıcam saçımı kestirmiştim 1 yıl öne binn pişman oldum sanki saçım küstü yawaş uzuyo yağlar bilmemneler derken sıkıldım artık. Mikro kaynak süper göüküyo onu yaptırmak istiyorum ama saçlar dökülüyomu 4 ay sonra yoksa boncuk gibi yukarı dogrumu takılıyo yine bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim :18:

canlar ya ben ilk kez saçımakaynak yaptırıcam saçımı kestirmiştim 1 yıl öne binn pişman oldum sanki saçım küstü yawaş uzuyo yağlar bilmemneler derken sıkıldım artık. Mikro kaynak süper göüküyo onu yaptırmak istiyorum ama saçlar dökülüyomu 4 ay sonra yoksa boncuk gibi yukarı dogrumu takılıyo yine bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim :18:

Canım, bana sormuşsun ama inan ben kaynak yöntemlerinin hepsini bilip çoğunu yaptırmamış bir insanım bu yüzden doğru yönlendirme yapabileceğimden emin değilim şimdiye kadar sadece mikro bant kaynak ve silikon boncuk kaynak denedim ve tam bir fiyaskoydu benim için :(

Çıtçıt alıp kurtulun yahu, işin parasında değilim en rahatı çıtçıt ve saça zararı yok...

Kılıçbalıgııı dogru soluyorsun ama benım saclarım cok kısa dıgerlerınde cok bellı oluyor o yuzden mıkro kaynak tek careem gıbı gorunuyooorr:(((.

yardım edııın ımdaat mıkro kaynak hakkında yardım:(.parıs kuaformu mıkro kaynak professıonalmı??:(

ARkadaşlar paris kuaförde yapılan kaynak mikro jel kaynak yani soğuk kaynak diyolar ve bir süre sonra yapılan yerler beyazlamaya başlıyormuş.sackaynakproda yapılan ise gerçek mikro kaynak 90derece ısıyla yapılıyor ve madde saçın rengini aldığı için yahut boyanın en az belli olan kaynak çeşidi bu.o yüzden arada dağ gibi bir fark var.ama şunu unutmayın,mikro kaynağı yaptırdıktan 3 ay sonra eğer çok çok iyi bakarsanız 6 ay sonra çıkarttırıp tekrar taktırmanız gerekiyor.Bu işlemin fiyatı da 800 milyon sackaynakpro'da.ve şöyle bir şey var size verilen fiyat (1000 tl) 100 gram saçla yapılan kaynağın fiyatı ki 100 gram asla yetmez.benim çok ince telli ve seyrek saçım olmasına rağmen bana ortalama 160-180 gr saçın gideceğini söyledi ve tahmin edersiniz ki fiyat da doğru orantılı olarak artıyor.neyse ben bildiklerimi söyledim:) eğer sürekli yeniletecek maddi durumunuz varsa yaptırın çok güzel yapıyorlar ama unutmayın eğer kısa bi süre kullanmak istemiyorsanız o parayı bir defa vermiceksiniz

Kılıçbalıgııı dogru soluyorsun ama benım saclarım cok kısa dıgerlerınde cok bellı oluyor o yuzden mıkro kaynak tek careem gıbı gorunuyooorr:(((.

Sende haklısın canım...

ARkadaşlar paris kuaförde yapılan kaynak mikro jel kaynak yani soğuk kaynak diyolar ve bir süre sonra yapılan yerler beyazlamaya başlıyormuş.sackaynakproda yapılan ise gerçek mikro kaynak 90derece ısıyla yapılıyor ve madde saçın rengini aldığı için yahut boyanın en az belli olan kaynak çeşidi bu.o yüzden arada dağ gibi bir fark var.ama şunu unutmayın,mikro kaynağı yaptırdıktan 3 ay sonra eğer çok çok iyi bakarsanız 6 ay sonra çıkarttırıp tekrar taktırmanız gerekiyor.Bu işlemin fiyatı da 800 milyon sackaynakpro'da.ve şöyle bir şey var size verilen fiyat (1000 tl) 100 gram saçla yapılan kaynağın fiyatı ki 100 gram asla yetmez.benim çok ince telli ve seyrek saçım olmasına rağmen bana ortalama 160-180 gr saçın gideceğini söyledi ve tahmin edersiniz ki fiyat da doğru orantılı olarak artıyor.neyse ben bildiklerimi söyledim:) eğer sürekli yeniletecek maddi durumunuz varsa yaptırın çok güzel yapıyorlar ama unutmayın eğer kısa bi süre kullanmak istemiyorsanız o parayı bir defa vermiceksiniz

Şöyle doğru düzgün bir saç için 1500 gözden çıkartılacak yani, hey maşallah:1:

Bence çok yararlı bir mesaj olmuş...

ben yaptırdım ve çok rahat kullanıyorum şimdi, ben bile hissetmiyorum saçlarımın kaynak olduğunu. ilk başta saçlarıma zarar verirmi diye çekinmiştim, hatta kuaförüme sordum, o da " bu çok zararlı, iyi birşey olsa biz yapardık" dedi. ben yine de gittim görüştüm ve gayet de hoşuma gitti yaptıkları kaynak ve yaptırdım bende. 3 hafta oldu yaptıralı, iyi ki de yaptırmışım, çok rahat. hiçbir şekilde anlaşılmıyor kaynaklar, kaynakları tarayabiliyorum, saç diplerimi yıkayabiliyorum vs... bir daha boncuk yada keratin mi, tövbe =)

Benim saçlarımın önü berbat bir halde şuan. Mikro kaynak düşündüm ama hem kullanım hemde maliyet korkuttu beni *-* Kaç Gr saç taktılar? Gram bazında hesaplanıyormuş sanırım *-*

Arkadaşlar, saçkaynakpro şimdi Arnavutköye taşındı! Benim arkadaşım oraya gitmişti ve çok beğendi. Gerçekten de çok güzelmiş, kapsüller hiç belli olmuyo ayrıca hiç rahatsız değilmiş. Ben çok beğendim, harbiden kendi saçı gibi görünüyor. O kadar paraya değer yani, yakın zamanda ben de yaptırmayı düşünüyorum.

Benim saçlarımın önü berbat bir halde şuan. Mikro kaynak düşündüm ama hem kullanım hemde maliyet korkuttu beni *-* Kaç Gr saç taktılar? Gram bazında hesaplanıyormuş sanırım *-*

Saç önlerine de uygulanıyor, bildiğim kadarıyla. Kaç gram gerektiği saçların seyrekliğine bağlı..

bence ali ve jülide çok güzel saç yapıyor.ben çok memnunum.silikon yada boncukla hiç uğraşmıyorum artık.4ay oldu nerdeyse.tekrar gitcem.:46:

ya, ben şu swarowski taşlarıyla saç arttırmayı merak ettim, nasıl bişey acaba? yaptıran oldu mu? güzelse onu mu yaptırsam, bilemiyorum :)

karanfııl huhu:))
peki önlerınede yaptılarmı?sacını toplayabılıomusun ??bende haftaya kesın olarak gıdıcemdee
başımın önü arkası her yerine uygulandı.fakat benim saçlar normalde gür sadece kısalar.sen bi görüş onlar zaten sana olanı olmayanı söylüyorlar.

peki bu mikro saç takıldıktan sonrayani 3ay 5 ay neyse bunu nasıl çıkarıcağız kuaföremi gidicez çıkarttırmak için.Nasıl çıkarılıyor can yakıyor mu? bilgi verirseniz sevinirim. şimdiden peşinen teşekkürler...

peki bu mikro saç takıldıktan sonrayani 3ay 5 ay neyse bunu nasıl çıkarıcağız kuaföremi gidicez çıkarttırmak için.Nasıl çıkarılıyor can yakıyor mu? bilgi verirseniz sevinirim. şimdiden peşinen teşekkürler...

Can yanmıyormus özel bır sey varmıs onunla gene kuafor cıkarıyormus..bıde dedıgıne gore 6 ay snra taktırabılomusuz aynı sacı ama bellıde olmaz:S

Back
X