Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Saç Kaynağında Son Teknoloji "Mikro Saç Kaynak"

Arkadaşlar ben düğünümde kısa saçlarıma toplam 200 adet kaynak taktırdım. Ama hamilelik sonrasında çocuk derken kaynaklarımı sadece 1 kez taktırabildim. 200 adet kaynak ve tutamları ortalama 0,80 ve 1 gr arasında değişiyor. Ben hususi kalın tutamlar yaptırmıştım dolgun dursun die. Düşünen arkadaşlar varsa 200 adet 200 tl. Saçlar tertemiz. Çin saçı falan da değil kesinlikle. 700 liraya taktırmıştım :(

Ali ve julia a mikro kaynak yaptiranlar beni arkadaş olarak ekleyebilirler mi, dugunum için düşünüyorum, yaptiklari kaynagi 5-6 ay sonra cikarirken kendi saclariniz zarar gordumu, bilgilendirirseniz sevinirim

Son düzenleme:
sürekli takipteyim kaynak yaptıranları bende boncuk kaynak kullanıyordum, geçen hafta yine boncuk kaynaklarımı söktürüp tekrar taktırmak için kuaförüme gitmiştim, boncuk kaynak yerine mikrojel kaynağı tavsiye etti ve onu uyguladı. Gerçekten süper birşeymiş kullanımı hem çok rahat hem daha kullanışlı.. Eğer sizde yaptırmak isterseniz kuaförüm Emre Polat tavsiye edebilirm

Boncuk kaynak yontemi uzuz ve kolay uygulanan bir yontem oldugu icin Turkiyede cok tutulmustur, fakat saclara verdigi zarar ve kullanim rahatsizligi cok fazla. Son zamanlarda herkes mikro jel kaynagin reklamini yapiyor, ama kimse tam olarak ne oldugunu ve nasil yapildigini anlatmiyor :) Bircok kuafor ExtendMagic die bir makina almis ve bu isi cozdugunu dusunuyorlar, ama malesef yaniliyorlar ... bu makinanin bandi ile yapildigi sac kaynagi bir ay bile kullanamazsiniz, tek tek dusecekler hepsi.
Micro sac kaynakla veya baska yontemlerle ilgili ogrenmek istediginiz Hersey bana sorabilirsiniz.

selammm; aranıza yenı katıldım ve yorumlar iyi ve hande hanımdan yani sormak istediğim tüm soruların yanıtını aldım dıyebılırım.. bende yaptırmak istıyorum julia iyi turkce bılmedıgı için yardımcısı natali hahımla telefonda gorustum çok ilgililer.. saclarım ensemı kapatacak uzunlukta ve önlerı asla uzamıyor bunun için ulastım kendılerıne sadece önlerıme ve yanlarıma ıstıyorum dedım ve mail yoluyla fotograflarımı ıstedıler yolladım julia hanımla gorusup uygun olabılecegını yapılabılecegını soyledım.. fıyat olarak 1300 ama komple heryerını yaptırırsan arkası önü yanı ve uzunlugu beline kadar olursa 2500 ü bulur bu fıyat dediler nakıt calıstıkları için ındırımımız olur dıyede belırttıler.. yanıı evet bıraz pahalı ama sacımız uzayana kadar bunu kullanabılırız dıye düşünüyorum yazında harıka olur uzun sacı toplamak vs.. zaten suresi 7 ay felan kendısacın uzadıkca gıdıp sokturup tekrar taktırıcan o da 200 300 tl tutar desek bence deger dıe düşünüyorum.. bakalım yaptırıp öncesı ve sonrası paylasıcam resımlerımı sızlerle.. he bırde bu işi murat kolukırık die bırıde yapıyor onuda bi arastırın derim..

merhaba araniza yeni katildim ve mikro kapsul mikro jel extend veya nano kaynak hangisini tercih edicemi ve nerede yaptiricagimi gercekten sasirdim. tabiki gonulden julia hanim geciyor ama baya tuzlu olucak gibi. saclarim sari ve cok yandi uzadiklari halde uclardan yaniklar koptuklari icin dahada kisaliyorlar. iki kere boncuk kaynak yaptirdim ilki cok dokuldu bi ayda sac kalmamisti. tabi akillanmadim ikinciye yaptirdigimda butun saclarim rastali gibi birbirine dolandi ve ense tarafimi neredeyse kokten kestirmek zorunda kaldim. simdi duzeldi biraz ve citcit kullaniyorum ama malum cok rahatsiz. istabuldanim bana yardimci olursaniz cok sevinirim kizlar. hepimizin hayali prenses saclarina sahip olmak sonucta :12:

Boncuk kaynak yontemi uzuz ve kolay uygulanan bir yontem oldugu icin Turkiyede cok tutulmustur, fakat saclara verdigi zarar ve kullanim rahatsizligi cok fazla. Son zamanlarda herkes mikro jel kaynagin reklamini yapiyor, ama kimse tam olarak ne oldugunu ve nasil yapildigini anlatmiyor :) Bircok kuafor ExtendMagic die bir makina almis ve bu isi cozdugunu dusunuyorlar, ama malesef yaniliyorlar ... bu makinanin bandi ile yapildigi sac kaynagi bir ay bile kullanamazsiniz, tek tek dusecekler hepsi.
Micro sac kaynakla veya baska yontemlerle ilgili ogrenmek istediginiz Hersey bana sorabilirsiniz.

hairextension bu micro jel le micro kapsul arasinda fark var mi birde nerde yaptirmayi onerirsin julia tamam da cok pahali ayni islemi ayni kalitede yapan baska yerler yok mu

Son düzenleme:
selammm; aranıza yenı katıldım ve yorumlar iyi ve hande hanımdan yani sormak istediğim tüm soruların yanıtını aldım dıyebılırım.. bende yaptırmak istıyorum julia iyi turkce bılmedıgı için yardımcısı natali hahımla telefonda gorustum çok ilgililer.. saclarım ensemı kapatacak uzunlukta ve önlerı asla uzamıyor bunun için ulastım kendılerıne sadece önlerıme ve yanlarıma ıstıyorum dedım ve mail yoluyla fotograflarımı ıstedıler yolladım julia hanımla gorusup uygun olabılecegını yapılabılecegını soyledım.. fıyat olarak 1300 ama komple heryerını yaptırırsan arkası önü yanı ve uzunlugu beline kadar olursa 2500 ü bulur bu fıyat dediler nakıt calıstıkları için ındırımımız olur dıyede belırttıler.. yanıı evet bıraz pahalı ama sacımız uzayana kadar bunu kullanabılırız dıye düşünüyorum yazında harıka olur uzun sacı toplamak vs.. zaten suresi 7 ay felan kendısacın uzadıkca gıdıp sokturup tekrar taktırıcan o da 200 300 tl tutar desek bence deger dıe düşünüyorum.. bakalım yaptırıp öncesı ve sonrası paylasıcam resımlerımı sızlerle.. he bırde bu işi murat kolukırık die bırıde yapıyor onuda bi arastırın derim..

Meraba canım kaynak yaptırdın mı merak içindeyim bende julia veya murat klukırığı düşünüyorm da.

merhabalar bende julia hanıma saç kaynak yaptırmayı düşünüyorum ona nasıl ulasabilirim beni bilgilendirebilir misiniz teşekkürler..

Mrb . Arkadaslaşlar ben julia akıncıya 3 senedır kaynak yaptırıyorum ve gayet mennunum inanın boşa düşünüyorsunuz bende cok duşundum ama annem bile anlamadı eşim hala bakım olduğunu sanıyor pişman olmazsınız bukadr ıyı hiZmet ve işini seven turk bir kuafor görmedim julia bir bayan gözüyle inanın mukemmel hale getırıyor ve o kotu kaynaklar dişarda dolaşan tiplerden olmuyorsunuz bence julia bu kaynak konusunda harıka

Oncelikle herkese selamlar. Bende bir turlu uzatamadigim saclarimdan muzdariptim ve saclarimin uzama evresini atlatabilmek icin juliaya kaynak yaptirmaya karar verdim. internette julianin iletisim bilgilerini arastirirken “estetik kaynak” diye bir siteye rastladim. Sitedeki bilgilere bakinca julianin sitesi oldugunu dusunup randevu aldim. Gorusmeye gittigimde verdikleri bilgiler beni supheye dusurdu. Kaynagi natali adinda bir bayanin yaptigini, daha once julia ile birlikte calistiklarini ve ayrildiklarini, juliaya da natalinin ogrettigini falan soylediler. Bende kararsiz kalip internette biraz daha arastirinca julianin kendi sitesini buldum ve juliayla gorusunce natalinin kuafor olmadigini, daha once temizlik islerinde juliaya yardim ettigini ve hirsizlik yaptigi icin isten cikartildigini ogrendim. Bilmeden neredeyse kazaya kurban gidiyordum, zaten 2 tutam olan sacimdan oluyordum, aman bayanlar dikkatli olun!

Bu arada haftasonu icin juliadan randevu aldim bende uzun saclarima kavusucam nihayet, cok merak ediyorum nasil olacak.

Arkadaslar juliaya kaynaklarimi yaptirdim ama burada paylasmadan once biraz bekleyip emin olayim dedim. Sonuc; dusundugumden de rahat ve dogal gorunumlu oldu. Acikcasi ben bu kadar guzel olacagini tahmin etmiyordum. Uzun suren zahmetli bir calisma ama degermis geercekten...

ooofff muhteşem olmuş hayatım bayıldım... kesinlikle bende istiyorum. bana özelden iletişim bilgisini ve tutarı yani fiyatı yazarmısın? :D

merhabalar. öncelikle uzun yıllardır saçıma her türlü işlemi yaptıran biri olarak diyorum ki lütfen kaynağın her türlüsünden uzak durun. en son bir hafta önce mikro kaynak deneyimim de hüsranla sonuçlandı. emin olun ki boncuk kaynaktan bile daha zarar veren bir işlem. uzun araştırmalarım sonucu atriumda adını vermek istemediğim bir kuaförde işlemi gerçekleştirdiler. saçım bildiğiniz mahvoldu. renk kaynak herşey faciaydı. ve çok büyük paralar ödedim. 3 gün sonra arayıp çıkarmak istediğimi, bu saçlarla dolaşmak istemediğimi söyledim. bana söyledikleri şey senin istediğin şeyi yaptık. kesinlikle benim istediğim işlemler yapılmadı. saçım iğrenç bir turuncu oldu. herşeyden öte mikro kaynak dedikleri fakat m sinden anlamadıkları mikro denen o kaynağın kafamı yara bere içerisinde bırakması bardağı taşıran son damla oldu. kuaförün bana söylediklerini aynen aktarıyorum. " geç saatlerde gel çıkarma işlemini yaparken kimse görmesin. çok canın yanacak müşteriler görüp korkmasın" şimdi yorumu size bırakıyorum....
bunu duyduktan sonra aslında bu işin ehli olan bakırköydeki başka bir kaynak merkezine gittim. sağolsun ilgilendiler ve özel bir solüsyonla kaynaklarımı çıkardılar. fakat şunu gördüm ki ne olursa olsun bu kaynak saça zarar veriyor ve olan saçlarınız da kopuyor.
maddi manevi çok büyük zararlara uğradım. ve sizlere tavsiyem kesinlikle mikro ya da diğer kaynaklar hiçbirini yaptırmamanız yönünde.

merhabalar. öncelikle uzun yıllardır saçıma her türlü işlemi yaptıran biri olarak diyorum ki lütfen kaynağın her türlüsünden uzak durun. en son bir hafta önce mikro kaynak deneyimim de hüsranla sonuçlandı. emin olun ki boncuk kaynaktan bile daha zarar veren bir işlem. uzun araştırmalarım sonucu atriumda adını vermek istemediğim bir kuaförde işlemi gerçekleştirdiler. saçım bildiğiniz mahvoldu. renk kaynak herşey faciaydı. ve çok büyük paralar ödedim. 3 gün sonra arayıp çıkarmak istediğimi, bu saçlarla dolaşmak istemediğimi söyledim. bana söyledikleri şey senin istediğin şeyi yaptık. kesinlikle benim istediğim işlemler yapılmadı. saçım iğrenç bir turuncu oldu. herşeyden öte mikro kaynak dedikleri fakat m sinden anlamadıkları mikro denen o kaynağın kafamı yara bere içerisinde bırakması bardağı taşıran son damla oldu. kuaförün bana söylediklerini aynen aktarıyorum. " geç saatlerde gel çıkarma işlemini yaparken kimse görmesin. çok canın yanacak müşteriler görüp korkmasın" şimdi yorumu size bırakıyorum....
bunu duyduktan sonra aslında bu işin ehli olan bakırköydeki başka bir kaynak merkezine gittim. sağolsun ilgilendiler ve özel bir solüsyonla kaynaklarımı çıkardılar. fakat şunu gördüm ki ne olursa olsun bu kaynak saça zarar veriyor ve olan saçlarınız da kopuyor.
maddi manevi çok büyük zararlara uğradım. ve sizlere tavsiyem kesinlikle mikro ya da diğer kaynaklar hiçbirini yaptırmamanız yönünde.

merhaba. ben de üç kere juliaya kaynak yaptırdım. hatta yakın zamanda dördüncüyü yaptırmak üzere tekrar gideceğim. istanbul dışında yaşadığım ve çok sık istanbul a gidemediğimden kaynakları en az on ay kullanmak durumunda kaldım. kendisi bana bunun bir rekor olduğunu söylemişti :) ama inanın bu sürenin sonunda bile kimse kaynaklarımın olduğunu anlamadı. tabi saçım uzamıştı pek fazla salamadım ama belli de olmadı. ne bir beyazlama ne de bir kopma, hiçbir sorun yaşamadım. julia bana yakışacak saçı her zaman çok iyi seçti. beğenerek kullandım. saçlar doğal. yatarken veya yıkarken de problem olmadı çünkü boncuk kaynak yaptıran arkadaşlarım var ve ağrı, dökülme gibi sıkıntılar yaşadıklarını biliyorum. bu kaynakta böyle problemler yaşamıyorsunuz. kesinlikle tavsiye ederim.

Julia ya bende mikro kaynak yaptırdım. Övgü yada yergi düşünmeden tümüyle yaşadıklarımı yazıyorum.

Olumsuz tarafları:
-Denildiği gibi 7-8 ay gitmedi 4. ayda kafamın arkasındaki iki büyük karışmış şaç yumağı vardı çıkarmak zorunda kaldım. Yan taraflarıma kaynaklar benim isteğimle daha aralıklı takıldı, onlarda günlük karışmaları açmak daha kolaydı ama arka kısımlarda ne kadar özen göstersem de karışmayı önleyemedim.
-Özen ve müşteri memnuniyeti eksik. Önceden gün hakkında konuşmuş anlaşmış olmamıza rağmen o gün işlem yapamadık bi sonraki güne ertelendi o günde öğleden sonra gelin vs derken akşama saçıma işlem yapıldı.
-Yeri kuaför salonu gibi değil hem kalınan hem işyeri olarak kullanılan küçük bir zemin kat daire. Profesyonel bir salon ve çalışanlar beklemeyin sadece julia ve eşi ali bey vardı.
-Saçım hafif dalgalı ve kumral üzeri gölge uygulaması var, buna rağmen takılan şaç düz yani günlük düzleştirici yada maşa uygulaması yapmadan hafif bi işlemle kullanabileceğim türden değildi ve renk turuncumsu sarı şeklinde uygunsuz bi renk oldu.
-Ücret ödemesi peşin yapılıyor.
Olumlu tarafları:
Kaynaklar küçük ince, beyazlama yapmıyor ve saç uzayıncaya kadar gözükmüyor. Kullanırken batma yapmadı.

Julia ya bende mikro kaynak yaptırdım. Övgü yada yergi düşünmeden tümüyle yaşadıklarımı yazıyorum.

Olumsuz tarafları:
-Denildiği gibi 7-8 ay gitmedi 4. ayda kafamın arkasındaki iki büyük karışmış şaç yumağı vardı çıkarmak zorunda kaldım. Yan taraflarıma kaynaklar benim isteğimle daha aralıklı takıldı, onlarda günlük karışmaları açmak daha kolaydı ama arka kısımlarda ne kadar özen göstersem de karışmayı önleyemedim.
-Özen ve müşteri memnuniyeti eksik. Önceden gün hakkında konuşmuş anlaşmış olmamıza rağmen o gün işlem yapamadık bi sonraki güne ertelendi o günde öğleden sonra gelin vs derken akşama saçıma işlem yapıldı.
-Yeri kuaför salonu gibi değil hem kalınan hem işyeri olarak kullanılan küçük bir zemin kat daire. Profesyonel bir salon ve çalışanlar beklemeyin sadece julia ve eşi ali bey vardı.
-Saçım hafif dalgalı ve kumral üzeri gölge uygulaması var, buna rağmen takılan şaç düz yani günlük düzleştirici yada maşa uygulaması yapmadan hafif bi işlemle kullanabileceğim türden değildi ve renk turuncumsu sarı şeklinde uygunsuz bi renk oldu.
Olumlu tarafları:
Kaynaklar küçük ince, beyazlama yapmıyor ve saç uzayıncaya kadar gözükmüyor. Kullanırken batma yapmadı.

Olumsuz tarafları:
Olumlu tarafları:

image.webp
Yaklaşık 4 senedir Julia ya saç yaptıran ve sadece microkaynak için İzmir den kalkıp İstanbul'a gelen birisi olarak yazdıklarınızı hiç te adil bulmadım.
1-Saçlarım çok ince ve seyrek.Julia nın yaptığı iş öylesine profesyonel ki en yakın arkadaşlarım bile anlamıyor.Saçlarına ne kullandın da böyle çoğaldı diyor.Kaynaklar öyle ince tutamlarla ekleniyor ki yanınızdaki kimsenin değil görerek dokunarak bile anlaması mümkün değil.
2- Eğer saçınızı Julia nın tarif ettiği şekilde tararsanız ki benim saçım kıvırcık hiç bir şekilde karışmıyor.Ben saçımı 5 ay hiç sorunsuz kullanıyorum.uzadığı için geliyorum.ilk 4 ay dökülme bile olmuyor,,aynen ilk günkü gibi boya,fön herşey yaptırabiliyorum.kendi orjinal saçım gibi rahat ve sorunsuz..saç yumağı nasıl oluşabilir anlayamıyorum.saça krepe yapıp birkaç ay taranmazsa belki:))
3- saçların çıkarılma işlemi çok kolay ve saçınızı kesinlikle hırpalamıyor.daha önce dediğim gibi saçım çok zayof ve her tel benim için çok önemli.kesinlikle dökülme olmuyor.hatta saçlarım daha da canlandı.çünkü eskisi gibi saçlarımı toplamıyorum.
4- julia nın stüdyosu kuaför salonu değil.orası bir stüdyo.Julia bir tam gününü sadece size ayırıyor.Harika bir bahçesi var.önünüzde dergiler çeşit çeşit magazinler,karşısınzda Tv istediğiniz filmi izleyin,ikramlar hiç bitmiyor.İşlem çok ince iş olduğu için uzun sürüyor,ister dergi okuyun ya da kahvenizi içerken tv izleyin,müzik dinleyin.Julia tam bir profesyonel ve işinde çok titiz.Şunu soruyorum saçınıza kaynak yapılırken müşterilerle dolu yoğun bir kuaför mü tercih edersiniz yoksa sadece size odaklanmış profesyonel bir hizmet mi??
5- saçınıza kaynak yaptıracaksanız kesinlikle Julia diyorum..Asla diğer kaynaklarla saçınızı hırpalamayın.bir kez deneyin henim neden İzmir den kalkıp Julia ya geldiğimi anlayacaksınız

Back
X