bn çooook memnunum :) lcd ısı ayar göstergesinin olması avantaj ztn bende 160da yapıyorum saçlarımı kalıcı durması içnde sprey sıkıyorum çok hoş oluo birkaç saat gçnce görünümü biraz düşüo daha güzel görünüo günlerce dayanıo saçlarım :)
Bir maşalı saç tutkunu olarak yeni aldığım Braun 32 mm iyonlu bukle maşasının resini koyuyorum hihoyyyt
25 mm babylis ile 32 mm braun arasındaki farkı görerek,maşa alanlara yardımcı olması için koyuyorum bayanssulusmile
babyliss olanının aynısında ben de aldım dün 25 mmlik denicem birazdan bakalım becerebilicem mi:hulya:
memnunmusun 25 mmlikten bnm saçlarımı tutmamıştı açılmıştı birkaç dkkaya kdr..bende düşündümki 19luktan kalın alırım tutamları ztn birkaç saat fln geçince dalgalar hafif düşüo 25mmlik gibi oluo .. aldığımda hafif pişmanlık yaşadım keşke 25lik alsaydım fln die ama baktım dalgalar hafif açılınca 25lk gibi oluo böyle iyi dedm :):)
yaaaaaa burda çok güzel saçlar gördüüüüm
ama nie bana yardım etmiosunz kızlar nolur bi anlatıverin link adres filan vern bende yapabileyim
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-s...fon/397956-masa-kullanamayan-kizin-drami.html
canım sadece uçları oluyorsa, demek ki saçının sadece uç kısmı ısınıyor , yani kalın tutamlar halinde alıyorsun diğer kısımlar ısınmıyor heralde anladığım kadarıyla..daha ince tutamlar halinde al, bir de sprey falan saç şekillendirici bişiy kullan istersen..
onun dışında arkadaşlar gayet güzel açıklamışlar nasıl kullanılacağını..youtube da da videolar vardı..curling iron diye arat istersen..
kaç derecede kullanıyorsun ki ? düşük sıcaklıkta da tutmaz..
canım ben bilmiyorum ama arkadaşlar taft kullanıyorlardı hangi çeşidi bilmiyorum..evet arkadaşlar çok güzel anlattı ama ben belki videolardan yararlananlar vardır filan die sormuştum
evet canım haklısın sanırım biraz kalın alıorm, şekillendirici kullanmıorm, 5çıttan oluşuyo ama ben saçım zarar görmesn die 4çıtta bırakıorm:26:
senn dediğin gibi de denicem çok teşekkürler
saçı sertleştirmeyen yine doğal yumuşak dura saç spreyi blio msn sen ne kullanıosn?
bu kız çok şirin ya saçlarına hastayım maşallah :82:
asi_melekk kiskandimbende istiyom öyleee :84: cok güzel duruyo canim ama ben daha saclarimi uzatmam gerek remington 32mm var bende ama hic tutmuyor sacim ince tel kalin tel alsam dahi fark etmiyor
Bir maşalı saç tutkunu olarak yeni aldığım Braun 32 mm iyonlu bukle maşasının resini koyuyorum hihoyyyt
25 mm babylis ile 32 mm braun arasındaki farkı görerek,maşa alanlara yardımcı olması için koyuyorum bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?