Yaklaşık 4 senedir Julia ya saç yaptıran ve sadece microkaynak için İzmir den kalkıp İstanbul'a gelen birisi olarak yazdıklarınızı hiç te adil bulmadım.
1-Saçlarım çok ince ve seyrek.Julia nın yaptığı iş öylesine profesyonel ki en yakın arkadaşlarım bile anlamıyor.Saçlarına ne kullandın da böyle çoğaldı diyor.Kaynaklar öyle ince tutamlarla ekleniyor ki yanınızdaki kimsenin değil görerek dokunarak bile anlaması mümkün değil.
2- Eğer saçınızı Julia nın tarif ettiği şekilde tararsanız ki benim saçım kıvırcık hiç bir şekilde karışmıyor.Ben saçımı 5 ay hiç sorunsuz kullanıyorum.uzadığı için geliyorum.ilk 4 ay dökülme bile olmuyor,,aynen ilk günkü gibi boya,fön herşey yaptırabiliyorum.kendi orjinal saçım gibi rahat ve sorunsuz..saç yumağı nasıl oluşabilir anlayamıyorum.saça krepe yapıp birkaç ay taranmazsa belki:))
3- saçların çıkarılma işlemi çok kolay ve saçınızı kesinlikle hırpalamıyor.daha önce dediğim gibi saçım çok zayof ve her tel benim için çok önemli.kesinlikle dökülme olmuyor.hatta saçlarım daha da canlandı.çünkü eskisi gibi saçlarımı toplamıyorum.
4- julia nın stüdyosu kuaför salonu değil.orası bir stüdyo.Julia bir tam gününü sadece size ayırıyor.Harika bir bahçesi var.önünüzde dergiler çeşit çeşit magazinler,karşısınzda Tv istediğiniz filmi izleyin,ikramlar hiç bitmiyor.İşlem çok ince iş olduğu için uzun sürüyor,ister dergi okuyun ya da kahvenizi içerken tv izleyin,müzik dinleyin.Julia tam bir profesyonel ve işinde çok titiz.Şunu soruyorum saçınıza kaynak yapılırken müşterilerle dolu yoğun bir kuaför mü tercih edersiniz yoksa sadece size odaklanmış profesyonel bir hizmet mi??
5- saçınıza kaynak yaptıracaksanız kesinlikle Julia diyorum..Asla diğer kaynaklarla saçınızı hırpalamayın.bir kez deneyin henim neden İzmir den kalkıp Julia ya geldiğimi anlayacaksınız