Saç Şekillendiriciler saç maşası boyutlarını resımlı tartışalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayşül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben de saç düzleştirdiğim zaman 160 da yapıyorum gayet de iyi oluyordu. Maşa hakkında da biraz araştırma yaptım 19 mmlikte karar kıldım. Saçlarım kalın telli ve çok sık ama kolay şekil alır yıkanana kadar bozulmaz genelde fön filan. Uzunluğu da omuzlarımın biraz ağaşığında arka kısımlar ama önler omuzumda bu yüzden 19mm lik alıyım diyorum istediğim zaman az tutam alırım saçlarımdan bukla yaparım istediğimde kalın alır dalgalı yaparım diye düşündüm. Cevap için de teşekkürler bu arada sağolun.a.s.

...................................................

Son düzenleme:

bu babylissin 19 mm olan saç maşası bende kullanıyorum aynısını çünkü 25 mm deil bu o daha kalın

babyliss olanının aynısında ben de aldım dün 25 mmlik denicem birazdan bakalım becerebilicem mi:hulya:

babyliss olanının aynısında ben de aldım dün 25 mmlik denicem birazdan bakalım becerebilicem mi:hulya:

memnunmusun 25 mmlikten bnm saçlarımı tutmamıştı açılmıştı birkaç dkkaya kdr..bende düşündümki 19luktan kalın alırım tutamları ztn birkaç saat fln geçince dalgalar hafif düşüo 25mmlik gibi oluo .. aldığımda hafif pişmanlık yaşadım keşke 25lik alsaydım fln die ama baktım dalgalar hafif açılınca 25lk gibi oluo böyle iyi dedm :):)

Diğer konuda da yazdım canım 3 saat önce yaptım saçlarımı ilk kez biraz da acemiyim ama çok rahat yaptım ve henüz bozulmadılar sprey filan da sıkmadım memnun kaldım 25'likten. Benim saçlarım çok kalın telli ve gür belki onun da etkisi vardı iyi şekil aldı. Bakalım sabaha nasıl olcak:hulya:

kızlar hepinizin saçları çok güzel olmuş ama ben bu maşa konusunda hangi kalınlıkta olanı alacağım konusunda kararsızım ,sizce böyle hepsi birarada olanı mı alsam bu set 84 lira.
aslında maşalar da o kadar pahalı diil ,sizce nasıl bu fiyat?

canım sadece uçları oluyorsa, demek ki saçının sadece uç kısmı ısınıyor , yani kalın tutamlar halinde alıyorsun diğer kısımlar ısınmıyor heralde anladığım kadarıyla..daha ince tutamlar halinde al, bir de sprey falan saç şekillendirici bişiy kullan istersen..
onun dışında arkadaşlar gayet güzel açıklamışlar nasıl kullanılacağını..youtube da da videolar vardı..curling iron diye arat istersen..
kaç derecede kullanıyorsun ki ? düşük sıcaklıkta da tutmaz..

Son düzenleme:

evet arkadaşlar çok güzel anlattı ama ben belki videolardan yararlananlar vardır filan die sormuştum
evet canım haklısın sanırım biraz kalın alıorm, şekillendirici kullanmıorm, 5çıttan oluşuyo ama ben saçım zarar görmesn die 4çıtta bırakıorm:26:
senn dediğin gibi de denicem çok teşekkürler
saçı sertleştirmeyen yine doğal yumuşak dura saç spreyi blio msn sen ne kullanıosn?

canım ben bilmiyorum ama arkadaşlar taft kullanıyorlardı hangi çeşidi bilmiyorum..
belki diğer arkadaşlar bilirler..

bugun babyliss 19 mm maşa aldımkesinlikle çok iyi.tabi birazda saça bakıyo.benim saçlarım çok ince olduğu için işimi görüyo.ama kalın ve gür için çok uygun olmaz.

bu kız çok şirin ya saçlarına hastayım maşallah :82:

asi_melekk kiskandim bende istiyom öyleee :84: cok güzel duruyo canim ama ben daha saclarimi uzatmam gerek remington 32mm var bende ama hic tutmuyor sacim ince tel kalin tel alsam dahi fark etmiyor

asi_melekk kiskandim bende istiyom öyleee :84: cok güzel duruyo canim ama ben daha saclarimi uzatmam gerek remington 32mm var bende ama hic tutmuyor sacim ince tel kalin tel alsam dahi fark etmiyor

Kıskanma kızz Ama ben uzun zamandır kestirmiyorum çok az uçlarından aldırıyorum sadece..
Teşekkür ederimmm :)
Yeni maşa alırsan Babyliss öneririm cnm çok rahat valla .:)
Uzatmak için de sinamekiyi denedin mi:44:

asi_melekk benim saclarim uzunda dahada uzun olmasi gerek daha daha güzel gözükmesi icin sinamekiyi yapiyordum bir süre önesine kadar ancak sinamekim bitti o olmadanda olmuyor.Ama saclarim yinede cabuk uzuyor sabretmem gerek azcik önerin icin tsk ed ayrica

kesinlikle 32 lik almalıyım..

bende 19 luk var ama saçlarım çok uzun kalın dalgalar da hoşuma gidiyor..19luk çok uzun saçta hoş olmuyor bence..telefon kaplosu gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…